Şimdi Ara

Gözü bozuk olanlar buraya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
9.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

sağ gözümde göz tembelliği var ve bulanık görüyorum.ama göz tembelliği göz bozukluğu değilmiş galiba göz normalde sağlam ancak beyne gelen görüntüyü beyin sağ gözden alırken sorun yaşıyormuş 7 yaşına kadar tedavisi varmış ve ben 14 sene geç kaldım

amma çok göz tembeli varmış grup mu kursak

ben de konu ilk açıldığında yazmıştım

benim sol

muhaha yı da ben 11 sene geç kalmıştım onun için koydum

göz sinirlerinde olan bi problem diye biliyorum ben de

geçmiş olsun diyeceğim ama yapacak bişeyimiz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

amaliyat olmayı düşünüyor musunuz ilerde?

• quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

amaliyat olmayı düşünüyor musunuz ilerde?

Harf hatası var.Bu kadar vurgulamaya gerek var mı ?
  • gözde 1 ay kalabilen lensler var gerçekten iyi yapılmış 3 ay kullanmıstım gözümde en fazla 4 gün tutmustum ve su an her gün cıkardıgım lensler den daha az kuruluk yapmıştı
  • Yaş 16

İki Gözde 1.75 Miyop

Gözlük Kullanıom Ailem Lense İzin Vermior
  • yaşım 17

2 gözümde 5 numara miyop

lens kullanıyorum.
  • Sağ 4.25 Astigmat
    Sol 2.25 Hipermetrop , sağ gözde tembellik var
  • göz tembeli olup araba kullanan varsa deneyımlerini yazabilirlermi..göz tembeli olup araç kullanırken ne gıbı zorluk cekıyorlar...bu konuda yardıma ve yoruma ıhtıyacım var..teşekkürler.
  • sol 6.5 miyop , sağ 5.5 miyop

edit: her ikisinde de yaklaşık 3 değerinde de astigmat var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 12 Haziran 2010; 20:23:05 >
  • GÖZÜ 0.25 BOZUK OLANLAR DİKKAT ETSİN DOKTORLAR SİZİ ÖPÜYOR OLABİLİR
  • Sağ göz 1.75 miyop astigmat
    sol göz 2.00 miyop astigmat
    Arkadaşın sağ gözü 10 sol gözü 0 doğuştanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirayy
    göz tembeli olup araba kullanan varsa deneyımlerini yazabilirlermi..göz tembeli olup araç kullanırken ne gıbı zorluk cekıyorlar...bu konuda yardıma ve yoruma ıhtıyacım var..teşekkürler.

Sol gözüm tembel benim. Araba kullanırken hiç zorluk çekmiyorum çünkü sağ gözüm sağlam. Araba kullanırken gözlük dahi takmıyorum çünkü gerek duymuyorum. Ehliyette gözlük yazıyor ama ben pek takmıyorum yakında gözlük ve lens yaptırıcam. Gözlerim yeşil olduğu için. Sadece yanımda taşıyorum polis çevirirse ceza yemeyim diye bazen yanıma bile almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

göz tembeli olup araba kullanan varsa deneyımlerini yazabilirlermi..göz tembeli olup araç kullanırken ne gıbı zorluk cekıyorlar...bu konuda yardıma ve yoruma ıhtıyacım var..teşekkürler.

Sol gözüm tembel benim. Araba kullanırken hiç zorluk çekmiyorum çünkü sağ gözüm sağlam. Araba kullanırken gözlük dahi takmıyorum çünkü gerek duymuyorum. Ehliyette gözlük yazıyor ama ben pek takmıyorum yakında gözlük ve lens yaptırıcam. Gözlerim yeşil olduğu için. Sadece yanımda taşıyorum polis çevirirse ceza yemeyim diye bazen yanıma bile almıyorum.

aynen benim de sol gözümde göz tembelliği var ama 5 yaşında fark edildiği için bir yere kadar toparlayabilmişler.ama hala sağ gözümün kalitesinde değil,her ne kadar sol göz numaram sağdan daha düşük olsa da .araba kullanırken hiç bir zararını görmedim.ehliyette de gözlük veya lens yazıyor.

• İkisi de 4.5 sanırım. Gözlük kullanıyorum.
  • 4 Numara miyop 96 lıyım daha büyür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

aynen benim de sol gözümde göz tembelliği var ama 5 yaşında fark edildiği için bir yere kadar toparlayabilmişler.ama hala sağ gözümün kalitesinde değil,her ne kadar sol göz numaram sağdan daha düşük olsa da .araba kullanırken hiç bir zararını görmedim.ehliyette de gözlük veya lens yazıyor.

Benimki 4. sınıfta farkedildi. Okulda sınıf göz taraması yapmışlardı. Orda farkedildi sonra doktora gittik ama 10 yaşında olduğum için tedavi için geç kalınmış falan dendi. Sadece sağ gözümü kapatınca yazıları kişileri bulanık görüyorum o kadar. Sağ gözüm dinlendirici olarak geçiyor o kadar herhangi bir sorunum yok araba sürerkende çok rahatım. Polisten tırstığım için taşıyorum yanımda. Çevirme olursa takarım gözlüğü. Yazın da güneş gözlüğü takarım sorun olmaz sanıyorum.

• Benim göz ilk okuldan beridir uzağı görme bulanıklığı vardı hele sol göz hiç görmüyordu çok bulanık görüyordu ama sağ gözüm biraz daha iyidi ama malüm ben gözlük falan kullanmamdeyip sağlam deyip geçiştirdim..

ve iş yerinde göz taraması yaptılar 2,75 gibi bir derece gösterdi ve bana sonuç..
    YÜKSEK DERECEDE MİYOP dedi..

ve doktora gittim orada 3,5 yazdı fakat anlam veremediğim orada 2,75 hastanede 3,5 sağ göze çıkardı fakat sol göz zaten aynı o batmış 6 derece miyop söyle yazayım
    Sağ göz-3,50(2,75 te olabilir bir yerde bir yanlışlık var ama) derece
    sol göz-6,00 derece

astigmant yoktu sadece sol gözde problem var o kadar.

ve gözlük kullanıyorum bende.
    ve düşünüyorum zamanında gözlük taksaymıştım ve böyle olmazdı..

ve yaşım 21

diyordu doktor lazer oman gerekebilr fakat bende düşünüyorum işte faydası olacakmı diyede.. ama şimdi ben gözlügü çıkardığımda herşey bulanık ön taraf net iyi.. sonra gözlügü takınca anladım herşeyin daha net olduğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0130

Sag 4.25 Astigmat 2.00
    Sol 4.00 Astigmat 1.75

yazdıkta ne ayak??

hocam gözlüksüz 1 metreyi görebilion mu ?(ama bi bakımdan cidden soruom )
  • benim gözlerde bozuk 2 gözün ortalaması 1.50 miyop
    bi tanesinde sözde astigmat varmış
  • 2 gözde 1.75 miyopastigmat
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.