Şimdi Ara

Göz Egzersizleri ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
20
Favori
48.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektriğinizi ayarlayın herşey düzeliyor. Ben aradığımı buldum. Ne aradığınızı bilirseniz bulursunuz. Okuyun. Bir kitap var herşeyin çözümü onda, o bir hazine, büyük gençlik sırrı onda gizli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rally08 R kullanıcısına yanıt
    Hocam da vincinin şifresi gibi konuştun biraz daha açta konuyu anlayalım
  • Herşeyi söyleyemem, kötülerin eline geçmemesi lazım bu bilgilerin. Mücadeleyi bırakmayın. ELİNİZİ UZATIN ORADA...

• Acıyorum size, halen bu saçmalıklara inanan var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Aman hocam linç ederler sizi. Sevgiyle boğarlar

Adamın son mesajına bakar mısınız: "Herşeyi söyleyemem, kötülerin eline geçmemesi lazım bu bilgilerin. Mücadeleyi bırakmayın."

Bu konuyu sağlık bölümünde barındıran yöneticileri de selamlıyorum buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Aman hocam linç ederler sizi. Sevgiyle boğarlar

Adamın son mesajına bakar mısınız: "Herşeyi söyleyemem, kötülerin eline geçmemesi lazım bu bilgilerin. Mücadeleyi bırakmayın."

Bu konuyu sağlık bölümünde barındıran yöneticileri de selamlıyorum buradan.

Hey dostum sakin ol. Olaya sadece biraz gizem katmak hiç de fena olmaz dimi

• "RUH" gerçekse hayatın büyüsü gerçektir, kabul edin ya da etmeyin bu bir olgudur. Yaşam enerjisi de gerçektir. Onu dengeleyecek şeyi bulun herşey düzeliyor.

İnanmayanlar kendi ruhun dan korkan insanlardır, onlar uyuyanlar hem de horul horul, bırakın uyandırmaya çalışmayın çünkü yaşamın büyüsünden, kendi sihirlerinden korkar onlar... Organlarını kesip atsın gelişmiş medeniyetleri. En ilkel çağda yaşadıklarının haberi yok. Ölümsüzlüğü ve hastalanmamayı binlerce yıllar önce bulmuş üstadlara da inandıramazsınız onları. Çünkü onlara göre sadece göze görünen vardır. Bu yüzden de hep tatmini yanlış yerde ararlar, sağlık problemlerini de yanlış yerde aradıkları gibi, maddiyatın tek başına huzurlu ve mutlu kıldığı bir insan gösterin, ortalık zihni karışık insanlarla dolu. Zihinlerini boşaltamıyor ve bu yüzden çok zayıf halde günümüz insanları. Güç para da değil zihin, beden, duygu kontrolündedir. Ruhunu özgürleştiremeyenler gerçek huzura, mutluluğa asla erişemez. Öfkenin, nefretin bütün kötü duyguların zehrinden arınmadan farkındalık yaratılamaz. Farkındalık mutluluktur. Çevremizde bize ihtiyaç duyan insanlar için önce kendimizi geliştirmeliyiz ve gelişim zihinde başlar...

• Ben icimdeki nefreti oldurup huzur ve mutlulugun basamaklarini cikmak istemiyorum. Alt tarafi su göz eski haline dönsün, ruhundan mutluluktan bihaber olanlarin ki gibi görebilsin istiyorum.
    Cok mu sey istiyorum ya. Bakis acisiymis gucmus maneviyatmis huzurmus mutlulukmus elektrigimizi ayarlayacakmisiz genclik sirri ondaymis... mubarek yaradilis kitabi sanki.

• birsalkimuzum kullanıcısına yanıt
    Ruhundan mutluluktan bihaber olanların sorunları yokmu sanıyorsun. Senin sorunun göz, başkasının kalp, diğerinin kulak, diğerinin varis vs... Hepsi kötü elektriğin organlara yarattığı farklı farklı sorunlar... Organlarımızın da bir çalışma frekansı var ve günümüzün hızlı ve farkındalıksız yaşamı bu frekansı çok çabuk doğallıktan çıkarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: birsalkimuzum

Ben icimdeki nefreti oldurup huzur ve mutlulugun basamaklarini cikmak istemiyorum. Alt tarafi su göz eski haline dönsün, ruhundan mutluluktan bihaber olanlarin ki gibi görebilsin istiyorum.
    Cok mu sey istiyorum ya. Bakis acisiymis gucmus maneviyatmis huzurmus mutlulukmus elektrigimizi ayarlayacakmisiz genclik sirri ondaymis... mubarek yaradilis kitabi sanki.

Ne var gözünüzde?

• quote:

Orijinalden alıntı: rally08

Herşeyi söyleyemem, kötülerin eline geçmemesi lazım bu bilgilerin. Mücadeleyi bırakmayın. ELİNİZİ UZATIN ORADA...

kotulerin eline gecmesin istiyorsaniz pm atin hocam. ogrenci adamim zarar gelmez.

• Arayan bulur, mesajın içinde aradıklarınız var. Bir de okuyun ama ne okumalıyız bunu da düşünün. Neyiniz eksik... Ruh, beden , öz dengesi...

• gözlerim sürekli kırmızı nedeni ni bilen var mı?
  • Ya birader Rally bi ara ben de senin bu yazdıklarına inanıyordum . Bu ne Saçma bir işmiş ya. Aylarca uğraştırdın, hiç okumayacağım Kitapları okuttun. Bari millete ilişme.

• feriköylü24 F kullanıcısına yanıt
    Bunu başaramamış olman bu olguyu değiştirmez. Ben körlükten mükemmel görüntüye ulaştım, astigmatlılar bilir ışık kaybını ve ışığa hassasiyeti, ışık kaybı düzeldi ve istersem güneşe bile bakabiliyorum gözlerimi kısmadan. Geceleri uzak sadece biraz flu o kadar onun da nasıl düzelecegini biliyorum ama irademi yemek konusunda elime geçiremedim hala. Karışık yememeli bir öğünde tek çeşit yemeliyim toksinlerle direk alakalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rally08 -- 23 Aralık 2015; 13:36:15 >
  • Kardesim madem kitap kolayca alinabiliyor okunabiliyor neden biraz bilgi paylasmak yerine "yok boyleyim yok boyleydim boyle oldum yok ben mukemmelim yok gozlerim duzeldi yok ic huzuru buldum " vs. diye kendini ovup duruyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeg Elsker Norge -- 24 Aralık 2015; 20:38:50 >
  • Kitabı önceden okumuştum. Günde 0.25 diyotri iyileşme yaşanacağını, iyileşme olup sıfırladıktan sonrada vücudun alışması için 40 süreyle devam edilmesi gerektiğini söylüyor. Benim yorumuma gelirsek Görmenin zihinsel etkileri olduğunu ben de düşündüm. Nasıl ki aklımıza limon gelince dilimiz sulanırsa, utanınca yanaklar kızarırsa, bazı etkenler vücutta kaşıntıya sebebiyet verirse Göz içinde bazı etkilerle görme netleştirilir diye düşünce içerisine girdim. Ama ne düzenli uyguladım ne uygulayıp başarıya ulaşan biriyle yüzyüze görüştüm. Bu konuda bazı yazılar okudum bazısında netleşme olabileceğini bazısında ise iyileşme olmayıp bozukluğun artmasını engelleyebilecek egzersizler olduğu belirtiliyordu. Alınmasın ama rally08 arkadaşımız pek yardımcı olma niyetinde değil gibi. Bi gizem oluşturmalar, farklı yanıtlar vs. Her neyse asıl mesele özet olarak moral, iyileşmeye dair inanç ve düzenli çalışmaya bağlı diye belirtiliyor. Öyle toksinler, tek çeşit yemek falan diyerek karışıklığa gerek olmadığını düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlara bates metodunu da araştırmalarını tavsiye ederim.

• Arkadaşlar ben bu kitabı okudum. Alıştırmaları yaptım. Ben de faydası olmadı. Göz egzersizleri alacaksanız almayın. Zaten internette bu egzersizler var. Bates egzersizleri olarak aratın youtube'da videoları bile var. Rally08'in gerçekten ne yapmak istediğini anlayamıyorum. Öyle çok abartılcak bir kitap da değil. Zaten söylediklerinin çoğu kitapta geçmiyor bile. Acaba yayınevin sahibi mi diye de düşünmeden edemiyorum
  • Bende iyileşme var,galiba 3 4 ay daha devam edeceğim.Bir önceki mesajımda netliğin hemen kaybolduğunu yazmıştım.Artık daha uzun süre net görebiliyorum, hava karardıktan sonra ise biraz kötüleşiyor. Bu konuyu açtığı için rally nickly üyeye teşekkür ederim.

• Akşamları daha iyi görmeye başladım. Eversi gün fox haber seyrederken birden bire herşey netleşmeye, renkler daha canlı gözükmeye başladı. Artık karşı dairelerin perde şekilleri bile gözüküyor. Daha ne kadar egzersize devam edeceğim bilmiyorum ama gerçekten net görmeye değer. Artık gözlüksüz insanları kıskanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.