Şimdi Ara

GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.324
Cevap
630
Favori
2.367.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
139 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Liste fiyatlarına bakınca Hoya ve Essilor'un fiyatları güzel. Hoya 1.50 indeks olunca inceltme yok , asiferik değil. HVLL kaplaması güzeldir.

Essilor %30 incetme var , çizilmeye karşı diğer crizal camlara göre daha dirençli.

İsim vermedikleri cam Zeiss olması lazım. Söyledikleri özelliklerin çoğu diğer camlarda da var. Drive kaplama özelliği olmaması lazım. Hoya ve Zeiss marka değeri olarak aynı segmetteler.

• faith_388 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünlerin ikisinin de sayfasında detaylı özelliklerini bulamadım dolayısıyla hoya alınca 1,50 indeks olmak zorunda mı ve bu yüzden inceltme olmaması çok kalın bir görüntü oluşturur mu? Ayrıca asifetik olmaması görüntü kalitesi açısından benim için ciddi bir problem oluşturmaz mı? Bugüne kadar hep asiferik cam kullandım. Siz olsanız bunlardan hangisini tercih ederdiniz ya da bana özel bir tavsiyeniz olursa ben bu ürünü de almak burada yaptırmak isterim.
    Ayrıca bazı kişiler göz numarasının durumuna göre çerçeve seçmek gerektiğini büyük camlı ya da küçük camlı olmasının görüntüde fark oluşturduğunu söylüyor benim böyle bir zorunluluğum var mı sizce dilediğim gibi çerçeve tipi seçebilir miyim?
    Şöyle çerçeveye karar verdim 4 yıl önce de kullanmıştım
    Detaylı cevap için çok çok teşekkür ederim GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mexalon -- 21 Aralık 2024; 16:13:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

teşekkür ederim hocam. ben de benzer düşünmüştüm. novax ve seikodan memnundum. teke düşürmek istedim bakalım.

Hocam novax biasfera için ne dersiniz? Seiko ve zeissin tek odaklı biasferik camları da opsiyon ama açıkçası aradaki fiyat farkı çok.

• 
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.