Şimdi Ara

Gözü bozuk olanlar buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
9.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hipermetrop sol 3 sag 4 numara tam emin digilim solda tembellikte var ayrıca ama güzel halime şükrediyorum gözlük kullanalı 16 sene olmuştur yaşım 20
  • 2 gözde 3.5 miyop
  • 0.75 ve 0.50 miyop.
    lazerle düzelir mi acaba?
  • bnm 2 numara ikiside.Miyop sanırım uzağa görememe şeysi işteGözlüksüz halimden çok daha iyi gözlüklü halim.Ya sinir oluyom çocukken veriyolar gözlüğü zombi gibi hep öyle gidiyo ne zmn kontrole gitsen büyüdü diyor neden diyorsun,yaşın büyüyor diyo.Şeytan diyo gebert hepsini gözlük çok faydalı oldu diyen birine hiç rastlamadım ben.
  • Miyop
    Sağ 1.50
    Sol 2
  • Sol Miyop 2.25
    Sağ Miyop 2.75
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

2 gözde 3.5 miyop
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orjinalden alıntı: efege

2 gözde 3.5 miyop

+1
  • Miyop
    Sağ 0.75
    Sol 0.5
  • Sol Göz=0.75
    Sag Göz=1

Miyop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CooL_ -- 8 Mart 2009; 23:03:30 >
  • Tüm göz doktorlarından nefret ediyomŞimdiki devirdede herkes gözlük takıyo zatenŞu lazer ne tip gözlere uyuyor acaba öğrenmek lazım
  • Gözlük iyidir ya. Birkaç kere unutmam , çokkez yere düşürüp yada üstüne basarak kırmam sayesinde kendime ait şeylerde daha tutarlı davranmayı öğrendim. Benim olan birşeyi asla unutmam mesela artık. Yada dungeonda wipe olursam alıp mouse duvara fırlatmam.
  • Sol miyop 3.00
    Sag miyop 2.75
  • ne gözü bozuk adam varmış böle ya ama rekor bende forumda galiba

sol: 5.75 - 2.75
    sağ:5.50 - 2.25

günlük hayatta lens kullanıyorum
  • sol goz doğuştan miyop astigmat %75 görme kaybı (hiç görmüyor sayacan)

sağ gözümde uzağı görmüyor

bu yüzden askere almadılar birde özürlü raporu alana kadar canım çıktı allahtan 2005 de aldım %42 rapor aldım şu anda rapor almaya kalksam %20 rapor veriyorlar maliye bakanını allah bildiği gibi yapsın özürlüler erken yaşta emekli oluyorlar diye rapor oranını düşürdüler bu kadar namussuzluk olmaz

yeni yasa çıkmadan önce rapor aldığım için etkilenmiyorum %42 raporum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutup ayısı -- 8 Mart 2009; 23:47:23 >
  • saol 0.7 miyop sağ 0.6 astimat
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0130

Sag 4.25 Astigmat 2.00
    Sol 4.00 Astigmat 1.75

yazdıkta ne ayak??

valla aynı numaralar

@bynoun
    hocam astigmat+miyop lens batma yapmıyormu rahat görebiliyormusun ?bende almayı ddüşünüyorumda
  • forumda bu kadar gözlüklü adam çıkması normal gibi geliyor (pc yle bu kadar yakın olunca) Allaha şükür benim gözlerde problem yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.