Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzaffer demir

Arkadaşlar işi mişi bırakıp forumdaki yazıları görünce panikledim,arabaya atladığım gibi Bostancı Electroworld'e gittim ama 15 adet ürünün tükendiğini söylediler,ümitsiz keyifsiz şekilde vatan bilgisayara gittim dediklerinizin aksine pahalı değil,üstelik bilkomla aynı fiyata ve World card'a 5 taksit yaptılar.1835TL'a 64 gb 3G aldım,üstelik smart cover da var her renk mevcut,pembe,mavi,turuncu ve gri var.Ben gözlerden saklamak için gri olanını seçtim,malum kabıyla filan 2000 Tl oldu sağda solda masa üzerinde cayır cayır yanmasın diye bu rengi aldım.Şarja taktım sanırım hiç elime almadan 12 saat tutacağım,tüm aletlerimi böyel yaparım size de tavsiye ederim,kurcalamadan ve hiç açmadan 12 saat şarjda tutun ve 2-3 kez tamamen bitene kadar kullanıp tekrar 12 saat ceryanda tutun bu şekilde kullandığım tüm elektronik cihazlarımın pillerini yıllarca kullanıyorum...Dahası isteyenin başına...Vatanda ben aldıktan sonar 5 adet 64 + 3G kaldı.
    Neden 64 ve 3g aldığıma gelince;
    Evde internet yok,işte ise çok,evde hanım wifi a alerjik,ben telekom'a gıcığım.Bu nedenle Vodafon 3g aylık 19 veya 29 Tlık ipad paketlerinden birini alıp mikro-sim'î takacam aletin kıçına canım nerede isterse orada ister wifi ister 3g ile net'e girecem.Wifi ile kısıtlanmak can sıkıcı,garsonlardan abi şifre ne demek azap verici...
    Bu şekilde aylık gazete aboneliğini de sonlandırıyorum,maliyet aynı oluyor,elime mürekkep bulaşmıyor.
    16GB başta yeter gibi gözükse de 16-32 arası fark 200 tl gibi oysa 32 64 arası 32 gblık fark da o kadar,bu nedenle ben film ve dizi izlemeden duramam,zırt pırt PC'ye bağla yükle de işime gelmez bu nedenle ne kdar çok kapasite o kadar iyi olur alet de kendini kasmaz dedim,...
    SONUÇTA:
    herkes kendine en uygununu alır,bence 1080 tl bile 16 gblık wifi model bir laptop'a göre makul fiyat,Allah herkese istediğini versin...

Vatan'da sadece World Card ile bilkom fiyatlarını veriyorlardı sabah ben gittiğimde, zaten özellikle bunu da belirttim. 2000 lira gibi saçma bi liste fiyatı vermişlerdi, Maksimum'a %5 indirim yapıyorlardı o fiyat üstünden, nakit'e de %8 civarında idi, sadece World Card oranları ile normal fiyata geliyordu, çok az alan vardı, ben 10:20 gibi gittiğimde 50ye yakın stok vardı zaten ellerinde.

Aynı süre zarfında Electro World stok bitirdi, Teknosa Carrfour'da bitirmiştir.

• Smart cover en ucuz astoria electro worldde gördüm arkadaşlar almak isteyenler için 99.90tl yurt dışından gelenlere bile 150 çekiyo adamlar.Fiyatlar süper ötesi valla.
  • Selam,

Smart Cover'lar Bimekste 91 TL deri olanlar ise 161 TL olarak görünüyor. Tabi bu fiyatlar Internet'e özel fiyatlar.

http://www.bimeks.com.tr/urun/117983/apple-ipad-2-smart-cover-mavi--mc942zm-a-.aspx
  • Site uçtu millet girilmiyor bilkomun ipad bölümüne...
  • ipad 2 yüzünden yılın düğününü kaçırdık
  • sabah astoria electroworld'ten aldığım 32 gb 3g white model ipad 2'yi almak isteyen varsa satabilirim.aldığım fiyata vericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirbt

Selam,

Smart Cover'lar Bimekste 91 TL deri olanlar ise 161 TL olarak görünüyor. Tabi bu fiyatlar Internet'e özel fiyatlar.

http://www.bimeks.com.tr/urun/117983/apple-ipad-2-smart-cover-mavi--mc942zm-a-.aspx

Mavisini Teknosa Suadiye'den 109/8 taksit aldım (500 ün altında olduğu için)... iPad2 ile aynı faturada geçirseydim 12'ye bölünücekti.

• bilkomun sitesi göçtümü banamı öyle geliyor?
  • bu smart cover ların sanayi tipi çıkar yakında
  • satma sebebiniz nedir acaba? Sakıncası yoksa sorabilir miyim?
    KK-nakit dönüştürme işi mi?

quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

sabah astoria electroworld'ten aldığım 32 gb 3g white model ipad 2'yi almak isteyen varsa satabilirim.aldığım fiyata vericem.
  • quote:

sabah astoria electroworld'ten aldığım 32 gb 3g white model ipad 2'yi almak isteyen varsa satabilirim.aldığım fiyata vericem.

Neden sattığınızı öğrenebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri

satma sebebiniz nedir acaba? Sakıncası yoksa sorabilir miyim?
    KK-nakit dönüştürme işi mi?

quote:

hayır 64 gb almadığıma pişman oldum.stokta kaldıysa akşam 64 gb ile değiştiririm ama stokta kaldığını sanmıyorum.
  • quote:

Neden satıyorsun...?...Sorunmu var ne...
  • Arkadaşlar,
    9 Nisan'da Amerikadan IPAD 2 32 GB WiFİ almıştım. Türkiyedeki fiyatlar çok iyi ve bugün 16 GB 3G aldım.
    İlgilenen olursa Amerikadan aldığım IPAD 2 32 GB wifi (Beyaz), Amerika fiyatına satıyorum.
    Faturası mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

kutuyu açmadım bile :)
    yukarıda da yazdım 64 gb alıcam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

quote:

kutuyu açmadım bile :)
    yukarıda da yazdım 64 gb alıcam.

Wifi+3G mi ve kaça satıcan...?
  • gittigidiyor kazıkçılarına tek tek sordum cevap yok
    türkiyede 1380tlye resmi satısa cıkmıs 16gb 3g modeline 2200 küsür tl yazan var hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

gittigidiyor kazıkçılarına tek tek sordum cevap yok
    türkiyede 1380tlye resmi satısa cıkmıs 16gb 3g modeline 2200 küsür tl yazan var hala

• quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

gittigidiyor kazıkçılarına tek tek sordum cevap yok

Bende baktım fiyatlar düşmüştür diye hiç kimsede tık yok ellerinde patlar inşallah...
  • wifi+3g beyaz renk faturası 1.619 tl ben 1.620 istiyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.