Şimdi Ara

Gözümün Önünde Adam Parçalara Bölündü!!!( TRAFİK KAZASI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 dakika önce arkadaşla sinemaya gidiyorduk....ankarada armadayı bilenler önündeki eskişehir yolunu da bilirler tam armadaya girecekken bir çarpma sesi....etraf karıştı...olay hemen 30 metre uzağımızda oluyor....koştuk hemen...bir taksi işten geldiği anlaşılan bir adama çarpmış adam nerde diye bakınırken bir baktık adamın yarısı 100metre ötede diğer yarısı 100 metre geride...ortada organlar vs var.....bende dahil herkesin eli kolu birbirine karıştı oradan geçen bayanlar dayanamayıp ağlamaya başladı.....arkadaşımın uyarmasıyla 112 yi aradım....millet yola döküldü yolun ortasında 20-30 kişi akan trafiği durdurmaya çalıştık.......trafik hızlı akıyor yolda çok şeritli tabi kolay durmuyor 2. bir kaza olmaması bile büyük şans......adamın kolunu bacağı sağda solda....çantası evrakları etrafa saçılmış....5dk sonra kameralar polisler ambulans geldi....adama çarpan taksicininde eli yüzü kan içinde yaşlı başlı beyaz saçlı bir amca hüngür hüngür ağlıyor.....eli kolu titriyor......arkadaşla sinemaya gidecektik bu olaydan sonra kendimizi evlere attık....sizinle paylaşayım dedim çok kötü bir olay hala olayın şokunu atlatamadım....adamın parçaları/organları sağda solda görünüyordu berbat bir olaydı...ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.......allah düşmanımın başına vermesin...

edit:adama ikinci bir araba daha çarptı ve kaçtı....adam taksi çarpınca havalandı ve diğer araba da çarpıp kaçtı.....sinirimi bozan bir diğer şeyde 112 ye çok geç cevap verilmesi......5 dakika çaldı telefon......kadın telefonu açınca kekeledim armadaya yardım vs ne dediğimi hatırlamıyorum ama eğer kafam yerinde olsaydı kesinlikle ana avrat söverdim......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asususony -- 23 Eylül 2006; 22:34:32 >

• ordaki trafik zaten baya yoğun yanlış hatırlmıyosam smdi bnmde tüylerm diken diken oldu allah yakınlarına sabır wersin,mekanı cennet olsun inşalah
  • geçmiş olsun kardeş çok kötü bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: RISC64

offf ben görseydm soka girerdm
  • quote:

Orijinalden alıntı: faceonbody

geçmiş olsun kardeş çok kötü bişey
    Çok kötü bir şey.Allah kimseye böyle acı vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SagittariuS

offf ben görseydm soka girerdm

Alıntıları Göster
    yav orda üst geçit var.yoldan geçmeye çalışmış demekki allah rahmet eylesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faceonbody

quote:

Orjinalden alıntı: faceonbody

adam ölmüş araba çarpınca hasta olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: RISC64

Allah rahmet eylesin. ya kardeşim bizim halkımız neden bölesorumsuz ki orda üst geçit var ordan geçsene zaten eskişehir yolundan geçmk ölümle yaşam arasında ki ince bi çizgide gidip gelmk gbi bi şey.

bi gün bnm başıma da geldi trafikte adam korna çaldığı için arabadan indiler döner bıçağı ile adamı doğrayacklardı yaa şok oldum hem suçlu hem güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egguzel

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Egguzel

aminn
  • quote:

Orijinalden alıntı: NonStop®

quote:

Orjinalden alıntı: faceonbody

adam ölmüş araba çarpınca hasta olmamış

Alıntıları Göster
    ben de gidiyodm orda bi ara arabanın birinin dikiz aynası parmağımı çıkardı ucuz atlattık yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: fb_semo

Allah rahmet eylesin. ya kardeşim bizim halkımız neden bölesorumsuz ki orda üst geçit var ordan geçsene zaten eskişehir yolundan geçmk ölümle yaşam arasında ki ince bi çizgide gidip gelmk gbi bi şey.

bi gün bnm başıma da geldi trafikte adam korna çaldığı için arabadan indiler döner bıçağı ile adamı doğrayacklardı yaa şok oldum hem suçlu hem güçlü

Alıntıları Göster
    birde adamın ailesine bunu nasıl diyecekler yaa...adamın çantası evrakları filan dağılmış yola görünce içim bir hoş oldu...birde o cesetlerin üstünü örtenlerde nasıl bir mide vardır anlamış değilim ambulansla gelen ekip adamı o halde görünce allah kahretsin diyip uzaklaştılar taksiciyi ambulansa bindirdiler.......ben adama 5mt den daha fazla yaklaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

ben de gidiyodm orda bi ara arabanın birinin dikiz aynası parmağımı çıkardı ucuz atlattık yani...

Alıntıları Göster
    organları nasıl çıkabilir anlayamadım.iç kanama olabilir de nasıl parçalanır nasıl şiddetle vurmuş olabilir aklım almadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

organları nasıl çıkabilir anlayamadım.iç kanama olabilir de nasıl parçalanır nasıl şiddetle vurmuş olabilir aklım almadı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nasty!

iç kanama değil adamın her tarafı bildiğin dışarıda....beyni filan dağılmış......bacağını arıyorlardı galiba karşı şeride fırlamış....dalağı filan gözümün önünde yolun ortasında kanlı canlı duruyordu....taksicinin hızı tahminen 100 civarıydı en sol şeritte.....taksici çarptı adam o anda havalandı tekrar düşmeden arkasındaki arabada çarpıp havalandırdı.......tam bir faciaydı.....ama o an her tarafınız boşalıyor elleriniz titriyor....çok kötü bir durum....hele taksicinin eli yüzü kan revan içinde her tarafı gözyaşı allahım allahım diye ağlıyordu onu teselli edeyim filan dedim omzuna elimi koydum filan ama kendimde teselli edilecek durumdaydım....birde trafik durana kadar bir süre gelen geçen adamın parçalarına çarptı.....millet koşuştu ıslıklar çalındı herkeste bir koşuşturma bütün herkes yola döküldü....ki yol en az 80-100km nin yapıldığı 4 şeritli akan bir yol...istanbuldaysan örnek vereyim e-5 in bir benzeri....2. bir kaza olma ihtimalide çok yüksekti çünkü arabalar filan zor durdu...her taraftan lastik sesleri filan ufffff....çok kötüydü

• quote:

Orijinalden alıntı: asususony

quote:

iç kanama değil adamın her tarafı bildiğin dışarıda....beyni filan dağılmış......bacağını arıyorlardı galiba karşı şeride fırlamış....dalağı filan gözümün önünde yolun ortasında kanlı canlı duruyordu....taksicinin hızı tahminen 100 civarıydı en sol şeritte.....taksici çarptı adam o anda havalandı tekrar düşmeden arkasındaki arabada çarpıp havalandırdı.......tam bir faciaydı.....ama o an her tarafınız boşalıyor elleriniz titriyor....çok kötü bir durum....hele taksicinin eli yüzü kan revan içinde her tarafı gözyaşı allahım allahım diye ağlıyordu onu teselli edeyim filan dedim omzuna elimi koydum filan ama kendimde teselli edilecek durumdaydım....birde trafik durana kadar bir süre gelen geçen adamın parçalarına çarptı.....millet koşuştu ıslıklar çalındı herkeste bir koşuşturma bütün herkes yola döküldü....ki yol en az 80-100km nin yapıldığı 4 şeritli akan bir yol...istanbuldaysan örnek vereyim e-5 in bir benzeri....2. bir kaza olma ihtimalide çok yüksekti çünkü arabalar filan zor durdu...her taraftan lastik sesleri filan ufffff....çok kötüydü

Alıntıları Göster
    aynı yerde okuldan iki arkadaşıma birden araba çarptı.o zaman üst geçit de yoktu.biri yaralandı diğeri rahmetli oldu.orası ankaranın en çok kaza olan bölgelerinden biri.aman dikkatli olalım...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Allah rahmet eylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Allah rahmet eylesin

Alıntıları Göster
    ölen adama allah rahmet eylesin ama ya taksici??onada üzüldüm....yaşlı bir amca nasıl ağlıyordu....hiçbir suçuda yok....şimdi belki ömrünün sonuna kadar hapis yatacak

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    aklımda meet joe black'teki sahne oluştu ama onun gibi olsa bile yine de organlarının dışarıya fırlamasını kurgulayamıyorum.Yanlış anlama asla sana gerçekleri anlatmıyorsun demiyorum.Benim başıma şöyle olay gelmişti,hatunla aynı mahallede oturuyorduk lisede,karşıdan karşıya geçicez gülüşüyoruz felan,ileri baktım yaşlı bi adam geliyo bu tarafa doğru(yani bize doğru)ona baktım dikkat etmeden,sonra hatuna döndüm lafımı bitiricektim bi kamyonun korna sesini duydum uzun uzun,yola baktım tek ayakkabı ile kan izleri var sürüklenme felan.Biz de onda şok olmuştuk adam yoktu yaklaşık 50 mt kadar kan izleri vardı kamyon baya uzak bi yerde durabilmişti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

aklımda meet joe black'teki sahne oluştu ama onun gibi olsa bile yine de organlarının dışarıya fırlamasını kurgulayamıyorum.Yanlış anlama asla sana gerçekleri anlatmıyorsun demiyorum.Benim başıma şöyle olay gelmişti,hatunla aynı mahallede oturuyorduk lisede,karşıdan karşıya geçicez gülüşüyoruz felan,ileri baktım yaşlı bi adam geliyo bu tarafa doğru(yani bize doğru)ona baktım dikkat etmeden,sonra hatuna döndüm lafımı bitiricektim bi kamyonun korna sesini duydum uzun uzun,yola baktım tek ayakkabı ile kan izleri var sürüklenme felan.Biz de onda şok olmuştuk adam yoktu yaklaşık 50 mt kadar kan izleri vardı kamyon baya uzak bi yerde durabilmişti...

Alıntıları Göster
    Off çok kötü bi durum yaa..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Off çok kötü bi durum yaa..

Alıntıları Göster
    hafta içi hergün sabah akşam ordan geçiyoruz ya, iyiki ben karşılaşmadım böyle durumla. çok aşırı etkileniyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.