Şimdi Ara

Gözümün Önünde Adam Parçalara Bölündü!!!( TRAFİK KAZASI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allahtan aramızda "Adam öldümü" sorusunu soran olmadı

şaka bir yana sinirlerim bozuldu gülme tuttu..

nasıl parçalandı organları ya ? 1 araba çarptı adam uçtu sonra yere düşmeden 2. araba mı çarptı ?
  • ORADAKİ ÜST GEÇİT YIKILMIŞTI GEÇENLERDE DÜN GÖRDÜM YENİSİNİ YAPIYOLARDI
  • yaşlı başlı beyaz saçlı amca dedin,ne bok (kusura bakmayın) yemeye bu yaşta araba kullanıyo kardeşim ?
    benim başıma 2 defa geldi ikisindede ben gidiyodum azdaha ellerin boşalıyo doğru çok kötü bi duygu
  • biraz abartı geldi bana kusura bakmayın inanasım gelmedi bir araba çarpması ile vucut o kadar dağılmaz ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

allahtan aramızda "Adam öldümü" sorusunu soran olmadı

şaka bir yana sinirlerim bozuldu gülme tuttu..

nasıl parçalandı organları ya ? 1 araba çarptı adam uçtu sonra yere düşmeden 2. araba mı çarptı ?

reha muhtar olsa sorardı

neyse Allah kimseye göstermesin çok acı bir durum

@asususony
    seni de anlıyorum psikolojik olarak ne durumda olduğunu aynen ben de söylediğin gibi bir ceset ile karşı karşıya kalmıştım insan çok kötü oluyor gerçekten. ama takma kafana bir gün herkes toprak olmayacak mı zaten

şaka gibi geliyor insana hala. hay allah mübarek ramazan günü adamdaki kısmete bak mekanı cennet olsun.

• Offff ya ne kötü birşey aklıma birden ogrish ve rotten.com geldi

Allah rahmet eylesin
  • Arkadaşlar belediye ankaranın her tarafını delik deşik etti. valla 25 yıllık ankaralıyım ama armadadan nasıl samsun yoluna düşeceğimi bile unuttum. karma karışık üstelik armada çıkışından varan tesislerine olan dönüşde kapalı. yollar allak bullak şu yol çalışmalarını melih başkan bitirsede kurtulsak.... bu kazalarda azalsa...

SON UYARI : Arkadaşlar Esenboğa yolu yani Recep Tayyip Erdoğan Bulvarında yapılan alt geçitlere granit döşenmiştir. bu yüzden alt geçide girerken fazla granitlere bakmayın çünkü trafik sıkışıkmış gibi bi izlenim veriyor. Kaza yapmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: InTerCeptor

biraz abartı geldi bana kusura bakmayın inanasım gelmedi bir araba çarpması ile vucut o kadar dağılmaz ki...

Dostum sen kaza gormemıssın mesela sana bısey daha dıyım emnıyet kemerı bı kaza sırasında kaburgalarını krabılır bunu bılıyomuydun
  • quote:

Orjinalden alıntı: InTerCeptor

biraz abartı geldi bana kusura bakmayın inanasım gelmedi bir araba çarpması ile vucut o kadar dağılmaz ki...

bir araba çarpması deyip küçümsüyorsun........taksinin önü darman duman olmuştu.....bir arabayı o hale getirmek o kadar kolay mı???....şimdide o şiddeti vücudunda hisset....bide havaya fırlayan iki parçana arkadan gelen başka bir arabanın çarpıp altına aldığını düşün....şaka mı zannediyorsun tüm bunları....insan hiç başına gelmeyecekmiş gibi geliyor....kaza sana çok uzak değil mi....o adama da uzaktı...1-2 saniyede parçalara bölündü.....anladımki ölüm çok yakın...
  • ha arkadaşımda bu forumdan @japon dostu idi.....bana inanmassanız fake derseniz birde onu dinleyin....
  • Off cok kotu bisey yaa, asususony sana gecmis olsun adamada Allah rahmet eylesin, valla bende cok etkilenirdim boyle bi durumda. Allah korusun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asususony

ölen adama allah rahmet eylesin ama ya taksici??onada üzüldüm....yaşlı bir amca nasıl ağlıyordu....hiçbir suçuda yok....şimdi belki ömrünün sonuna kadar hapis yatacak

yook hapis yatmayacak hiç üst geçidi kullanmayıp alttan geçenler %100 SUÇLU BULUNUYO DİYE BİLİYOM.AMA VİCDAN AZABINDAN NASIL KURTULACAK YUW

• quote:

Orjinalden alıntı: emure

quote:

Orjinalden alıntı: asususony

ölen adama allah rahmet eylesin ama ya taksici??onada üzüldüm....yaşlı bir amca nasıl ağlıyordu....hiçbir suçuda yok....şimdi belki ömrünün sonuna kadar hapis yatacak

yook hapis yatmayacak hiç üst geçidi kullanmayıp alttan geçenler %100 SUÇLU BULUNUYO DİYE BİLİYOM.AMA VİCDAN AZABINDAN NASIL KURTULACAK YUW

adam niye vicdan azabı duysun,bilerek mi çarptı?Yalnızca olayın etkisini üzerinden atması uzun sürebilir o kadar(eğer duygusal biri ise)
    Ben de şaşırdım,araba çarpan birinin organlarının dışarıya fırlaması için vücudun anormal şekilde gerilmesi gerekir ki bu da bi trafik kazasında olması zormuş gibime geliyor

• ŞOKTAYIM......
  • Allah yakınlarını korusun..Mekani cennet olsun.çok zor bir şey ölüm.elbet bir gün hepimiz öleceğiz Allah acı çektirmesin kimseye.
  • allah herkese hayırlı ölümler versin bu şekilde ölmek çok kötü bi durum
    allah rahmet eylesin
  • ben de yaşamıştım böyle bir olayı, 2003'tü galiba, istanbul atatürk havalimanına gidiyoruz hava kararmış ve yağmurlu, otobandan gidiyoruz baktım sol tarfta kırmızı kırmızı şeyler var (sonradan öğrendim daha cesede yüzlerce metre uzaklıktayız) ilerledikçe ağaçlarda et parçaları gördük ve en sonunda cesede yaklaştık... çok kötüydü her tarafı parçalanmış. Ambülans daha adamın parçalarını topluyordu... Adam otobanda yürüyormuş gecenin o saatinde, o havada - arkadan bir araba çarpmış. gerçekte inanılmaz kötü bir görüntüydü...
  • allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun arpan amca yaslıymıs galiba
    ona da ok üzüldüm ağlıyormus adamcağız
    çok ötü bi olay allah kimsenin basına vermesin
  • iyide olayı yaşayan arkadaş niye uzaklaştırılmış.
  • ben cok kötu oldum 2 ay önce benım dayımda trafık kazasında öldü..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.