Şimdi Ara

Gözlüğüm baş dönmesi yapmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Benim yaklaşık 10 aydır kullandığım sağ göz 1.50 sol göz 1.00 numaralı bir gözlüğüm var ( astigmat + miyop ) Gözlüğe çabuk alıştım ve 10 ay kadar kullandım ama. 20 gündür sebebini bilmediğim bir nedenden ötürü başım rahatsız edici bir şekilde dönüyor. Nörolojiye gidip tomografi çektirdim. Dahiliyede kan sayımıma tansiyonuma bakıldı her şey normal. 3-4 gündür gözlüğümü çıkarttım ve başımın dönmesi geçti.Ama takınca tekrar dönmeye başlıyor 15-20 dk içinde. Bunun üzerine gözlükten olabileceğini düşünüp göz doktoruna da gittim ama ne numaralarda bir ilerleme nede gözlükte bir sorun olduğunu söyledi bir gözlükçüde de kontrol ettirdim ayrıca. Moralim çok bozuldu günlerdir yaptığım herşey zehir oldu. Gözlüğü çıkarınca baş dönmesi diye birşey kalmıyor ama o zamanda rahat göremiyorum. Takınca da başım çok dönüyor. Ne yapabilirim? Böyle birşey başına gelen var mı ? Yardımlarınızı bekliyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gözlük Takınca Baş Dönmesi

Gözlük takınca baş dönmesi, yaygın bir şikayettir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir, ancak çoğu durumda geçicidir ve kendiliğinden geçer.

Yanlış Gözlük Numarası Baş Dönmesine Neden Olabilir mi?

Evet, yanlış gözlük numarası baş dönmesine neden olabilir. Gözlük numaranıza uygun olmayan gözlükler, göz kaslarınızın fazla çalışmasına neden olarak bulanık görmeye ve baş dönmesine neden olabilir.

Yeni Gözlük Takınca Baş Dönmesi

Yeni gözlük taktığınızda baş dönmesi olması normaldir. Beyniniz yeni gözlüğe uyum sağlarken bu semptomu yaşayabilirsiniz. Baş dönmesi genellikle birkaç gün içinde kendiliğinden geçer.

Gözlük Numarası Değişince Baş Dönmesi

Gözlük numaranız değiştiğinde, yeni gözlüklerinize uyum sağlamak için biraz zaman gerekebilir. Bu süre zarfında baş dönmesi yaşayabilirsiniz.

Gözlüğü Çıkarınca Baş Dönmesi

Gözlüklerinizi çıkardığınızda baş dönmesi olması da normaldir. Bu, gözlerinizin gözlük olmadan net görmesine alışmasıyla ilgilidir. Baş dönmesi genellikle birkaç dakika içinde geçer.

Baş Dönmesiyle Başa Çıkma

Gözlük takarken baş dönmesi yaşıyorsanız, aşağıdaki ipuçlarını deneyebilirsiniz:

• Gözlüklerinizi yavaş yavaş takmaya başlayın ve baş dönmesi azaldıkça takma süresini kademeli olarak artırın.
    • Gözlerinizi dinlendirin ve baş dönmesi hissettiğinizde gözlerinizi kapatın.
    • Başınızı hareket ettirirken dikkatli olun ve ani hareketlerden kaçının.
    • Baş dönmesi devam ederse veya şiddetliyse bir göz doktoruna görünün.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu yardım edecek yol gösterecek :(
  • lens tak onuda mı biz söyleyelim :D
  • Aynı durum şu anda bende de var nasıl atlattın acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlükçuden yeni gozluk dene.belki kalıtesizdi.
    sorun gözlükteki kalitesizlik olabilir

• Şu an aynı durumdayım , siz nasıl çözdünüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.