Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: usnn

Geldiği gün 4 tane satışım oldu. Millet soruyor yok diyoruz hep ne çok alıcısı var şaşılacak şekilde yalnız alet bir poha yaramaz bence.

neden?
  • nasıl oluyor? ben 1 taneyi satamıyorum ne hikmetse..

quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Geldiği gün 4 tane satışım oldu. Millet soruyor yok diyoruz hep ne çok alıcısı var şaşılacak şekilde yalnız alet bir poha yaramaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

İzmir Forum Bornova denen yerdeki Teknosa'ya ve Bimeks'ti sanırım buralara beyaz iPad2 gelmiş arkadaşlar. Fiyatına bakmak aklıma gelmedi alet beni benden aldı.

ikinci parti gelmiş mi yani?
  • arkadaslar usbden sarj etme konusuna aciklik getireyim. kesinlikle yazilim. macbook a windows yuklemistim. windowstayken not charging yaziyordu. macosx e gecince sarj ediyordu. bir problem olacagini dusunmuyorum yazilimla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

arkadaslar usbden sarj etme konusuna aciklik getireyim. kesinlikle yazilim. macbook a windows yuklemistim. windowstayken not charging yaziyordu. macosx e gecince sarj ediyordu. bir problem olacagini dusunmuyorum yazilimla.

Windows bir bilgisayara MacOS yükle bakıyım alabiliyo musun tam tersini, yani 10W !?!?!?!
    Tabiki yazılımsal sınırlar var.
    Windows, windows yüklü her cihazın usb'sine 10W vermeyi deneyeip / verip de yaksın mı anakartını-işlemcini-usb'den takılı harici donanımlarını vs vs vs!?

Laf mı şimdi bu söylediğin senin? Kusura bakma yani deee, azıcık beyin jimnastiği...
  • Beyaz ipadlere kılıfımsı bir şey olmuyor mu? kirlenmesi mi gerek illa:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: makosena

Beyaz ipadlere kılıfımsı bir şey olmuyor mu? kirlenmesi mi gerek illa:)

Var. Var daa güzel değiller bana göre.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

Ya bilkom çıldırtır adamı istanbul bileşimi geçti adamların sitesinden bi ürün alıyorum ürün bedelini havale yapıyorum ondan sonra ürün fiyatını yanlış girdiklerini söylüyorlar para iadesi yapcaklarını bildiriyolar.Oda bir haftayı bulurmuş yanlış girdiysen girdin banane benim ne kabahatim var paramı neden blokluyosun 1 hafta bekletiyosun insanıTüketici haklarında bunun için bi kanun olmalı kesin banane ben ürünümü istiyorum diyebilmeliyiz aslındada neyse işte

Lafımı geri alıyorum bilkoma teşekkür ediyorum ürünümü gönderdi bugün.
  • Hoşuma gitmiyor bir win7'li tablet gibi değil bir alex hiç değil
  • kutri abicim inan hergün telefonla soruyorlar bizdede demoda 2 adet beyaz var onları alalım diyorlar veremiyoruz 2. partiyi bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

evet bende biraz araştırdım hakikaten prize takınca çalıştı. ama çok saçma değilmi? uygulamalar için zaten pcye bağlıyorum. bide şarj için ayrıca elektrik prizine bağlamam gerekli.herkeste durum bu şekildemi acaba?

evet herkeste durum bu

Asus Ai Charger isminde arka planda çalışan bir program ile usb den şarj edebiliyoruz. Sam0 isimli arkadaş yardımcı olmuştu bana da bu konuda.

Çok iyi yapmış o arkadaş bravo ona...
    Kendi aletini şarj ediyo mudur acaba aynı yöntemle? Yoksa bir akıllı seni mi bulmuş?
    Yapma bak bozarsın 2 ay sonra, 1 saatta kapanmaya başlayınca cihazın görürsün, tüm özelliği biter o zaman iPad denen şeyin.
    Office programı değil bu, cihazın donanımına yazılımla direkt müdahale etmek çok sakıncalıdır.
    Oldu olacak OverClock yapın 2 GHz'de çalıştırın.

Bu yolla bozulsa bozulsa usb nin bağlı olduğu anakart bozulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

şunu izleyin

http://www.dailymotion.com/video/xhz78j_apple-ipad-2-yeni-tv-reklamy-we-believe_tech#from=embed&start=31

Adamlar isi bliyo..
    Not: videoyu iPad 2 uzerinden izledim flash sorun cikarmadi safari tarayicida.

• Kusura bakmayın ama, iPad'in USB ile şarjı konusunda biraz bilip bilmeden bol keseden sallama olmuş gibi geldi =)

Normal koşullar altında bir Windows PC'den iPad'i tam verimle şarj edemezsiniz doğru.

Bir Mac ile bunu yapmak mümkündür doğru.

Ama, destekleyen Asus anakartları ile, yaklaşık olarak 6-7 aydır, Windows PC'lerden de iPad'leri şarj etmek mümkün, bu da doğru.

Bu ne iPad'inize, ne USB kablonuza, ne de anakartınıza zarar verecek bir işlem değil ayrıca.

ASUS anakartınız varsa, support.asus.com adresinden, kendi anakartınızı seçip, ASUS AI Charger adlı programın sizin anakartınız destekleyip desteklemediğini görebilirsiniz.

Bu ne rasgele bir kullanıcının overclock uydurmasıdır, ne de başka bir şey. Bu resmi olarak ASUS firmasının bir programı'dır, ve sadece iPad'lerin PC üzerinden şarj sorununu çözmek için mevcuttur. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

• iyiki sormuşum sarj meselesini neler öğrendik neler.
  • oo biz daha neler neler öğrendik,ipad2'de backlight bleeching varmış,neden bir apple ürünü de sorunsuz olmaz ki...problemi bile bile alıcaz yine..
  • @b1ck132

Bir hataniz olmus sadece; "tam verimle" yerine "hizli" kelimesini kullanmaliydiniz, ben ilk okudugumda tam verimli (tam dolmama) olarak anladim zira.

:)
  • quote:

quote:

Asus Ai Charger isminde arka planda çalışan bir program ile usb den şarj edebiliyoruz. Sam0 isimli arkadaş yardımcı olmuştu bana da bu konuda.

Kendi aletini şarj ediyo mudur acaba aynı yöntemle? Yoksa bir akıllı seni mi bulmuş?
    Yapma bak bozarsın 2 ay sonra, 1 saatta kapanmaya başlayınca cihazın görürsün, tüm özelliği biter o zaman iPad denen şeyin.
    Office programı değil bu, cihazın donanımına yazılımla direkt müdahale etmek çok sakıncalıdır.

Öncelikle ithamların çok aşağılayıcı, uslübunu değiştirmelisin. Evet kendi cihazlarımı da aynı şekilde şarj ediyorum, bu Asus'un iDevice lar için yaptığı özel bir programdır.

Tüm dünyada USB standartı 5V'dir, Apple Macbook, iMac vs. hepsi 5V'dir.
    Adı üzerinde Universal Serial Bus.
    Apple bilgisayarlarının iPad'i nasıl şarj ettiğini de, Apple bilgisayarlarının hepsinin standart 5V olduğunuda buyur kaynağından öğren;
    http://support.apple.com/kb/HT4049

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 4 Mayıs 2011; 11:09:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: webislander
    oo biz daha neler neler öğrendik,ipad2'de backlight bleeching varmış,neden bir apple ürünü de sorunsuz olmaz ki...problemi bile bile alıcaz yine..

backlight bleeding onun doğrusu ayrıca evlerde kullanılan bir çok lcd panelde olan bir şey zaten bu. önemli olan rahatsızlık verici düzeyde olmaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

quote:

Öncelikle ithamların çok aşağılayıcı, uslübunu değiştirmelisin. Evet kendi cihazlarımı da aynı şekilde şarj ediyorum, bu Asus'un iDevice lar için yaptığı özel bir programdır.

Tüm dünyada USB standartı 5V'dir, Apple Macbook, iMac vs. hepsi 5V'dir.
    Adı üzerinde Universal Serial Bus.
    Apple bilgisayarlarının iPad'i nasıl şarj ettiğini de, Apple bilgisayarlarının hepsinin standart 5V olduğunuda buyur kaynağından öğren;
    http://support.apple.com/kb/HT4049

Arkadaşım, ben 10 WATT diyorum, sen ısrarla 5 VOLT diyorsun.
    Wikipedia = http://en.wikipedia.org/wiki/IPad, "Power and battery" başlığının ilk paragrafını oku. İsterseniz Türkçesini de yazabilirim, herkes burdan faydalansın diye. (Not : Watt = Volt * Amper)

Özellikle ASUS'u ise takip etmiyorum. Belki altyapısını hazırlamışlardır, program ile aktifleştiriliyodur. Nasıl DUAL BIOS var, nasılki overclock olabiliyor, hem ekran kartları, hem anakartlar, hem bazı laptoplar... 1 tuşa basınca hepsi direkt OC oluyor ama basmayınca olmuyor... Belki Asus da yapmıştır, programı yükleyince "sadece iDevicelara" veriyordur 10W. Bilemiyorum o tarafını.
    Ama geleneksel bilgisayarlarda hala olmayacağını savunuyorum. Haa denedim mi? Denemedim, zaten denemem...

(Ayrıca; Kusura bakma eğer önceki mesajıma alındıysan, kırmak değildi amacım, kimseyi değil. Ben foruma kavga için değil, sohbet ve yardım için giriyorum...)

&

quote:

Evet anakart gider.
    Bi de harici adaptörü olmayan, sadece usb'den aldığı enerjiyle çalışan aletler gider.
    (Mesela 3.5" harici HDD'ye bişey olmaz çünkü harici adaptörleri var, ama 2.5" HDD bozulabilir)

• Izmir balcova medya marketten bildiriyorum bol miktarda ipad 2 mevcut arkadaslar siyah rengide gelmis. 16 GB 3Gsiz model 1080 TL bilgilerinize sunarim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.