Şimdi Ara

göz muayenesi ücretleri? gözlük ücretleri ne durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sürekli bilgisayar başında çalışan biriyim. haliyle gözlerim ekrana bakmaktan artık iyi görmüyor. gözlük taksam sanki dünyaya bi çeki düzen gelecekmiş gibi

özel devlet fark etmez göz muayenesi ücretleri ne kadardır bilgisi olan var mı?

ayrıca gözlük fiyatları hakkında ortalama ne kadar olur bunu da merak ediyorum

• Dünyagöz 190 lira. Doktorun odasında toplam 1 dakika falan durdum.

Gözlük 100 liraya da var 3000 liraya da.
  • Normal bi kliniğe gidersen 30-40 lira falan. Dünyagöz'e gitmene gerek yok hepsi aynı şeyi yapıyor ekstrem bişey yapmıyor Dünyagöz.

Gözlük fiyatı diye bişey yok, çerçeve fiyatı var o da markasına göre bende mesela puma çerçeve var numaralı gözlük 250 liraya almıştım. Ray-ban modeller falan 400-500 lira oluyor. Bütçene uygun gözlük bulursun problem değil ama tabi ucuz çerçeveler kalitesiz oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numarayı öğrendikten sonra ne yapmam gerekli peki?

mesela 2 numara diyelim.

çerçeveyi şuradan alsam; (alınır mı güvenilir mi emin değilim)

http://www.edel-optics.com.tr/Ray-Ban-Optik-gözlükler.html

neye göre cam çizdiricem ebatları uyacak mı?

yoksa çerçeveyi alıp götürüp öyle mi yaptırmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanturkk

numarayı öğrendikten sonra ne yapmam gerekli peki?

mesela 2 numara diyelim.

çerçeveyi şuradan alsam; (alınır mı güvenilir mi emin değilim)

http://www.edel-optics.com.tr/Ray-Ban-Optik-gözlükler.html

neye göre cam çizdiricem ebatları uyacak mı?

yoksa çerçeveyi alıp götürüp öyle mi yaptırmam gerek?

Gözlükçü ayarlıyor onu

• Şöyle diyeyim bende. Gözlük kullanıyorum. Doktorum Medical Park'ta. Ailecek hep bu doktora gideriz. Göz muayenesi için en son dedemi götürdüm doktoruma. 95 lira muayene ücreti aldılar.

Göz oranlarım yüksek. Çerçeveler uygun oluyor. Nasıl bir marka istediğin önemli. İyi birşey istersen 200-300e sadece çerçevesini alırsın. Gerek yok dersen 55-65 en fazla 90 lira sadece çerçeveye verirsin. Dereceye göre gözlük camı fiyatın belli olur o konuda bir yorum yapamayacağım bilmiyorum çünkü fiyatlarını. Ama benimki +2,5 üstü olduğu için 500 liradan fazla verdiğim oldu sadece camlarına. Bide cam olayında seçenekler falan var alırken falan soruyorlar onlardan da pek birşey anlamıyorum yaptırmıyorum ek birşey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.