Şimdi Ara

Göz Egzersizleri ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
20
Favori
48.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitaptan önce normal, sıradan ruhun gücünün ve öneminin farkında olmayan bir insandım, okuduktan sonra delirdim. ( aydınlandım, gerçeğin farkına vardım )

- BİRŞEYİ NE KADAR YAPTIĞIN DEĞİL NASIL YAPTIĞIN ÖNEMLİDİR... ( Ruh ve beden bir bütündür, mesela canım istemeyerek spor yapıyordum ve bir faydasını göremiyordum bişeyler eksikti anlayamıyordum, hep isteksizliğimi öfkemi geliştirmişim... İyi duygular kattım spora ve hemen geliştim vs... Sadece gözlerim iyileşmedi bütün vücudum ( basur dahil :) ) iyileşti. Enerjimi kontrol etmeyi öğrendim hala da öğreniyorum. Konsantrasyon kontrolü de çok önemli bunu da çalışmalıyım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rally kardeşim kusura bakma ama git bunları günlüğüne falan yaz, foruma yazma. insanlar yardım bekliyor bir onceki yorumumda sorduğum soruları es geçip kendi bilincini falan anlatıyorsun. tamam ama nereden başlamalıyız?

• Kitaptaki göz egzersizleri çalışında enerjimi kontrol edebilmeye başladım. Enerjiyle ilgili egzersizlerde var tabi ki ama satır aralarında çok önemli bilgelikler mevcut.

Meditasyonun da çok faydasını görüyorum.

• Şu kitabın pdf dosyası elinde olan ya da taratacak olan var mı? Denemek istiyorum da rally nickli üyenin sorulardan kaçması kitabın reklamını yaptığını düşündürüyor bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar, huzurlarinizda rally den ozur diliyorum. kitabi okuyunca birtakim seyleri anlayabiliyorsunuz. anlatilmasi zor olan seyler var. yalniz buyuk azim gostermek lazim gelisme kaydetmek icin. kitap bitmek uzere. kitapta kesin sinirlarla cizilmis bir program yok.

alin, okuyun derim davanizda samimiyseniz.

• koseoglulas K kullanıcısına yanıt
    bende aldım kitabı bitirdim yapıyorum egzersizleri. ilk inanmadım ama işe yarıyor.iyileşme süresi 8 gün diyor ama o çok kısa bir süre değilmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyiz, bizi buradan bilgilendirip, gelismeleri paylasalim
    lutfen

• Sizin gözleriniz halen X-Ray özelliği kazanmadı mı? Kazanmadıysa egzersizleri yanlış yapıyorsunuzdur. Ben duvarların arkasını görebiliyorum artık. Kurşun kaplamanın arkasını net seçemiyorum sadece. Enerjimi başka yere yönlendiriyorum bundan sonra, kıçımdan yıldırım atmayı deniycem.

Teşekkürler Norbekov
  • bende net görüyorum ama 3 sn sonra eski haline geliyor

• Yazmıştım ama tekrar yazıyorum göz numarasının düzelmesi için kalıcı fiziksel bir değişiklik olması gerekiyor gözde yani bu alıştırmalar en fazla göz kasını rahatlatır/güçlendirir ama numarayı geçirmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    kitabın içinde yeteri kadar kanıt mevcut. kitabı alıp okursanız buradaki insanlara hak vereceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Peki bir hafta icinde gozunun duzeldigini ifade eden binlerce kisi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

siz gecmez deseniz de adamin miyopu gectiyse ona ne sizin sozunuzden?

• InternationalWarranty kullanıcısına yanıt
    Ben de tam sıfırlayamadım, gözlüksüz mart ayından beri egzersizleri sürekli yaparak çok rahat görüyorum gece gündüz. Kitapta anlatılan eklem-omurga egzersizlerini düzenli yapmaya başladım sanırım ki omirilikteki motor sinirlerde sıkışma var veya diğer organlardan da kaynaklanıyor olabilir büyük ihtimal böyle birşey. Bir de 20 kilo verip deneyecem :) tabi bu arada eşel ve eklem-omurga egzersizlerine devam edip ayrıca meditasyona da başlıyorum. Deneyimlerimi burada paylaşmaya devam edecem arkadaşlar. Bunun bir yolu var ve kilo ile organlar arasında doğrudan bir bağ olduğu kesin. İdeal kilomun 20 kilo üzerindeyim. Tabi herkeste neden başka olabilir, herkes kendini tanıyıp nedenini bulabilir.

Ruh ve beden bir bütün olduğuna göre ikisiyle de antrenman yapıp onları eşleştirmeliyiz ki sağlığa ulaşalım.

( not: az yemek yiyip kan basıncımı düşürdüğüm bir zaman tv deki yazıları çok net ve rahat gördüğümü farkettim. Egzersizlerin işe yaraması için midemi de tıka basa doldurmamam gerektiğini anladım. Kendinizi gözlemleyin arkadaşlar mutlaka biryerlerden mesaj veriyor vücudumuz. )

• Nefsinizle mücadeke edin arkadaşlar hemen iyilik olarak karşılığını göreceksiniz.

Duygusal durumumuz ile duyularımız arasında doğrudan bir bağlantı var. İrade ile duyularınızı düzenlemeye çalışın.

• Karakterinizin iyi yönlerini ve kötü yönlerini bir kağıda yazın. Doğallığımızı bozan, kötü enerjileri üzerimizde fazla tutup karakterimiz haline getirişimizdir. Sıkı durun hayatınızı değiştirecek şeyi açıklıyorum :

+ Eklem-omurga egzersizlerini yaparken geliştirmek istediğiniz duygunun enerjisini ruhunuzda hissedin o duygu gelişiyor, kendinizdeki kötü duyguların karşılığı olan iyi duygularızı geliştirin.

Kötü duyguların kötü enerjisi bizi sıktığı için mutsuz ve hasta oluyoruz.

+ Bunu yaptığınız bütün işlerde kullanabilirsiniz.

HİSLERİMİZ SOMUTLAŞIR ARKADAŞLAR. NEYİ NASIL YAPTIĞIMIZ BU YÜZDEN EN ÖNEMLİ OLGUDUR.

Bunu deneyimledim bu mutluluğu herkes yaşamalı, bu çok önemli bir olgu ve buluş. Bu sayede istediğiniz yönlerinizi anında geliştirebilirsiniz.

• Göz tembelliği var, onun için faydası olur mu?

• rally08'den başka deneyen yok galiba..

• peki sunu sorayim. gozluklu arkadaslar neden lazer ameliyati olmuyorsunuz? 5 dakiak suruyor ve omur boyu net gorebiliyorsunuz.
    vereceginiz para da saglik icin deger.

• quote:

Orijinalden alıntı: koseoglulas

peki sunu sorayim. gozluklu arkadaslar neden lazer ameliyati olmuyorsunuz? 5 dakiak suruyor ve omur boyu net gorebiliyorsunuz.
    vereceginiz para da saglik icin deger.

Ömür boyu net görme diye birşey yok. Ben olduğumda yaşım 19 du şimdi 29 ve gözümde bozulmalar çoktan başladı
  • 10 yil once olmussunuz ameliyat. su an gorustugum hastaneler garanti veriyor eger ilerlemesi durduysa. ki 23 yaslari oneriliyor 19 erken biraz sanki.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.