Şimdi Ara

GÖZLÜK KULLANIYORUM YARDIM LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kemik gözlük aldım.Gözümden öne doğru yani burnumdan aşağı doğru kaydığını ve sürekli elimle yukarı dogru düzeltmek zorunda kalıyorum.Gözlükçüye gidip ne yapabiliriz diye sordum.Arka saplarını büktü.

Yine kayıyor gözlük.Ertesi gün gözlüğün üst tarafından bakınca sağ sapın biraz daha yan tarafa ayrık durduğunu fark ettim buda gözümde gözlüğün yamuk durmasına neden oluyor hatta gözlüğü gözüme oturttuğumda sağ kirpiğimin cama çarptıgını hissediyorum.

Ve sapların alt kısmında vidalar var birisi çok sıkılmış diğeri sıkılmamış.Bununla alakalı yamukluk olduğunu düşünüyorum.

Bu sorunların çözümü nedir gözlük kullanan tecrübeli kardeşlerimden abilerimden yardım istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByPozitif -- 16 Ağustos 2014; 15:17:48 >

• Burnu tutan o plastik cisimler olmayinca kayar tabi, tam ortadaki yapidan kaynakli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 senedir kullanıyorum. Yapcak bi' şey yok ona. Tik oluştu artık, gözlük olmasa bile elim oraya gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğer gözlük yamuk ise gözlükçüye götürün düzeltsin yoksa elinizde kalır maazallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

Hocam eğer gözlük yamuk ise gözlükçüye götürün düzeltsin yoksa elinizde kalır maazallah.

Düzeltilmesi mümkün dimi ? Sağ sap biraz dışa doğru da o düzeltilir mi diye sorucam bide.Hocam bu arada ss ekledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Boş Konuşan Adam

Burnu tutan o plastik cisimler olmayinca kayar tabi, tam ortadaki yapidan kaynakli

Kemik gozlukte burnu tutan plastik milastik olmaz.
    Senin gozlugunu iyi ayarlayamamışlar. Tez zamanda eli yüzü düzgün bir gozlucuye gorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optik84

quote:

Burnu tutan o plastik cisimler olmayinca kayar tabi, tam ortadaki yapidan kaynakli

Kemik gozlukte burnu tutan plastik milastik olmaz.
    Senin gozlugunu iyi ayarlayamamışlar. Tez zamanda eli yüzü düzgün bir gozlucuye gorun.

Ne yapılması gerekiyor hocam biraz açsanız konuyu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ByPozitif kullanıcısına yanıt
    Gözlükçüye gidip gözlüğüm yamuk düzeltir misiniz derseniz düzeltir, olmadı gösterirsiniz.

Evet dediğiniz gibi gözle görülür bir yamukluk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 16 Ağustos 2014; 15:44:24 >
  • Çok açıklayıcı yazdınız çok teşekkür ederim hocam
  • Hocam hafif yamuk durması normal sayılır.benimde öyle kafa,kulak yapısıyla ilgili.
  • quote:

Gözlükçüye gidip gözlüğüm yamuk düzeltir misiniz derseniz düzeltir, olmadı gösterirsiniz.

Evet dediğiniz gibi gözle görülür bir yamukluk var.

Sol düzgün sağ yamuk dimi hocam ?

Evet büyük ihtimal ile öyle.
  • quote:

Evet büyük ihtimal ile öyle.

Menteşenin o bölümde sorun yok galiba birbiriyle eşit gibi sorun sapa doğru uzadıkça başlıyor galiba öyle
    Keşke hiç ayar yaptırmasaydınız, çünkü fabrikadan çıktığı gibisi en güzelidir. Yamukluğu düzelttirmek için usta bir gözlükçüye gitmelisiniz. Bu arada hayırlı olsun Benim de sağ kulak yapımdan dolayı aldığım her gözlük sağ kulağımın üst kısmına bastırıyor, ileride lens almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgurCyhn -- 16 Ağustos 2014; 15:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgurCyhn

Keşke hiç ayar yaptırmasaydınız, çünkü fabrikadan çıktığı gibisi en güzelidir. Yamukluğu düzelttirmek için usta bir gözlükçüye gitmelisiniz. Bu arada hayırlı olsun Benim de sağ kulak yapımdan dolayı aldığım her gözlük sağ kulağımın üst kısmına bastırıyor, ileride lens almayı düşünüyorum

Teşekkür ederim :) Ben 3-4 senedir gözlük kullanıyorum.2 sene lenste kullandım.Bide kemik gözlük denemek istedim hayırlısı bakalm :) İnşallah düzeltebilirim.Salı günü gidicem gözlükçüye çok kafama takıyordum bu durumu
  • optik84 kullanıcısına yanıt
    Ben de ondan bahsetmistim aslinda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben de ondan bahsetmistim aslinda

Haklısın. Mobilden bakıyordum o ara yanlış anlamışım. Kusuruma bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.