Bildirim
Gözlük ile kullanılabilecek Kask seçimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Nolan N86 ve yeni modeli N87 gözlükle kullanabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önce kask sonra gözlük takıldıktan sonra ne far eder ki -
Her kaska gözlük takılmıyor, iç kenar kısımlarda gözlük sapı için uygun yer olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: forumnik
Her kaska gözlük takılmıyor, iç kenar kısımlarda gözlük sapı için uygun yer olması lazım.
Hocam teşekkür ederim. Siz kullanıyor musunuz bu kasklardan birisini? -
quote:
Orijinalden alıntı: tirabzonli
quote:
Hocam teşekkür ederim. Siz kullanıyor musunuz bu kasklardan birisini?
Benim gözlüğüm yok ama evet n86 kullanıyorum gayet memnunum. Standart pinlock var kışın buğu yapmaz, güneş vizörü de önemli.
Özellikleri gayet hoş duruyor. Bir sempati oluşmaya başladı. Teşekkürler. -
@tirabzonli
Hocam bende gözlük kullanıyorum. Mt nin çenesi açılır kaskından kullanıyorum. Yazları çenesi açık kışları kapalı şekilde çok güzel oluyor kask ortalama 280 tl civarında.
link -
n87 kullanıyorum gözlük ile memnunum tavsiye ederim -
Çok teşekkürler tavsiyeler için. Değerlendireceğim hepsini
Birde LS2 ff396 modelinde gözlük için kanallar var sanırım. Acaba kullanan var mı aranızda? -
Yanlış bilmiyorsam Shark kasklarda gözlük kanalları var. -
pardon yanlış mesaj
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noqturno -- 8 Ağustos 2016; 12:50:03 > -
https://youtu.be/1nb6mUO4ctg
Bu linkte gözlük takma aparati olan bir kask tanitiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 8 Ağustos 2016; 22:19:20 >
quote:
Orijinalden alıntı: Hubalahubhub
https://youtu.be/1nb6mUO4ctg
Bu linkte gözlük takma aparati olan bir kask tanitiliyor.
ls2 -ff396 modeli hocam -
Ne alırsanız alın kafanızda denemeden asla almayın. Kask bedenleri marka modele göre çok değişiklik gösterir. -
quote:
Ne alırsanız alın kafanızda denemeden asla almayın. Kask bedenleri marka modele göre çok değişiklik gösterir.
Teşekkürler hocam. Muhakkak denemek lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X