Şimdi Ara

Gözlerim hassas ama renkleri görmem lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, akşamları evde ek iş almak zorundayım. Ama işyerinde gözler zaten bitiyor. Web Tasarımcı olduğum için renkleri görebilmek çok önemli. CRT'lerde sorun yok. Ama yorgun gözlerimi daha da yoracağım :( LCD alsam hem daha pahalı, gözler için yararı olabilir ama bu kez de renk konusuna güvenmiyorum. İşyerinde CRT de yaptım bir tasarımın backgroundunu patronumun LCD ekranında göremedik! Şekilden şekile girince biraz görebildik :S

LCD alsam gözlerim için çok çok çok mu yararlı olur? Öyle ise Renkleri CRT'ye yakın verebileni hangisi?

Tecrübeli arkadaşların görüşlerini bekliyorum... (17" düşünüyordum 19"'a karar verdim.)

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 12 Nisan 2007; 9:51:45 >

• NEC 20wgx2 20" yi tarif etmişsin ama fiyatı çok pahalı ve piyasada bulması zor , bir senedir philips 190x6 kullanıyorum ama hiç memnun değilim çünkü renkler gerçek renk değil , bende tasarım işleriyle uğraştığım için beni hiç memnun etmiyor , öncelikle alacağın monitörün ilk bakman gereken özelliği panel i yani TN panel monütörlerden uzak durman gerekiyor , TN panellerin fiyat performansları çok iyidir ama profesyonel anlamda kullanacak kullanıcılar bence uzak durmalı ,
    kesinlikle ips panel lcd bakman lazım yoksa memnun kalman zor .
  • Himmm. Benim gibi bir çulsuza bu çok pahalı sahiden. Para kazanmak için gözleri bozup kazandığım parayla gözleri tedavi ettireceğim, edilebilirse of... :(
  • samsung 971p yi bir inceleyin derim fena bir monitor sayılmaz:) hatta forumda açılmış bir 971p incelemesi var.. tn panel kullanan 19" lere yönelmeyin kesinlikle memnun kalmazsınız..

eger ucuz yollu bir şey bakıyorsanız kullandıgım için biliyorum hyundai n71s i tavsiye ediyorum deli bir görüntü kalitesi var 17" oldugundan alanı biraz küçük oldugu için 19" lere kıyasla görüş açısından kaynaklanan renk kayıpları çok daha az... monitore çok para ayıramayacaklara şiddetle tavsiye edrim.. ondan sonra da benQ fp71 i tavsiye ederim, bu biraz daha pahalı ama bu da çok güzel bir monitor... bu iki monitoru alıp da pişman olan var mı çıksın karşıma :) ben derim ki 17" alın.. çok küçük bir monitor sayılmaz, 1280x1024 ü de destekliyor.. nokta aralıgı 19" lerden kucuk oldugu için goruntu keskinligi de iyi.. ilerde maddi durumu düzeltirseniz bu arada ucuzlamış olan :) 20" s-ips panelli bir nec alırsınız;)

• Gözlerim bedenimden fazla yaşlandı valla şu crt ler yüzünden...Lcd iyi diyorsanız alıyorum mayısta inş...
  • yaw bu notebook monitörleri nasıl oluyo
    bendeki asus f2je, 15'' ekran var ama çözünürlük 1440x1050
    birde parlak, çok yansıma oluyor saçımı tarıyabiliyorum

bu ekran benim gözümü yoruyo gibi,
    benim gözdemi sorun yoksa normal mi,
    masa üstü lcd ye bağlamakmı gerekir office veya evde iken
  • Notbook LCD lerini bende anlayabilmiş değilim. Bende de Asus W1 var 15.4" LCD de 1680x1050 çözünürlük var. Notbook için yapıyorlar ama masa üstü bilgisayar için niye yapmıyorlar? 19" widescreen LCDlerde enfazla 1440x900 var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harbiden ya şimdi birde o dert çıktı. Bana 19 inçte 1600 çözünürlük lâzım. Nasıl derler; zıchtıQ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.