Şuan samsung wski bi plazma kullanıyorum ve gözlerim felaket acıyor yanıyor agrıyor . Aklımda samsung olan var çünkü her ne kadar asusta mavi ışık filtresi olsada flicker free kadar önemli değilmiş diye duydum ama tam olarak bilmiyorum , oyüzden soruyorum zaten
Blue filter gözlerimi gerçekten rahatlatırmı ?
Hangi monitörü almalıyım 4ünden ? (fiyatları yakın )
Bunların içinden bana göre VC279H tercih edilebilir.
Listeye Samsung S27E510CS ve Asus VX24AH ekleyerek tekrar bir öneride bulunurmusunuz.
göz sağlığını bilmemde beyin sağlığı için alt tarafı ince olanlara bakma. klavyede yazı yazarken ekran salıncak gibi sallanıyor yoksa.
Asus tercih etmen daha iyi olacaktır. İki model arasında giriş ve çıkış port farkları var hangisi senin için önemli ise ona bakmalısın. VX burada bana göre bir adım önde. 2XHDMI ve MHL desteği var. VESA yok. VC serisinin VESA desteği var ve DVI-D bağlantısı var, bu da bir tercih meselesi.
Asus IPS ve LED ekran kullandım. Günde ortalama 2-3 saat kullanıyordum. Baş ağrısı ve göz kuruma sorunum var (Gözlük kullanan birisiyim). VS229 ve VX279 ürünlerinden memnun kalmadım. İade ettim ve şuan :
Monitör olarak BenQ 2720Z modelini kullanıyorum. Artık günde sadece 3 saat oyun oynuyorum. Bütçemi epey aştı ama artık 5 yıl mönitör alamam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme