Şimdi Ara

Göz Kararması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli gözüm kararıyor günde 10 defa felan bunun nedeni nedir acaba ?

• Yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var arada banada oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: holmes09

Sürekli gözüm kararıyor günde 10 defa felan bunun nedeni nedir acaba ?

Hocam tansiyonun düşüyor olabilir eğer öyle olursa doktora görün.
  • göz tansiyonu vardır astigmat vardır göz doktoruna gidecen baktıracan
  • Oturuken birden kalkama
    Monitöre Ve Telefonun ekranına yakından dikkatli bakma
    Gece uyurken mümkünse telefonla oynama oynarsan ekran parlaklığı kısık oyna gözünü almasın
    Su tüket bol bol
  • Ben çok hızlı kalkıyorum ya birde astigmat 1.0 var galiba 25 Martta gidecem zaten gözlükçüye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz akım sararıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada göz tansiyonu ne ?
  • 10 fazla sanki

• Bende yaşıyorum aynı durumu bir anda ayağa kalkmayın yavaş yavaş doğrulun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizdeki probleme tıp dilinde ortostatik hipotansiyon diyoruz. Yatarken ve otururken hücrelerden gelen kan rahatlıkla kalbi doldurur. Ayağa kalkınca karından ve bacaklardan gelen kan yerçekimi yüzünden kalbe ulaşnakta zorlanır. Bunun uyarısı beyne gider
    ve beyinde bir koruyucu mekanizma olarak kendini rölantiye alır. Pek çok sebebi olabilir.Yatar ve oturur durumdaki tansiyon değerleriniz ölçülerek tanı koyulur. Dediğim gibi altta yatan nedenin bulunması gerekir. Bir nöroloji uzmanına muayene olmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

Arkadaşlar sizdeki probleme tıp dilinde ortostatik hipotansiyon diyoruz. Yatarken ve otururken hücrelerden gelen kan rahatlıkla kalbi doldurur. Ayağa kalkınca karından ve bacaklardan gelen kan yerçekimi yüzünden kalbe ulaşnakta zorlanır. Bunun uyarısı beyne gider
    ve beyinde bir koruyucu mekanizma olarak kendini rölantiye alır. Pek çok sebebi olabilir.Yatar ve oturur durumdaki tansiyon değerleriniz ölçülerek tanı koyulur. Dediğim gibi altta yatan nedenin bulunması gerekir. Bir nöroloji uzmanına muayene olmanızı tavsiye ederim.

Ciddi bir şey değil yani hocam?

• fastfood yiyormusun sigara içiyormusun,damar tıkanıklığı var,beyne kan gitmeyince göz kararır,hatta yakın zamanda düşüp bayılabilirsin
    beyin cerrahına git,bi akrabanın kızı vardı habire bayılırdı,arabaların önüne düşermiş ayağından araba geçmiş,sakat kalmış
    ameliyat olursan iyi narkozcu bul narkozu iyi ayarlayamazsa mliyat masasından kalkamazsın uyanamazsın,sağlık sorunu başka şeye benzemez
  • Ciddi olup olmadığına doktor karar verecektir. Kendisi ciddi değildir ama sebep olabileceği şeyler ciddidir. Bayılma geçirseniz kafanızı bir yerlere çarpsanız olayın boyutu büyür. O yüzden önlemlerinizi önceden almakta fayda var.

• Sigara içmiyorum , fastfood yemiyorum 14 yaşındayım bu arada 1.0 değildir belki ya bir daha bakayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.