Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün sabah satürne geldi :) alanlar 2 tane alıp world de 10 taksit yapmak istedi..

Ama yetkililer 1 er tane verdi her kişiye 1100 yada 1300 tl gibi algıladım fiyatı en düşük ipad 2

Bu arada beyaz olan hemen bitti zaten siyah kalmıştı 3 tane
  • arkadaşlar ipad2 alıcam ama bir sorunum var.www.okulistik.com'a gipip oradan konu anlatım videolarını seyredebilirmiyim. Eger seyredemezsem skyfire yükleyip seyredebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer
    quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

Ya bilkom çıldırtır adamı istanbul bileşimi geçti adamların sitesinden bi ürün alıyorum ürün bedelini havale yapıyorum ondan sonra ürün fiyatını yanlış girdiklerini söylüyorlar para iadesi yapcaklarını bildiriyolar.Oda bir haftayı bulurmuş yanlış girdiysen girdin banane benim ne kabahatim var paramı neden blokluyosun 1 hafta bekletiyosun insanıTüketici haklarında bunun için bi kanun olmalı kesin banane ben ürünümü istiyorum diyebilmeliyiz aslındada neyse işte

Arkadaşlar dürüst olalım biraz. Bilkomun sisteminin bugünü kaldıramadığı gerçek ama, hatadan kaynaklandığını bildiğiniz halde, bir ürünü yarı fiyatına kapatmaya çalışmak ne kadar etik sizce? Tamam, "hata yaptınızsa eksik olan kısmı da yatırayım ürünü gönderin" deseniz tamam ama, ama "sen hata yaptın 2 liralık ürünü 1 liraya vermen lazım" dediğiniz zaman ben arkanızda olamıyorum. Burası Amerika değil maalesef... İyi ki de değil.

Ben kimseye 2 liralık ürünü 1 liraya ver demiyorum.Kendileri fiyatları düzgün girmeden sayfalarını güncellemesinler.Ben bi internet sitesine giriyorum ve orda bi ürün beğeniyorum ardından satın alıyorum daha sonra karşı taraf bana ürünü veremiyeceklerini söylüyorlar paranızı iade edicez diyorlar ve bu iade süresi 1 hafta sürüyor.Kimsenin yalan yanlış fiyat yazıp insanların parasını bloklama hakkı yoktur.Yazdıklarımdan bişey anlamadınız sanırım bu olay çoğu gelişmiş ülkede böyledir.Siz bi markete girip sepeti doldurduktan sonra kasaya gelip ödemesinide yapıp tam kapıdan çıkınca pardon aldığınız ürünlerin fiyatı yanlışmış deseler şu para değil bu para deseler sizde sinirlenip iade etmek isteseniz onlarda tamam diyip paranız 1 hafta içinde kartınıza geri yatıcak deseler aynı düşünceleri paylaşırmısınız merak ediyorum bu olayda aynen böyledir.
    Bende bi internet sitesi açıp tüm ipadleri 800tlden satıyim o zaman 500 tane satıp ertesi günde fiyatı yanlış girdim diyim paranızı iade edicem diyim 400.000tl lik parayıda 2 hafta tutuyim faizini alıyim o h ne güzel iş.

Haksizsin kardes, uzatmaya ve polemik yapmaya gerek yok.

• Bende aldım bı tane 32 gb. Ankara ankamall vatanda var. İyi günlerde kullansın herkes. Hayırlı olsun
  • Beyaz ayrı bir garip oluyormuş
  • Bilkom'un sitesinde iPad 2 32 GB Wi-fi Beyaz ve iPad 2 32 GB Wi-Fi + 3G Siyah mevcut. Almak isteyenler elini çabuk tutsun. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 30 Nisan 2011; 16:35:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

Bilkom'un sitesinde iPad 2 32 GB Wi-fi Beyaz ve iPad 2 32 GB Wi-Fi + 3G Siyah mevcut. Almak isteyenler elini çabuk tutsun. .

vardıysada gitmiş bile
  • Evet, 5 Dk önce 3G' li model gitti sonra da Wifi'li model gitti. Alacaktim ama vazgectim . %3 havale indirimi ile 1.571'e geliyordu 32 GB Wifi + 3G modeli..
  • Elimde 1 adet 16 gb wifi beyaz 950 lira

2 adet 32gb wifi beyaz 1150 lira

1 adet 64 gb wifi siyah 1350 lira

Hepsi abd cihazidir acilmamis kutusunda 1 sene garantilidir.
    İstanbulda kadikoy suaddiye veya pendikten hemen teslim edilir.

Pm ile iletisim kurabilirsiniz .
  • Teknosa ?

Satmıyormu?
  • quote:

Teknosa ?

Satmıyormu?

bugün adanadaki teknosaya gittim ellerinde bir tek 16gb wi-fi kalmış..
  • Adana mediamarktta bol miktarda var.
  • An itibariyle bilkom'un sitesinden aldığım Siyah iPad 2 32gb wifi + 3g elime ulaşmıştır çok heyecanlıyım çok ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

An itibariyle bilkom'un sitesinden aldığım Siyah iPad 2 32gb wifi + 3g elime ulaşmıştır çok heyecanlıyım çok ....

hayırlı olsun arkadaşım sende kavustun ipad'ine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

An itibariyle bilkom'un sitesinden aldığım Siyah iPad 2 32gb wifi + 3g elime ulaşmıştır çok heyecanlıyım çok ....

En iyi modelini almışsın 32GB dan fazlası gereksiz 3G siz olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

Elimde 1 adet 16 gb wifi beyaz 950 lira

yurt dışı cihazların garantisi bilkomda geçiyor mu ?
    iphone gecmıyorda ıpad gecıyor dıye okudum ama
  • ipadlerde geçiyor...

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

Elimde 1 adet 16 gb wifi beyaz 950 lira

yurt dışı cihazların garantisi bilkomda geçiyor mu ?
    iphone gecmıyorda ıpad gecıyor dıye okudum ama
  • arkadaşlar kanadadan ipad 2 im geldi. engraving yaptırmıştım. buda fotosu:

• tşk.ler @zogg ve @jskat unboxing videosu cektim şu anda iş yerindeyim nöbetciyim aksam 9 sularında videoyu yükler paylaşırım sizlerle bu sefer kendimide gösterdim 112 formalı halimle merak eden falan vardır belki beni :)
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.