Şimdi Ara

Göz Egzersizleri ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
20
Favori
48.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır. Mart ayından beri kullanmıyorum. Ama full iyileşmedi % de 80 falan ama bir ara boşladım egzersizleri gerileme de olmuştu. Demek ki tembellik haram bana 24 saat çalışıcam andım olsun, hergün spor da yapıyorum, karate ye de başlıcam sporun şiddetini hergün artırıcam... Sonuna kadar zirveye çıkacam asla vazgeçmicem yeminim olsun mücadelem kendimle bu dünyada...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görme zihinsel arkadaşlar. Belli bir süredir bendeki gerilemenin nedenini araştırıyordum bugün buldum. Önce nefesimizi düzeltiyoruz böylece zihnimiz rahatlıyor, kan basıncımız akıcı oluyor. "NEFES" bunu tekrarlamak istiyorum çünkü bu ilk ve en önemli basamak, ruhumuza direk etki ediyor, ama asla vazgeçmiyor derin ve diyaframa nefes alıp yavaşça veriyoruz oksijen zihnimizi iyice gevşetiyor ve süprizi yavaş yavaş görmeye başlıyoruz dağınık olan yazılar zihnimizle beraber durulmaya başlıyor. Atomlarımızdaki titreşim yavaşlıyor resmen bunu hissettim bugün, titreşim uoksa sorun da yok. Akşamüstü bulanıklıkta acayip azaldı, bu ilk günde.

Aslında bunu daha önceki çalışmalarımda becermiş ama unutmuştum ve nasıl yaptığımı hatırlamaya çalışıyordum haftalardır. Artık buraya da kaydettim asla unutmam. Yaşasın ! çözüm büyük ihtimalle bu egzersizde, bunu hergün yapıp iyileşme durumumu buraya yazıcam.

Not : Doğal görme ile bazı yazılar okudum yine dün, onların sayesinde deneyimledim yeniden bu yolu.

NEFES = ZİHİN BOŞALTMA = DOĞAL GÖRME

Belli bir süre sonra otomatikleşmesi doğanın kanunu. Bu yasa asla değişmez. İyi de de kötüde de, önemli olan tekrar ve azim. Kötü şeyler için ne kadar da azimliyiz. Ama buradan da insanlık için az bilinen bir iyileşme yolu bulup daha fazla insana ulaştırarak pozitif birşeyler çıkartabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rally08 -- 7 Eylül 2015; 20:20:17 >

• An itibariyle dünkü iyileşme devam ediyor, sabahki bulanıklık, kapalı havaya rağmen yok. Uzaktaki yazılar sakinleşmiş görünüyor zihnimle beraber. Ne acayip nefes alıyormuşum bugüne kadar dikkat edince hiç oksijen alamadığımı anladım, kesik kesik yukardan alıyormuşum nefesimi. Ciğerlerin alt kısmısdan yavaş alıp yavaş vermek gerekiyormuş.

• Görme devreye girdi... Yaşasın bana gereken formülü buldum !!!

FORMÜL :

NEFES ( DİYAFRAM, YAVAŞ VERME ) = OKSİJEN = ZİHİNSEL BOŞALMA = OKTAV = GÖZ EŞELİ ÇALIŞMASI = İYİLEŞME

Şu anda görme devrede.

• Hayatını kontrol etmek isteyen NEFESİNİ kontrol etmeyi öğrenmeli.

Tekerleği tekrar çevirmeyi başardım ve bu sefer durdurmayacak formül elimde.

- Biraz önce formülümle çalıştım göz eşeli üzerinde ve rahatlatma gevşeme yapıp açınca sol gözümden şapır şapır gözyaşı aktı. Aynaya gittim baktım kızarmış batma da oluyordu açınca zaten, Norbekov'un bahsettiği iyileştirici kanı gözlerime aktarmanın yolunu buldum. Teşekkürler Norbekov...

Bu akşamüstü hiç bulanıklık yaşamadım, ayrıca farkındalığım ve kendimle olan iletişimim güçlenmeye başladı ki bu ikisi kesinlikle beraber ilerliyor, zihinsel ( ruhsal ) ve organ ( bedensel ) yani ...

Işığım arttı şu an balkondayım ve saat 20:35 ay yok ve harika görüyorum. İlerdeki fabrikanın büyük yazılarını bu karanlıktan seçebiliyorum.

• Ben de mirzakarim norbekovun öğretilerini uyguluyorum. Görüşüm müthiş arttı özellikle sabahları ancak akşamları sabaha göre daha az bi artış oluyo bunu yaşayan başkaları var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kastamonu7

Ben de mirzakarim norbekovun öğretilerini uyguluyorum. Görüşüm müthiş arttı özellikle sabahları ancak akşamları sabaha göre daha az bi artış oluyo bunu yaşayan başkaları var mı?

Kitapmı aldınız egzersizmi uyguluyorsunuz, egzersiz uyguluyorsanız internette linki varsa atabilirmisiniz.
  • Kastamonu7 K kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı ama sanırım iradeyle devam etmek gece görüşünü de artıracaktır.

• Norbekov un buyuk bir hayraniyim kitabini okudum ve egzersizleri bir sure yaptim ilerleme kaydettim sonra umidim kayboldu ya da vakit bulamadim ve egzersizleri aksattim kendime olan sevgimi ve saygimi geri kaybettim ve bu yuzden suan kotu bir goruse sahibim bu konuya ilgi cok ama sonuca ulasan arkadaslarimiz az sayida ilerleme kaydedenler burada ayrintili bir sekilde paylasip bize umit olabilirler bu konu hakkinda baya bir bilgi sahibiyim ama sanirim sorunum oktav seviyesine ulasamamam. Daha yeni uyeyim ve bu konu cikti karsima ilk yorumum da bu sekilde olsun kusurum varsa affola, takipteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kitabı aldım okudum bana biraz nasıl yaptığını düzenini açıklar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: rally08

Hayatını kontrol etmek isteyen NEFESİNİ kontrol etmeyi öğrenmeli.

Tekerleği tekrar çevirmeyi başardım ve bu sefer durdurmayacak formül elimde.

- Biraz önce formülümle çalıştım göz eşeli üzerinde ve rahatlatma gevşeme yapıp açınca sol gözümden şapır şapır gözyaşı aktı. Aynaya gittim baktım kızarmış batma da oluyordu açınca zaten, Norbekov'un bahsettiği iyileştirici kanı gözlerime aktarmanın yolunu buldum. Teşekkürler Norbekov...

Bu akşamüstü hiç bulanıklık yaşamadım, ayrıca farkındalığım ve kendimle olan iletişimim güçlenmeye başladı ki bu ikisi kesinlikle beraber ilerliyor, zihinsel ( ruhsal ) ve organ ( bedensel ) yani ...

Işığım arttı şu an balkondayım ve saat 20:35 ay yok ve harika görüyorum. İlerdeki fabrikanın büyük yazılarını bu karanlıktan seçebiliyorum.

Dostum diyaframdan alınan bu derin nefesi her zaman yapabiliyor musun ? Yoksa aklına geldikçe mi yapıyorsun ? Ben mesela bazen birden aklıma geliyor yanlış nefes aldığımı farkediyorum hemen düzeltiyorum bu zamanla otomatikleşcek mi ?

• Otomatikleşir kesinlikle, mesela biraz önce bir iki saat kusursuza yakın gördüm zihnimi sakinleştirerek. Aslında heyecan panik atak yapıdan kaynaklanıyor sanırım bu bozukluklar. Dinginleşmek gerek o zaman gözler anında doğal görmeye başlıyor. Zihini bu şekilde nasıl tutabilirim şimdi de bunu araştırıcam. Resmen egzersize falan gerek kalmayacak zihnimin doğru çalışmasını sabitleyebilirsem. Çok farklı bir duygu herkesin yaşamasını isterdim, sakinleşen zihinle beraber çevreyi bütün olarak algılamaya başlıyorsun ve sanki derinden görüyorsun bakışların derinleşiyor.

• Görmemin kusursuza yakın olduğu anlar neler yaptığımı gözlemledim :

- nefes alışlarınızı karnım şişecek şekilde yapıyorum.
    - genel görmeye odaklanıyorum. Yumuşak ve basitce görmeye odaklanıp görüveriyorum basitce. Zihinden görmeye çalışıyor gözlerimi özgür bırakıyor nereye baktıklarını düşünmüyorum.
    - zihinden ( beynin arkası ) çıkan bir huni düşünün görüntü huninin zihindeki noktasında oluşuyor, öndeki geniş alanından genel olarak geliyor görüntü.

• Görmeyi geride kesiyoruz, ileriye nesnelere değmiyor bakışlarımız. Bunu yapmaya çalışın buraya deneyimlerinizi yazın. Görme çok basit aslında. Bakışlarımızı yumuşatıyoruz ve yüzümüzün hizasında kesiyoruz ve bütün olarak algılıyoruz zihinde. Kasmıyoruz görmeye çalışmıuoruz. Bugün bunları yaptım ve çok rahatça gördüm uzaktaki plakaları bile. Ama bunu unutup görmeye zorladığımda yine
    dağılıyor yazılar. Bakışlarınızı yüzünüzün hizasında kesin bu işe yarıyor. Tabi bunu yapmayı öğretmeniz lazım kendinize.
  • Doktora gidip bi olcturdun mu? Somut olarak da bir degisim olmus mu?

• Hehe süper ya allah razı olsun gerçek sağlığı bize aktaranlara. Çok sağlıklı bir egzersiz yaptım ve süper görüyorum şu an, önemli olan bu anı unutmamak, işte bu gerçeği zihine kaydetmek. Çok sakin biryer bulmanız lazım egzersiz için ve oktav durumunu yaratan hayali ancak o zaman yaşayabiliyorsunuz. Organlarınızı içsel bakışınızla görüp şakalaşın onlarla, parlaklığını hissedin, görün onlara dirilik yükleyin. Göz eşeli aralarında ellerinizi gözlerinizin üzerine koyup içsel bakışınızla yapacaksınız bunu. Gerçekten işe yarıyor. Ama kayıt ve zihninizin bunu unutmaması lazım, oktav durumu ve rahat ortam ve bu anı uzun süre tutmanız lazım zihinde. Kitabı inceleyin program çıkarın. Ah sadece bu işle uğraşsam ...

• Şu egzersizleri biri yazabilir mi kitapta baya bunun için program var mı?
  • Adam akilli biri anlatsa ya sunu. Ne yaptiniz nasil yaptınız ne araliklarla yaptiniz somut bir degisim yasandi mi? Her yer kitap reklami yapiyor gibi cok guzel goruyorum oh be huzur varmis diyorlar devami yok. Ne yaptin kardesim? Nasil yaptin? Gercekten de ise yaradi mi? Numaran kacti da ne oldu mesela? Rahatsizligin dogustan miydi sonradan mi olustu?...

• Ben nasıl yaptığımı açıklıycam gerçekten bu güzel yöntemi benden başkaları da öğrensin istediğim için yazıyorum. Öncelikle kitabı okuyun güzelce kitabı okumazsanız olmaz bence. Kitap sizi yavaş yavaş egzersizlere hazırlıyor. Güneşle yapılan egzersiz var bunu hergün 1 kere yapıyosunuz yapılışı açıkça yazılmış. Göz egzersizleri var bunlar bates metodu gibi bişey tabi bunları yaparken kitapta anlatılan içsel gücünüzü oluşturuyosunuz. Buna kitapta oktav deniliyor. Sonra kitabın en arkasında ek 2 ve ek 3 yazan doktorlarda göz kontrolünde gösterilen gibi büyükten küçüğe sıralanmış sözler var. Bu tabloyla çalışılacak günde 2 kez. Bunun nasıl yapılacağı anlatılmış. Resime ve arkasındaki bi cisme bakılarak yapılan bi göz egzeraizi var bu günde 2 kere yapılacak. Bunların hepsi ayrıntılı bi şekilde kitapta anlatılıyor. Ben sadece aklınızda bişeyler belirsin diye anlatıyorum. Bir de her gün yapılan psikoloji için egzersiz var ruhsal güç için. Bu da anlatılıyor hareketler var Bunlar gibi 2 farklı göz egzersizi daha var. Bunları hergün yapıyosunuz. Ben buna başlamadan önce çok araştırdım ve türkçe yapan kişiler hakkında çok az bilgi gördüm. Ben yapıyorum ve çok etkisini görüyorum. Benden tavsiye kimse düşünmesin yapayım mı diye azimle yapın 1 hafta sonra kendize inanamayacaksınız. Ben keşke böyle bişey yazan birini görseydim diye düşünmüştüm ve şimdi başlamak isteyenler için bu yüzden yazdım. bu kadar diyeceğim daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen ciddiyse bi kitap alsın mutlaka

• Rally, bu işin yeni başlayanlar için programlı egzersizleri var değil mi? Senin anlattıklarından doğaçlama yapıyormuşsun izlenimini aldım. Yani kendi enerjini(?) kullanıyorsun, enerjiyi yönetmenin de teknikleri kitapta var mı? Bir de kitabı okumadan önce bizim gibi normal insanlardan mıydın?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.