Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilkom dan sipariş veren arkadaşlar sipariş durumlarını yazabilirler mi.
    bilkomu arayıp bilgi alan oldumu?
    bende hala "ödeme bekliyor" yazıyor.
    kargoya verilen sipariş oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

Sabah aldigim ipad2 le evimdeki wifi agina baglanamiyorum, ayarlarda bi baglaniyor bi kopuyor 3sn de bir baglanti kopup baglaniyor bunun cozumu varmi acaba? Surum 4.3.1 bunu 4.3.2 ye yukseltsek mi napsak?

işe bak şimdi de ipad wifi sorunu mu çıktı başımıza??
  • Arkadaslar ben de az önce aldım. Eğer isteyen olursa 64 Gb 3G Amerika'dan alınma beyaz cihazimi smart cover ile satacağım. Pm'den mesaj atabilirsiniz.
  • ipadi elinde kalanlar doluşcak şimdi forumlara
  • bilkomdan tam ürünü alıcaz sorun oluştu irtibata geçin diyor yav
  • Ya bilkom çıldırtır adamı istanbul bileşimi geçti adamların sitesinden bi ürün alıyorum ürün bedelini havale yapıyorum ondan sonra ürün fiyatını yanlış girdiklerini söylüyorlar para iadesi yapcaklarını bildiriyolar.Oda bir haftayı bulurmuş yanlış girdiysen girdin banane benim ne kabahatim var paramı neden blokluyosun 1 hafta bekletiyosun insanıTüketici haklarında bunun için bi kanun olmalı kesin banane ben ürünümü istiyorum diyebilmeliyiz aslındada neyse işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

Ya bilkom çıldırtır adamı istanbul bileşimi geçti adamların sitesinden bi ürün alıyorum ürün bedelini havale yapıyorum ondan sonra ürün fiyatını yanlış girdiklerini söylüyorlar para iadesi yapcaklarını bildiriyolar.Oda bir haftayı bulurmuş yanlış girdiysen girdin banane benim ne kabahatim var paramı neden blokluyosun 1 hafta bekletiyosun insanıTüketici haklarında bunun için bi kanun olmalı kesin banane ben ürünümü istiyorum diyebilmeliyiz aslındada neyse işte

Amerikada olsa, donunu bile alırsın! 10dolar'a ferrari ilanı versen, onu bile alırsın 10dolar'a..

Yıllar önce adamın birisi arabasının arka camına "XXX (2000 galiba) MUZA SATILIK" yazmış... Mahkeme sonunda alıcıya 2 ya da 3 taksitle o arabayı aldırmıştı. Öyle milletle maytap geçmek yok! :)))

• bilkom tweeter hesabından bilgi mesajı geçti.

"ipad 2 stoklarımız yoğun ilgiden dolayı tükenmiştir. ilginiz için teşekkür ederiz."

hadi geçmiş olsun.
  • evet ben de şimdi gördüm,tam bir facia siteye girilmiyor alan nasıl aldı ilginç
  • arkadaşlar biraz önce bilkom store la görüştüm.
    sistemlerin yoğunluğundan bahsetti ve pazartesi ürünün kargoya verileceğini söyledi.
    durum böyle forumdaşlarım.
  • Facebook'tan yazı geçildi...

Bilkom
    iPad 2 stoklarımız yoğun ilgiden dolayı tükenmiştir. İlgininiz için teşekkür ederiz.
  • Bir sonraki parti 1 ay sonra gelir artık
  • Bir sonraki partiye kaldık demektir :(
  • Almayi kafaya koyanlar pes etmesin illa kiyida kosede vardir
  • O değilde millet Bilkom'dan alıp satmaya başlamış. Stoğu bunlar mı patlattı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toran_aga -- 29 Nisan 2011; 17:59:56 >
  • Valla ben bugün almaya gittiğimde benden önceki adam 2 tane, kasada hemen arkadamda duran adam ise 3 tane alıyordu. Stoğun bu kadar çabuk bitmesi doğaldır
  • tamam işte şimdi de 1500 liradan satıyorlar internette...
    adamlar alıp satıp parayı kırıyor olan ihtiyaç sahiplerine oluyor
  • Millet 1080 lik ipadi 1400'den satışa koymuş bile forumda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: portakal
    Millet 1080 lik ipadi 1400'den satışa koymuş bile forumda...

2-3 hafta beklemek daha mantıklı, 320TL az para mı ya. Bir yıllık 3G fatura tutarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portakal

Millet 1080 lik ipadi 1400'den satışa koymuş bile forumda...

stoklar tazelenir hafta hafta

gerek yok boyle simsarlara
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.