Merhaba arkadaşlar, arabayı aldığımdan beri Kızıltoprak Meguiar's'da yıkatırım ve burayı da herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
Neyse, Göztepe Sonax tekrar açıldı geçenlerde. Tekrar açıldı demeyeyim, el değiştirmiş. İşletmecisi yeni yani, devralmışlar. Neyse, deneme amaçlı gittim. Bilmiyorum, ilk günleri diye mi ama hiç memnun kalmadım.
Hem de fiyatlar fahiş, iç-dış yıkama 20 TL idi. Hiç hak etmedikleri bahşişle 25 TL oldu.
İç yıkama yapılmadı desem yeridir, 2 dakika içini silip paspaslara su tuttular. Dış yıkama son derece özensiz. Bazı lekeler çıkarılmamış bile. Arabayı aldığımda bagajdan simsiyah sular akıyordu. Kurulama da yetersiz. Hava tutma gibi bir olay zaten yoktu. Ben söyleyince apar topar içeriden çıkardılar kompresörü. Böyle bir gün geçirdim kısacası, paylaşmak istedim.
Tavsiye mi ettiler ?
Merhaba,
Sonax Butik Göztepe Olarak Memnuniyetsizliğinizin oluşmuş olmasından dolayı üzüntülerimizi dile getirmek isteriz. Memnun kalmadığınız işlemin tekrarlanmasını sağlayarak mağduriyetinizin giderilmesi için, sizi en kısa zamanda uygulama merkezimize bekleriz.
Saygılarımızla
Cihan ÇITAK
bostancı sonax best gayet memnunum. tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme