Numaralarınız nedir acaba ? |
GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! (615. sayfa)
-
-
Fiyata kaliteli bir çerçevede dahil oldu.(Parakende 5000-6000TL civarı olanlardan) Toplamda Çerçeve dahil fiyat 38k oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __sin__ -- 11 Aralık 2024; 16:14:51 > -
hoya meiryo hakkinda bilginiz var mi nulux bir cam faiti hakkinda optikcilerin haberi yok siz satiyor musunuz fiat paylasabilir misiniz
-
Atasun'un kendi camını kullandım kaç senedir. Sonra ortalama 8bine zeiss marka camlar aldım. Camlar orijinal yani üzerinde logosu falan var.
Lakin 8bin vermeme rağmen ben Atasun'un kendi camlarından pek fark hissedemedim bu normal mi?
Yani en başta hissetmek istediğim fark çabuk kirlenmemesiydi ama biraz hayal kırıklığı oldu yani kirlenmede pek değişiklik olmadı.
Uzak sorunum var ortalama -4 civarı.
-
Arkadaşlar önerebileceğiniz optikçi ve cam var mı? İstanbuldayim, -8 miyop -2 astigmatla -7ye-2 iki tane gözlük alacağım. Seiko kullanıyordum ama fiyatlar tuzlu geldi. Novax biasfera kullanan, satan var mı? Tavsiye eder misiniz?
-
sağ uzak +3,25 yakın +4,75
sol uzak +4,25 yakın +5,75
uzak yakın cam ikisini birlikte kullanmak istiyorum. yalnız bugün aldığım Fiyatlar beni biraz düşündürdü. sizce bu fiyatlara değer mi bu camlar hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. anamadığım kadarıyla bu camlarda görüş açısı çok önemliymiş. 1,60 (yüzde 45 inceltme ) şeklinde fiyat aldım.
variliux comfort max 14 yanında numaralı güneş gözlğü vercekler. 14 bin TL
cortx verifocal 4,0 15 bin TL
hoya balansis 30 bin TL
-
Bu fiyatlar tek cam için mi?
Benim aldığım fiyat Hawk Plus Elite de cam başına 19 bin.
-
Birde bu fiyatları gözlüklere vermek yerine, lazer tedavisini ciddi ciddi düşünmek gerek. 30-40k gibi maliyetle iş çözülüyor gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pervazsağ uzak +3,25 yakın +4,75
sol uzak +4,25 yakın +5,75
uzak yakın cam ikisini birlikte kullanmak istiyorum. yalnız bugün aldığım Fiyatlar beni biraz düşündürdü. sizce bu fiyatlara değer mi bu camlar hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. anamadığım kadarıyla bu camlarda görüş açısı çok önemliymiş. 1,60 (yüzde 45 inceltme ) şeklinde fiyat aldım.
variliux comfort max 14 yanında numaralı güneş gözlğü vercekler. 14 bin TL
cortx verifocal 4,0 15 bin TL
hoya balansis 30 bin TL
Derecelere bakınca astigmat olmaması güzel.Adaptasyon sorunu çekmezsin Comfort Max tercih edilebilir. Dereceli güneş camı da vereceklermiş o da artısı olur.
-
Hocam siz başka bir optik mağazaya gidip fiyat alın. Tek yere bağlı kalmayın. Derecenizde normal seviyede. O paralar verilecekse ben şahsen Hawk tercih etmezdim. Daha üst seviye markalar var.
-
Peki bu paralar verilecekse gözlük yerine Lazer tedavisi daha mantıklı değil mi?
-
Eğer gözünüz lazer e uygunsa bi gözlüğe cidden 30k falan verilmez. Gözlük kullanmak yazın ayrı kışın ayrı sıkıntı. Yazın terden yağdan gözünüzde durmaz kayar, kışında ağızı kapatan boyunluk, maske falan taktığınız da sürekli buhu yapar kullanılmaz olur. Elin deyse yada zamanla leke olur sürekli silmek zorunda kalırsın. Yeri gelir elinden düşer eder sonra bir bakmışsın 30k verdiğin camların çizik içinde görüş kalitesi çöp olmuş.
Bunların hepsi ekim de 5k vererek aldığım gp rx bluecut camlara oldu, gözlüğü sadece bazen gömlek cebinde tek taşısam bile şuan çizik içinde. Allahtan gözlükçü ile aramız iyidi camları garantiden değiştirebildik.
Gözlüğün amacı ameliyata alternatif pratik, ucuz bir çözüm olması zaten ve her zaman da böyleydi ancak ülkemizdeki mevcut ekonomi çoğu ithal olan cam fiyatlarini uçurdu bunun yanında ülke içi fiyatlar o kadar artamadığı için hem maaşlar hemde işçilik gibi maliyetler ucuz kaldı. Bu yüzden gözlük, cam fiyatları ameliyatlar ile yarışır hale geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 13 Aralık 2024; 15:52:33 >
-
çift cam fiyatı
-
astigmat da var onu yazmadım.
-
hangi ilcedesiniz
-
Numalarımız benzer, benim astigmat +1 sadece. 2 hafta önce Hoya Nulux 1.67 AS HVLL cam aldım: çifti için fiyat 6500 TL oldu (6 taksit) stoktan. 1.67 inceltmeye göre camlar yine de kalın. Büyük çerçeve seçmeni önermem keza cam büyüdükçe ve odaktan uzaklaştıkça, kenarlarda hem kırılma bozuluyor hem de renkler. Ayrıca kalınlıkta giderek artıyor. Çerçevesiz modellerden de uzak dur, vida yerleri direkt olarak görüş alanına denk geliyor. Camlar kalın olsun sorun olmaz dersen 1.60 da tercih edebilirsin. Hoya önerir misin dersen yorum yapamam onun yarı fiyatından daha ucuza da cam sunuyor optikciler hatta meraktan bir tane de ucuz yollu birşey almayı düşünüyorum.
-
Hem miyopsunuz hem de adisyonlarınız düşük. Sizin numaralarınız için üst düzey bir cam almanın çok faydası yok bence. 2. Olarak 40-45 yaş aralığındasınız lazer ameliyatı size uygun değil, akıllı mercekler için de yaş aralığınız uygun değil. En az 5 10 sene gözlük kullanmanız gerekiyor.
-
Çok teşekkür ederim. Valla insan hiç bir şey bilmediğinde ne yapacağını da bilmiyor. Sayenizde bilgilendim.
-
selamlar, yazılımcıyım günün büyük çoğunluğu bilgisayar başında geçiyor. 3 civarında miyopum var. bugüne kadar hep sıradan gözlükçülerden satın aldım camlarımı. bahsettiğiniz üst düzey camlar ile arasında ne gibi farklar oluyor :)
yakın zamanda tekrar muayene olacağım. bahsedilen cam markalarını neye göre seçmek gerekir, nereden alabiliriz arkadaşlar
-
Üsküdar Kadıköy tarafındayım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X