Şimdi Ara

Göz Egzersizleri ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
20
Favori
48.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rally08

"RUH" gerçekse hayatın büyüsü gerçektir, kabul edin ya da etmeyin bu bir olgudur. Yaşam enerjisi de gerçektir. Onu dengeleyecek şeyi bulun herşey düzeliyor.

İnanmayanlar kendi ruhun dan korkan insanlardır, onlar uyuyanlar hem de horul horul, bırakın uyandırmaya çalışmayın çünkü yaşamın büyüsünden, kendi sihirlerinden korkar onlar... Organlarını kesip atsın gelişmiş medeniyetleri. En ilkel çağda yaşadıklarının haberi yok. Ölümsüzlüğü ve hastalanmamayı binlerce yıllar önce bulmuş üstadlara da inandıramazsınız onları. Çünkü onlara göre sadece göze görünen vardır. Bu yüzden de hep tatmini yanlış yerde ararlar, sağlık problemlerini de yanlış yerde aradıkları gibi, maddiyatın tek başına huzurlu ve mutlu kıldığı bir insan gösterin, ortalık zihni karışık insanlarla dolu. Zihinlerini boşaltamıyor ve bu yüzden çok zayıf halde günümüz insanları. Güç para da değil zihin, beden, duygu kontrolündedir. Ruhunu özgürleştiremeyenler gerçek huzura, mutluluğa asla erişemez. Öfkenin, nefretin bütün kötü duyguların zehrinden arınmadan farkındalık yaratılamaz. Farkındalık mutluluktur. Çevremizde bize ihtiyaç duyan insanlar için önce kendimizi geliştirmeliyiz ve gelişim zihinde başlar...

Kardeş kitaba baktında üzerinde aklını başına toplamak için rehber yazıyor doğru kitaba mı bakmışım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rally08 R kullanıcısına yanıt
    Onu bunu bilmem de senin ruh hastası olduğun kesin,artık dinci hacı hoca göz ameliyatı eder. 'bu ülke gökten indiği sanılan bir kitapla yönetilemez ' demiş Atatürk,oysaki şuan yönetiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48C19E19E -- 5 Ocak 2016; 13:51:51 >
  • Selam arkadaşlar. Çok önemli birşey deneyimledim sizlerle paylaşmak istiyorum ki sizler de değerlendirin araştırın.

Görme merkezden gerçekleşiyor. Meditasyon yapıp ışığınızı bulun, Öz'ünüzün ışığını. Sonra aynaya baktığınızda gözlerinizde ışığınızı göreceksiniz.

Aslında Norbekov'un birşeyi ne kadar değil, nasıl yaptığın önemlidir dediği mevzu bu. Bu durumda eşel üzerinde çalışılırsa kitapta yazan iyileşme süreçleri gerçekleşir.

SİZ KİMSİNİZ ? IŞIĞINIZI BULUN.

Gözleri iyi görenlere bakın hepsinin gözünden ışık çıkıyor. Görmesi bozulanlar öz ışıklarını kaybedenlerdir.

Bir de çakralar için Tibet'in Gençlik Pınarı kitabındaki 6 ayin'i mutlaka yapın. Kitabın başındaki yazanların fazlası var eksiği yok. Deneyimledim. Unutmayın deneyimlemediğiniz şeyi bilmiyorsunuz. Saçlarım bile çıkmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Arkadaşlar ben bu kitabı okudum. Alıştırmaları yaptım. Ben de faydası olmadı. Göz egzersizleri alacaksanız almayın. Zaten internette bu egzersizler var. Bates egzersizleri olarak aratın youtube'da videoları bile var. Rally08'in gerçekten ne yapmak istediğini anlayamıyorum. Öyle çok abartılcak bir kitap da değil. Zaten söylediklerinin çoğu kitapta geçmiyor bile. Acaba yayınevin sahibi mi diye de düşünmeden edemiyorum

O arkadaşın belli ki bazı sıkıntıları var, kendi haline bırakalım.
  • Burda önemli nokta merkezden, derinden , kendi içinden bakabilmek ve bunu kaybetmemek. Kaybetmemeyi de düşünce gücü ile başarabiliriz. Yani bir çember düşünün ve tam merkezindeki noktadan ışığınızın aktığını, böyle baktığınızı düşünün. Bunu diğer şeyler içinden kullanabiliriz. Mesela çevresel etkenlerden etkilenmemek için etrafızı saran balonumsu bir kalkan düşünün ve hiçbir şeyin sizi etkileyemediğini düşünün ( Ne pozitif ne negatif ) gelen etkenin sadece balonun etrafını dalgalandırdığını ama plastiki özelliğinden dolayı hemen normal şekline döndüğünü imgeleyin, gerçekten korunuyorsunuz. Bunu da deneyimledim.

Daha pekçok şey için kullanılabilir. Düşünce, bir araçtır bunu da öğrendim.

• Darkness kullanıcısına yanıt
    Bu kanalda olduğunuza göre sizin de birtakım sıkıntılarınız olduğu kesin. Ona buna çamur atacağınıza sorununuzu çözmeye çalışmalısınız. Bana duyduğunuz öfke aslında kendinize duydugunuz öfkedir. Bu kanalın verdiği mesajı almanızı söylüyor öfkeniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: rally08

Bu kanalda olduğunuza göre sizin de birtakım sıkıntılarınız olduğu kesin. Ona buna çamur atacağınıza sorununuzu çözmeye çalışmalısınız. Bana duyduğunuz öfke aslında kendinize duydugunuz öfkedir. Bu kanalın verdiği mesajı almanızı söylüyor öfkeniz.

Ben Sağlık Bölümü'nde insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum sürekli, gayet mantıklı ve bilimsel yollarla tabi, imzamdaki konulardan da görebilirsiniz. Sizin gibi üfürükçülerden, NLP'cilerden, sözüm ona Secret'çılardan bir nebze olsa korumaya, bilinçlendirmeye çalışıyorum insanları. Konuyu sürekli güncel tutmaya çalıştığınız için ister istemez Sağlık Bölümü'nde üst sıralarda görüyoruz. Ayrıca konuyu sizin açmış olmanız, kimlerin girip okuyacağına, kimlerin ne tür yorumlar yazacağına sizin karar vereceğiniz anlamına gelmiyor. Niye eleştirilere bu kadar kapalısınız ki? Yakışıyor mu sizin gibi "insanüstü" bir varlığa? Siz ki hastalıkları düşünce gücüyle iyileştirebilen, dökülen saçları geri çıkarabilen, bozuk gözleri sıfır numaraya indirebilen bir peygambersiniz. Bizim gibi inkarcılara hoşgörüyle yaklaşmanız lazım.

Öfke duymuyorum, acıyorum sadece size. İnsanlara hiç gerçekleşmeyecek, gerçekleştiğinin hiçbir kanıtı olmayan amaçlar aşılamaya çalışıyorsunuz. Yaptığınız şeyin onlarda ilerde yaratacağı hayalkırıklığını hiç umursamıyorsunuz bile. Hatta belki fiziksel sorunlara da sebep olacaksınız, belki adamların retinası zarar görecek, vereceğiniz zararın bedelini ödemeye hazır mısınız bari? İmkansızın peşinden aptalca koşmaya çalışmanın anlamı yok. Gözünde sorun olan göz doktoruna gider, hayata pozitif bakarak gözlerinin düzelmesini beklemez.

Yıl 2016 oldu, bu zamana böyle bir cehalet yakışmıyor.

• Meditasyonun kimseye zararı olmaz. Ayrıca bireyin farkındalığını artıracağı için toplumsal zihini geliştirir. Sen de yapmalısın kafan çok karışmış. Ayrıca mantığa takılma onun üstleri var.

• yazılanları okudukça aklıma şu videonun baş kısmı geliyorhttps://www.youtube.com/watch?v=5F3WC2iUILA

Sırf hava
  • rally08, şuan gözlerinizde bir gelişme oldu mu? Göz numaranız kaçtan kaça düştü bu süre zarfı içinde? Yani bu egzersizler gerçekten işe yarıyor mu? bıktım bu miyop+astigmat illetinden
    Iste tam aradığım insan!! Acaba ne kadar surede goz numaraniz sifirlandi? Veya ne kadar surede fark edilir derecede düştü? Günde yaklaşık ne kadar zaman ayirdiniz egzersize? Birkaç ay önce birseyler görmüştüm ve olumsuz yorumlar okuyunca boşver demiştim. 25 olayim ameliyat diyodum.. Ama simdi kararliyim uygulamaya başladım. Ama okul var gözlükleri takmak zorunda kaliyorum mumkun oldugu kadar az takiyorum ama.. Benim gözler de biri 1.25 biri 2 miyop.
    Umit verici yorumlar okumak gerçekten harika..

• Arkadaslar bu palming gözler açık mi yapılıyor yoksa kapali mi biri yardimci olabilir mi? Farkli yerlerde farkli yaziyor

• merdumgiriz M kullanıcısına yanıt
    ben 3 aydır yapıyorum. galiba 0.25- 0.50 gibi düşüş oldu. tv de alt yazıları okuyabiliyorum. ben günde 35 40 dk kadar zaman ayırıyorum. palming de gözler kapalı. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben norbekov un kitabını aldım. zaten bates ile birbirine benziyor. norbekov da biraz daha fazla egzersiz var.

Tam tersi olarak senin dediklerin koca bir yanlış.Bunların hepsi umut taciri.Çözüm şu:biyonik göz.Günümüzde bu çözüm geliştirme aşamasında.

• Merhaba Arkadaşlar,

Yeni bir konu açacakken tesadüfen bu konuyu gördüm ve bu başlık üzerinden gitmeye karar verdim. Günde 8 saati bilgisayar başında geçirdiğimden 5 sene önce gözlerimde astigmat çıktı. 4 sene önce 3 farklı dr a gittim, biri 0.75-0.50 astigmat dedi ve 6 ay sonra gel numaranı arttıralım dedi, diğeri yaklaşık bu numarayı verdi ve taksanda olur takmasanda dedi, bir diğer doktor 0.25 bozukluk var takma bence dedi. 3 dr 3 farklı yorum. Ben yinede gözlük aldım 0.25 oranında ve ihtiyaç durumunda takmaya başladım ama çok nadir. Son 3-4 ayda taçok puslu görmeye başladım gözlerim ağrıyor ve mon,töre bakamıyordun. Yine doktora gittim ve 5 dk muayene etti numaramı bile söylemeden al bu gözlüğü dedi, 1 ve 0.75 yazıyordu gözlük için ama raporda 1.5 değerleri gördüm moralim bozuldu. Astigmatlılar bilir puslu bir hayat zordur.

Gözlük almadan önce tesadüfen internette göz egzersizleri diye bir şey olduğunu fark ettim, dr bates, leo angard videolarını izledim ve yaklaşık 1 aydır metodları uyguluyorum.

Ne yapıyorsun derseniz, güne 15 dakika düzenli olarak önce ellerimi birbirine 10 sn kadar sürtüp ısıtıp gözlerime baskı oluşturmayacak şekilde 30 sn tutuyorum. Sonra başımı duvara yaslayıp elime aldığım bir nesnenin ucuna bakarak 10 kere yukarıdan aşağıya, 10 kere sağdan sola 10 kere çaprazlardan 4 farklı yöne yavaş yavaş gözün görebileceği son noktaya kadar getirip bakıyorum. Ardından nesneyi gözüme yaklaştırıp uzaklaştırıyorum beredeyse burnuma dğiyor bunu da 10 kere yapıyorum. Sonra avuçlarımla gözlerimi kapatıp gözlerimi önce sağdan sola sonra soldan sağa tam daire olacak şekilde 5 kere çeviriyorum. Ardından gözlerimden aşağıya, yukarıya ve sağa sola dığru masaj yapıyorum. Daha sonra odak değiştirme egzersizine geçiyorum. kolumu uzatıp baş parmağıma bakıyorum 3 sn sonra uzağa bakıyorum 3 sn. Bunu da tek bir göz ve her iki göz olmak üzere tekrarlıyorum. Son olarak ilk baştaki göz ısıtma olayını yapıyorum.

Bunların yan ısıra yijne tesadüfen öğrendiğim blueberry (yaban mersini - mavi olan kırmızı değil) günde 2-3 tatlı kaşığı yiyorum. Yaban mersininin göz tedavi edici özelliği var. Son olarak her gün havuç suyu içiyorum.

1 aydır böyle devam ediyor, şiddetli göz ağrılarım ve pusluluktan dolayı baş ağrılarım epey azaldı. Ama nedense pusluluk oranı arttı netlik azaldı, benim yakını görmek ile ilgili bir sorunum yok ama uzağı hiç göremiyorum dersem yeridir. Ayrıca bilgisayar ekranına uzun süre bakamıyorum yazılar karışıyor.

Şimdi madem işe yaramıyor neden bukadar yazdın sonra söyleyeceğini başta niye söylemedin de vaktimizi çaldın derseniz de şöyle ilginç birşey paylaşmak için yazdım, yeni konu açmaya karar verdiğimde ben 1 aydır çalışıyorum acaba daha uzun süre çalışıp astigmatı yenen varmı diye soracaktım ama çok ilginçtir konuyu açan arkadaşın herşey psikolojiktir iyi gördüğünüzü hayal edin cümlesinden sonra konuyu sonuna kadar okuduğumu ve monitöre bakmaktan yorulmadığımı ve yazıların epey netleştiğini farkettim, egzersiz ve psikolojiyi buna hazırlamak ikisi beraberişe yarıyor gibi geldi bana şuan monitördeki minnacık yazıları bile net görüyorum çok ilginç, uzaklar yine sıkıntılı.

Ben gözlük kullanmak istemiyorum ve netliğe kavuşmak istiyorum. Doktorlar ne olduğunu bile söylemeden gözlük yazıp geçiyor, inancımı da yitirdim o yüzden kendi başımın çaresine baklamaya yöneldim. Sizler de kendi deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Bu arada yazı çok uzun oldu özür dilerim şimdiden.

• evet doğru, gözlerinizi kapatıp etrafı zihinen net görmeyi beceremeyebilirsiniz. ama zihninizde gözlüklü olduğunuzu farz ederseniz her şey gözlük kullanıyormuş gibi netleşiyor.

• ben bu egzeesizleri 3.5 4 aydır yapıyorum. bende iyileşme var. gözlüksüz net göreebilirsiniz bundan kuşkunuz olmasın. zaten gözleriniz iyileşmeye başladıkça o özgüvenle yapmaya devam edersiniz. ben norbekov un kitabını aldım (bunu reklam amaçlı söylemiyorum) içinde ne yapmanız gerektiği, ne zaman ne kadar yapmanız gerektiği yazıyor.

• cdsoft C kullanıcısına yanıt
    ekşi sözlükte de "gözlüksüz lenssiz mükemmel gören insan" başlığına giderseniz bu yöntemle başarı sağlayan kişileri görebilirsiniz.

• bir de bazı üyeler galiba beni rally nickli üyenin yan hesabı sanmış

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.