Şimdi Ara

Gözükmeyen Oyun Dosyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir siteden (ARK-Survival-Evolved-Multiplayer-Game) diye bir oyun indirdim. Torrent sitelerinden biraz farklı bir siteydi ismi raz or ga me . Her neyse oyunu kurdu kurdu tam sonlara doğru şifre istedi. Şifre sitesini de kendisi vermiş ama indirilmiyor. İndirmek için saçma sapan şeylere abone olmanız lazım. Bende kurduğu dosyaları sileyim dedim ama nafile . Kurduğu dosyalar yok gözükmüyor ama yer kaplıyor eminim. Bitdefender Total Security 2015 var bende. Taradım 2.5 saat felan sürdü . Virüs yok . Zaten 6-7 gb yaklaşık o kadar virüs indirdiğini zannetmiyorum. Şimdi ben bu dosyayı nasıl görebilirim ve kaldırabilirim , boşuna yer kaplamasın. Böyle bir yazılım bilen ya da farklı bir yol bilen var mı ? Şimdiden teşekkürler.

• Hocam, Disk Explorer vb. belki görmenizi sağlar:http://softadvice.informer.com/Auslogics_Disk_Explorer.html

Bu arada indirdiğiniz dosya boyutu neydi (19mb-8gb ?)

Ayrıca dediğiniz siteye bir baktım da pek hoş değildi (19 mb'lik dosyanın linkini vermişler, içinde kendi indirme programı var. Siz istemesenizde en küçük ihtimalle tarayıcıyı virüsler bitirecektir.). Dediğiniz 6-7 gb dosya, oyun yüklü olmadığı halde yerinde duruyorsa temp dosyası falandır, bunu da Ccleaner, ASC, Auslogics vs. ile temizlersiniz.
  • Mesajınızı yeni gördüm ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim dediklerinizi yapmaya başlıyorum. Dosyanın boyutu yaklaşık 6 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByReCyCleR -- 9 Temmuz 2015; 0:09:15 >
  • Maalesef Ccle aner işe yaramadı. Hatta iyice kontrol etmek için başka bir dosya açıp küçük bir boyutunu indirdim sonra kapattım. Baktım yinede silmemiş. Neyse zaten windows 10 kullanılabilir duruma geçsin format atıcam. En etkili çözüm bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.