Şimdi Ara

Gece algılarım açılıyor sabah ölüyüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 7-10 saat arası uyuyorum, 10 gibi kalkıyorum, iyi besleniyorum. Ama sabah kalktığımda gün içinde berbatım hiç uyumamış gibiyim hiç enerjim yok. Hava kararmaya başladıktan sonra kendime gelmeye başlıyorum hele gece yarısı olduğunda aşırı dinç oluyorum. Dışarı çıkasım geliyor, yerimde duramıyorum. Aranızda benim gibi olan var mı? Neden olur bu?

• Ben de öyleyim, zekam artıyor geceleri. Tabii nedenini bilmiyorum 

• benim bu konudaki teorim şu şekilde. cok eski donemlerde avcı toplayıcı toplumlarda insanlar 2 farklı hayat yaşıyormus. geceleri tehlikelerden sakınmak icin surekli birilerinin uyanık kalması gerekirmiş. kimi gunduzleri kimi ise geceleri uyurmus. hal boyle olunca bu dunya kalıplarına sıgmak noktasında zorluk cekmemiz cok normal. anlam arayısımız cok normal.

Benim 20-30-100-200 kuşak oncem ne yapıyordu bilmiyoruz ki?

Hepimizin icerisinde hersey iyi olsa bile huzursuzluklar olabiliyor. İcgudulerimize karsı koyamıyoruz bazen. Ya da ne istedigmizi bile bilmiyoruz.

Mesela topraga gidince yesşillige doga icine gidicne mutlu olmayan insan yok. Cunku biz aslında oradan geliyoruz.

Yani bunlar cok derin konular uzerine cok fazla konusmak gerek.

• Kanka ben de öyleyim ya. Var mıdır bi çaresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha erken kalk evden erken çık geçer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaz etkisi bence

Güneş dogar dogmaz beynimize beynimize veriyor isinlarini kafa kalmıyor sicaktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.