Şimdi Ara

Gözlerimden uyku akıyor ama uyku uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günde 2 saat spor yapıyorum,yemekleri düzenli yiyorum.Akşama doğru saat 00:00'a yaklaşınca yorgunluk hadsafhaya çıkıyor artık bitkin düşüyorum.Yatağa yatıyorum ama saat 3 ten aşağıya uyuyamıyorum.
    Gözlerimden uyku akıyor hatta kan çanağına dönüyor.Açık tutamıyorum acıyor ama kapatınca da uyku felan gelmiyor
    Sabah uyandığımda dinlenmiş olarak değil yorgun olarak kalkıyorum.1 haftadır bu durumu yaşıyorum sinirlerim çok gerildi her şeye bağırıp çağırıyorum ani sinirleniyorum

Uyku hapı felan almak istemiyorum nedir bu durum beyler bayanlar

• Dün bende erkenden yatmaya kalktım, yarım saat uyumak için kıvrandım. Baktım olmuyor gittim salona koltuğa yattım, bir yandan da Televizyonda haber kanalı açtım o an zaten anında uyumuşum. Sende dene bence işe yarayabilir
  • up, aynı sorun bende de war
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Dün bende erkenden yatmaya kalktım, yarım saat uyumak için kıvrandım. Baktım olmuyor gittim salona koltuğa yattım, bir yandan da Televizyonda haber kanalı açtım o an zaten anında uyumuşum. Sende dene bence işe yarayabilir

Önceki gün oldu benzeri,çekyatta tam uyuyordum hemen yatağa geçeyim dedim kalktım gittim yatağa yattım 2 saat sonra uyudum
  • Sakın uyku hapı falan alma. Askerdeyken ben de vardı uyku sıkıntısı. İzlediğim filmleri falan düşünürdüm. Kahramanın yerine kendimi koyardım falan. Öylece uyur giderdim. 2 saat falan kıvrandığım olurdu yatakta bazen. Ama işe yarardı en son.
  • Televizyon olayı da olmuyorsa bence en iyi yol yatmadan önce sıcak suyun altına gir çık. O zaman zaten rahatlamış oluyorsun, gözlerini açmak imkansız oluyor bazen
  • Son bir haftadır bende uyku sorunu çekiyorum. Yatağa yattıktan ancak 1 saat felan sonra uykuya dalıyor ve sabahları erkenden uyanıyorum ondan sonra uyuyamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roumirues

Sakın uyku hapı falan alma. Askerdeyken ben de vardı uyku sıkıntısı. İzlediğim filmleri falan düşünürdüm. Kahramanın yerine kendimi koyardım falan. Öylece uyur giderdim. 2 saat falan kıvrandığım olurdu yatakta bazen. Ama işe yarardı en son.

Aynen öyle yapıyorum ama yok fayda etmiyor.
  • nick mesaj uyumu
  • Sorunların var mı? Yatağa yatınca canını sıkan düşünceler geliyor mu aklına? Uykusuzluktan ölen adamı bile ayıltır bu sebepler sabaha kadar düşünürsün uyuyamazsın.

Hayaller kur kendini bir yerlerde hayal et daha kısa sürede uyursun
  • Bende de çok fazla var bu durum. Bence stres kaynaklı ortaya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Sorunların var mı? Yatağa yatınca canını sıkan düşünceler geliyor mu aklına? Uykusuzluktan ölen adamı bile ayıltır bu sebepler sabaha kadar düşünürsün uyuyamazsın.

Hayaller kur kendini bir yerlerde hayal et daha kısa sürede uyursun

Hayır sorunum yok sıkıntı yok.Kurmadığım hayal kalmadı
  • tecrübeli biri olarak söyleyim. kolay uyumanın 2 yolu var.

1. si

2. si televizyonu ac. kapanma süresini 30 dk ya falan ayarla. sonrada cartoon network ü ac. çizgifilm izle. ciddi diyorum ama bu ikisi gerçekten iyi oluyor.

Ama birincisi kesin çözüm ciddiyim.
  • Bılgısayarım bozuk olmasa bende uykusuz dururdum
  • Bence hayal kurmak daha fazla uyumanı engeller, kafanı boş tutmaya bak sırf uykuyu düşün uyumak uyumak sadece uyumak..
  • Evet beyler yine bir gece vakti ve uyku yine firarda
  • quote:

Evet beyler yine bir gece vakti ve uyku yine firarda

hajı yorulcak bişi yapmıyon mu sen akşama kadar aylakçı mısın?
  • stres kaynaklıdır. bende hemen uyuyamıyorum 2-3 haftadır , yatağa girdiğinde aklına gelen şeyler falan , uyutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

stres kaynaklıdır. bende hemen uyuyamıyorum 2-3 haftadır , yatağa girdiğinde aklına gelen şeyler falan , uyutmuyor

.+1 3 yıldır aynı durumdayım kafayı yemek üzereyim
  • melisa çayı önerdiler , aldım , rahatlatıyor ama uyku getirmedi bende:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.