Şimdi Ara

Bridgestone mu Goodyear mı Hankook mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
16.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Opel Vectra C 2004 model araba için 205/55/16 ebadında yazlık olarak Bridgestone Turanza T001, Goodyear EfficientGrip Performance, Hankook Ventus Prime3 lastikerlinden birini düşünüyorum. Yol tutuşu, konforu iyi olmalı ve sessiz ve uzun ömürlü olmalı. Tüm bu kriterler tek bir lastikte toplanmayabilir tabi ama en çok hangi lastik beklentiyi karşılar? 300 tl civarlarında başka öneriyede açığım.

• 3 lastik bir birinden gürültülü.
    Zaten vectra arabam var diyorsun komple gürültü diye bilirim.
    Aralarında hankok daha iyi diye bilirim. Test verilerine göre.

Conti cp6 tavsiye ederim.

Bende michelin prim3 var memnun degilim fren performansında.
    Aynı ebatlarda bridgestone baktım etiket degerine baktıgımda etkileniyor insan.
    Daha önce bridgestone kullandım fren performansı iyiydi.
  • goodyear 68 db ile en sessiz lastiklerden biridir ıslak performansı harika yumuşak olduğu için çok uzun ömürlü olacağını sanmıyorum ben çabuk painaja düşmesinden ve çabuk kızaklamasından biraz şikyetçiyim ancak sorun aracımdada olabilir
  • Ben de lastik alicam ama rft olduğu için tercihimi
    Conti sport contact 5 SSR ten yana kullanicam gibi duruyor
    Eski lastikler turanza t001 rft moe
  • Eski lastiklerim hankook tu memnundum
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    3 çizgili yani yerli üretim olanını 1.5 yıl 40.000 km oldu kullanıyorum, diş derinliği iyi ama dediğiniz gibi erken patinaja düşüyor, bu aldığımdan beri böyle, kızaklama yönünden birşey farketmedim, hatta lastik yağmurda sanki daha fazla güven veriyor gibi geldi bana, araç megane 3 . İyi yönü yol sesi cidden az bende bu özelliği için almıştım.
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    97 bin km de araba herhangi bir trim sesi yok arabada. Sadece 6. vites olmadığı için uzun yolda ses geliyor. Ses yalıtımı için mi dediniz tam anlayamadım ama trim sesi yok yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    14 yıl önce açıldı
    Falken mi ? Hankook mu?
    3 yıl önce açıldı
    Continental mi? Bridgestone mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Falken iyi diyorlar ama marka olarak daha bilindik bir marka düşünüyorum. Goodyear la arasında ses olarak fark fazla yok sanırım etiket değeri goodyearın iyi de bir test grafiği görmüştüm benzer seviyedeydi. Goodyearın yol tutuşunda ve ömrü konusunda bazı olumsuz yorumlar okudum o yüzden emin olamıyorum.
  • deadangel13 D kullanıcısına yanıt
    Ses ve amortisörler de zayıf.
    Sert amortisöre sahip çay kalıgından geçsen hissediyorsun çıkıntıyı.

Goodyear kendi adıma önermem asimetrik3-5 olsa eyvallah güzel tercih derim ama bu şartlarda goodyear almazdım, ses fazlasıyla geliyor.

Dediğim gibi hankok şuan için test birisincisi veya testlerde başarı diyebilim. Bu testler kime göre neye göre titizlikikle yapılıp sonuca varılıyor tartısılır.

Herkesin lastik anlayısı farklı. Ben memnun kalırım sen kalmazsın, ben kalmam sen kalırsın.
    Geçen sene Goodyear Eagle Sport lastik aldık. Yaklaşık 15.000 km yol yaptık memnunuz.
    Hankook bridgestonedan daha mantıklı o zaman.
    urun.n11.com
    Hankook 205/55r16 Ventus Prime3 K125 91v/h/94h Yaz Lastiği 2019 - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-lastik/hankook-20555r16-ventus-prime3-k125-91vh94h-yaz-lastigi-2019-P111374671
    bu linkteki 3 seçenekten hangisi daha mantıklı olur.

91 v alcaksın fakat 2018 üretimlisini degil başka bir yerde 2019 üretimi alcaksın.

Lastik ne kadar taze olursa okadar iyidir.
    Zaten bu yüzden fiyatı uygun eski tarih.
    2019 üretimli alsan ocak çıkışlı olda 6 aylık lastik alcaksın en kötü ihtimal bu 6 aylık lastik taze katagorisinde.

Yinede sen bilirsin, arastır soruştur fiyat farkı yoksa 19 alırsın, varsa 18 alırsın bütcene göre.
    1 yıllık lastik kötü değildir ama taze varken 1 yıllıga bakmak anlamsız.
    Harfler biliyorsun hızı temsil eder, burda lastik gramajı oynar.
    V 240 km yapar ama devamlı gitmezsin veya hiç gitmezsin v h ye göre daha dayanıklıdır yapısal olarak.
  • Ventus prime 3 kullanıyorum 3-4 aydır memnumum. Diğer araçtaki eagle f1 asymetriclere alışınca ona göre çok zayıf tabi ama kendi çapında iyi lastik ıslak havada özellikle.
    H daha yumuşakmış V ye göre o yüzden düşündüm hız olarak H ta yetiyor. Yumuşak olması daha iyi diye biliyorum.
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Hankook ın da etiket değeri A olduğu için onunda kötü olacağını düşünmüyorum. Tüm kriterlere bakınca Hankook daha mantıklı gibi geliyor.
    Lastipin hamuru aynı Öyle bir dünya yok, h yumuşak v sert diye birşey yok.

Dikkat ederseniz hız yaparsanız söyle böyle demedim, tüm seğe çukura bir yere girersin , lastik cürümeye başlar v nin dayanım gücü fazla olcagından sizi bir şekilde kurtarır gibilerinden yorumda bulundum.

Yinede siz bilirsiniz
    205-55-16 nın olması gereken durumu V dir

Sıfır araba alıyorsun maliyeti düşürmek için h takmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 3 Temmuz 2019; 6:56:22 >
    Sadece 94H modelinin 2019 üretimi var diğerleri 2018. 2018 model lastik almak da istemiyorum açıkçası. Turanza ile 94H Hankook arasından siz hangisini tercih ederdiniz? Başka sitelerde de bulamadım ayrıca 94H olan da Nisan 2019 üretimi. Bugün almayı düşünüyorum çünkü hala kışlık lastik var üzerinde sizi de çok yordum kusura bakmayın ama yardım eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadangel13 -- 3 Temmuz 2019; 13:54:38 >
  • Hankook vp3 kullanıyorum ama sanırım goodyear biraz daha iyi...
  • Lassa driveways serisini de araştırmanızı öneririm. 2 yıl önce focus aracımıza sizle aynı ebattan aldık ve sessizliği konusunda bariz fark vardı. Lassa lastiklerinin f/p ürünü olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.