Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufoufo
    Arkadaslar yorumlari biraz okudum genelde wifi 3g modeli tercih edilmis.neden 3g icin fazla para odediginizi anlayamadim
    Zaten bu arkadaslarin yuzde 95 inde iphone vardir.iphone den kisisel wifi yi acarak bu sorunun onune geciliyor
    Acaba benimmi gozden kacirdigim bisey var

Bende ip4 olmadigi icin 3g li olani sectim is yerinden bagimsiz olarak disariya ckip gerektigi zaman ofisteki pc me baglanip islerimi halledebilmek icin :))
  • im+ da bildiğim kadarı ile 2 saat sonra menude iseniz bildirim gelmiyor,ancak programa girince geliyor diye biliyorum.bedavasında kısıtlamalar var yani.
    bir kaç tane daha özelliği var idi unuttum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

Arkadaslar yorumlari biraz okudum genelde wifi 3g modeli tercih edilmis.neden 3g icin fazla para odediginizi anlayamadim
    Zaten bu arkadaslarin yuzde 95 inde iphone vardir.iphone den kisisel wifi yi acarak bu sorunun onune geciliyor
    Acaba benimmi gozden kacirdigim bisey var

peki iphone nun şarjı bu paylaşıma ne diyecek ipad gibi 10 saat gidecekmi? ;)
  • Mesajları okudukça moralim bozuluyor......Ne zaman gelir acaba bilkoma...
  • Hiç alacağım yoktu akşam 7 sularında Istinye park'a uğradım öylesine Teknosaya bakarken sordum ve kendimi kasa da Beyaz bir wi-fi 64 gb alırken buldum
  • Amerika fiyatları nedir
  • arkadaslar merak ettigim sorular bunlara göre ipad2 alıcam. Fotograf makinesinde çektigim fotoları bilgsayar yardımıyla ipade aktarabiliyomuyum. Birde telefondaki müziklerimi bluetotthla ipade atabiliyormuyum yani ipadde bluetoth var mı?
  • Bide cepte o kadar para olsa:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksahin
    arkadaslar merak ettigim sorular bunlara göre ipad2 alıcam. Fotograf makinesinde çektigim fotoları bilgsayar yardımıyla ipade aktarabiliyomuyum. Birde telefondaki müziklerimi bluetotthla ipade atabiliyormuyum yani ipadde bluetoth var mı?

pcde klasor olusturup itunestan klasoru tanimlayarak ipade atabilirsiniz
    muziklerde bu sekilde bt ile muzik atilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

arkadaslar merak ettigim sorular bunlara göre ipad2 alıcam. Fotograf makinesinde çektigim fotoları bilgsayar yardımıyla ipade aktarabiliyomuyum. Birde telefondaki müziklerimi bluetotthla ipade atabiliyormuyum yani ipadde bluetoth var mı?

sagol kardeş. Birde en önemlisi facebooktan video izleyebiliyormuyum ?
  • quote:

quote:

quote:

Evet, izleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: portakal

Ya arkadaşlar aklıma takıldı. Ipad 3G'den,Ipad 3G'siz olana internet paylaşımı yapılabilir mi?
    Yani mesela etrafta wi-fi yok ama elimizde biri 3G'li olmak üzere 2 ipad var. 3G'linin internetini diğer ipad'e paylaştırabilir miyiz?

Yok mu bir fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

quote:

quote:

Evet, izleyebilirsiniz.

çok sağolun.

• arkadaşlar yarın almayı düsünüyorum. Hicbir yerde bulamazmıyım istanbuldayım bu arada.
  • quote:

arkadaşlar yarın almayı düsünüyorum. Hicbir yerde bulamazmıyım istanbuldayım bu arada.

Cevizlibag vatan bilgisayari bi dene derim ben sabah aldim ilk alan bendim hatta benden baskada bakan yoktu :))
    Ama aksam ustu millet yuklenmistir belki bilemiyorum gitmeden bi sor derim genede...
  • quote:

hayirli olsun kaan, 2.mi oldu bu

Sagol.
    Yok dedigim gibi ilk kullandigim incelemesini yaptigim iPad 2 yi cok iyi bir fiyat teklifi gelince sattim. Zaten beyaz istiyordum aldim iste bugun.
  • quote:

Eger foto makinaniz sd kart destekliyorsa size eye-fi sd karti oneririm . Eye-fi uzerinde kendi wi-fi baglantisi bulunur ve foto makinaniZdan cektiginiz resimleri kablosuz olarak direk ipad iphone ve android cihazlara aktarir . Kendim kullaniyorum cok memnunum . Fiyati 8gb modeli icin yurtdisinda 80-100 dolar arasi . Resimlerinizi isterseniz direk bilgisayariniza ya da facebook picasa gibi online yerlere de upload eder
  • Caddebostan Pupa da 32GB mevcut
  • İzmir Agora Apexten beyaz 16wifi alıcaktım ama 16lık kalmamış sadece 32ve64 3g varmış .

İzmirde 16 Wifi Nerde bulabilirim????
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.