Şimdi Ara

Göz göre göre araba stokçuluğu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.tiktok.com/@istanbulduysunofficial/video/7185966517316521222?_t=8YpxoObOdef&_r=1

Bayilerin vatandaşa değilde kendi bünyesindeki şirkete filo satışı yapıp piyasayı manipüle ettiği araçlar. böyle saklıyorla 6 ay dolmasını bekliyorlar

• Yanlışı baska yerde aradığı için

Bir üretici fabrikasının deposuna 150 tane araba koymuştu üretimi durdurup çünkü üretim yapıp zarar ediyordu

Türkiye'yi bu hale getirenlerdir suçlu doları euroyu 20 TL yapanlardir sonra stokçu var diye ağlamasın cahili cuhela

mesela honda bayilerinden örnek vereyim. bireysel git, ellerinde araba var diyelim. araba 800.000 ise sana 50 bin liralık aksesuar kakalıyor. ya kabul et al ya da alma. alan galerici var nasılsa. diyelim araba yok dedi. ben sana aynı bayiden bulayım araç. hemde hemen. ne yapıyorlar onu da söyleyeyim. satıştaki personel abi hallederiz diyerek el altından 20.000 tl alıyor senden. tabi güveniyorsa veya tanıdık vasıtasıyla geliyorsa. hooooopppp araç varmış abi. ismi lazım değil topkapı dolaylarında. keşke söylediklerim iftira veya karalama olsaydı. birde 6.001 kmdeki araçlarla dolu sarı site. gittiğinde hepsi 10-20 kmde. ne 6 ayı takan var ne kmyi. bir başıboşluktur gidiyor. bozulmayan hiçbir yer kalmamış bu düzende

millet stokçuyla ekonomiyi bu hale getirenleri kenara bırakmış birbiriyle çatışıyor :) ben size kendi işyerimden örnek vereyim. araç satış bayisiyiz. filo şirketimiz yok tabi. ama ortaklar 10 kardeş. ortakların üzerine, eşlerinin, çocuklarının, kayınvalidelerinin, torunlarının üzerine birçok araba satışı yapıyoruz. 6 ay 2. el bayimizde yatırıyoruz. 6 ay sonra satışa çıkarıyoruz. bunu devlet bilmiyor mu sizce

• Satar sanane? Tek tek sana satacağına gider toplu satar?

Sen patates satan adama neden 10 kilo birden satıyorsun diyebilirmisin?

Eskiden yağ kuyrukları vardı ama araba stokçuları yoktu? Akp döneminde çıktı bu işler neden acaba? Dolar Euro enflasyon?

Almanya'da akrabalar var stok sıkıntısı yok diyor istersen her gün bir tane al diyor hayırdır Türkiye'de neden yok devlet döviz gitmesin diye getirtmiyor mu

• sen galericimisin? ne bu fevri cevap?

• Hayır değilim gaza gelmeyin kendi kendinize köyünüzde

• selam anlamadım arkadaşlar bi anlatın mevzuyu stokçuluk var mı? yok mu?

• ne diye adama ters cevap veriyorsun? adam bir durumu paylaşmış burada..

• Yanlışı baska yerde aradığı için

Bir üretici fabrikasının deposuna 150 tane araba koymuştu üretimi durdurup çünkü üretim yapıp zarar ediyordu

Türkiye'yi bu hale getirenlerdir suçlu doları euroyu 20 TL yapanlardir sonra stokçu var diye ağlamasın cahili cuhela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'da araba fiyatları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burası bir forum. isteyen istediğini paylaşır. ha konu işine gelmiyorsa arkadaşı bloklarsın olur biter. hatta seninle şurda yazışıyorum diye beni bile bloklayabilirsin.

dediğin duruma gelince vatandaşlık görevini yap oy kullan. kimse memnun değil.

• millet stokçuyla ekonomiyi bu hale getirenleri kenara bırakmış birbiriyle çatışıyor :) ben size kendi işyerimden örnek vereyim. araç satış bayisiyiz. filo şirketimiz yok tabi. ama ortaklar 10 kardeş. ortakların üzerine, eşlerinin, çocuklarının, kayınvalidelerinin, torunlarının üzerine birçok araba satışı yapıyoruz. 6 ay 2. el bayimizde yatırıyoruz. 6 ay sonra satışa çıkarıyoruz. bunu devlet bilmiyor mu sizce

• gecceanduana kullanıcısına yanıt

Aynen, millet yanlışı başka yerde arıyor.

Tıpkı "fayiş fiyatçı marketler" lafına aldanıp BİM taşlayan salaklar gibi... Ki ben onların provokatör troll olduklarını da düşünüyorum. Adamların bu sistem tutuyor çünkü.

Ya hesapta araçlar son tüketiciye ulaşabilsin diye Yönetmelik çıkardılar, daha Yönetmelik çıkarken zaten galericiler kıçıyla gülüyordu.

Şimdi bayiye gidip aynı şekilde alışveriş yapıyor adamlar.

Al-satçılar zaten bundan etkilenmemişti, galericileri de al-satçı yaptı devlet. Sistem aynen devam ediyor.

6 ay 6 bin km bile beklemelerine gerek yok, galeriye sor, şu araba var mı, var abi, nerede, abi kayınbiraderde, şurada, gel gidelim görmek istiyorsan. Bitti. Satış da onun üzerinden, miiiissssssss...

Galeriler memnuuuuun, bayiler memnuuuuuun, herkes memnun, bunlar da burada stokçu stokçu diye yırtınıyor. Suçlayacağınız galeriler tabi evet  

Asıl suçlanması gereken yetkili bayilerdir belki, arabaları galerilere sattıkları için ama serbest piyasa, adam istediğine satar diyeceksin. Yönetmeliği çıkardılar, hani, neye kime faydası oldu, adamlar anında arkasından dolaştı zaten. Beceriksiz bi yönetim ile bu kadar oluyor anca. Bayiler galeriler kol kola hepsi kazanıyor, bize giriyor. Kime kızmanız gerektiğini bi daha düşünün bakalım bu yüzden.

• Ormanci kullanıcısına yanıt

mesela honda bayilerinden örnek vereyim. bireysel git, ellerinde araba var diyelim. araba 800.000 ise sana 50 bin liralık aksesuar kakalıyor. ya kabul et al ya da alma. alan galerici var nasılsa. diyelim araba yok dedi. ben sana aynı bayiden bulayım araç. hemde hemen. ne yapıyorlar onu da söyleyeyim. satıştaki personel abi hallederiz diyerek el altından 20.000 tl alıyor senden. tabi güveniyorsa veya tanıdık vasıtasıyla geliyorsa. hooooopppp araç varmış abi. ismi lazım değil topkapı dolaylarında. keşke söylediklerim iftira veya karalama olsaydı. birde 6.001 kmdeki araçlarla dolu sarı site. gittiğinde hepsi 10-20 kmde. ne 6 ayı takan var ne kmyi. bir başıboşluktur gidiyor. bozulmayan hiçbir yer kalmamış bu düzende

• Parayı veren düdüğü çalar.

Sende galerici ol bastır parayı topla bütün arabaları.

Sistem şu an böyle işliyor malesef.

• Tüm bayiler online satış’a geçmeli artık. Araya insan girmemeli. Satış temsilcisi / satış müdürü ortadan kalkmalı. Araba almak isteyen insanla muhattap olmamalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.