Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben bılkom storeden aldım sıparısım beklıyor hala kargoya verılen varmı acaba
  • sabah 8:30 da kalktım ama 9 da kapanan bilkom sitesi 12 ye kadar açılmadı. ben de sinirledim gittim vatandan 32 gb beyaz wifi aldım. akşam da 7 de bir arkadaşa almak için tekrar gittik ve aldık hala 3-4 tane ipad2 kalmıştı topkapı vatanda duyurulur.
  • biri bana bu 3G li modelin wifi li modele göre artılarını sıralayabilirmi tam olarak.hala kararsızım 3G li modeli alma konusunda.
  • @portakal : 4.3 iosla internet paylaşımı geldi, 3g'li ipadden 3g'siz olana internet paylaştırabilirsiniz.

@ufoufo: Ben de 3g modelini aldım. Çünkü gps üzerinden navigasyon uygulamalarına ihtiyacım var. Ayrıca iphone benim, ipad ailemin kullanımına açık. Eşim de kızım da benden bağımsız ipadi istedikleri gibi kullanabilsinler istiyorum. İleride iphone'u elden çıkartma özgürlüğüm de cabası.

@HackAv - buraksahin : Bimeks sitesinde de mağazalarda hala bazı modeller var gözüküyor. Vatanlarda da kalmış olabilir çünkü worldcard haricine %10 pahalı satıyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 30 Nisan 2011; 0:51:44 >
  • fruit ninja HD indirdim şimdi iphone la oynamaktan çok daha zevkli herkese tavsiye ederim
  • Avcılar Torium Electroworld'de ipad2 bulabilirmiyiz bu forumdan giden bakan gören oldu mu?
  • İzmir Vatan ve Mediamark ta kalmışmıdır??
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

@portakal : 4.3 iosla internet paylaşımı geldi, 3g'li ipadden 3g'siz olana internet paylaştırabilirsiniz.

@ufoufo: Ben de 3g modelini aldım. Çünkü gps üzerinden navigasyon uygulamalarına ihtiyacım var. Ayrıca iphone benim, ipad ailenin kullanımıma açık. Eşim de kızım da benden bağımsız ipadi istedikleri gibi kullanabilsinler istiyorum. İleride iphone'u elden çıkartma özgürlüğüm de cabası.

@HackAv - buraksahin : Bimeks sitesinde de mağazalarda hala bazı modeller var gözüküyor. Vatanlarda da kalmış olabilir çünkü worldcard haricine %10 pahalı satıyorlardı.

@turuncum: Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim hocam

• izmirli arkadaşlar için yazıyorum.
    forum bimeks'de yok, bu akşam gittim.
    bornova vatan'da olduğunu söylüyorlar, forumda okudum ama yine de gitmeden bir telefon edin derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

biri bana bu 3G li modelin wifi li modele göre artılarını sıralayabilirmi tam olarak.hala kararsızım 3G li modeli alma konusunda.

3G'li iPad'de Assisted GPS ve tabiiki 3G var. Yaninizda surekli tasiyip internet ihticayi duyuyorsaniz, internetini paylasabileceginiz bir cihaz yoksa(iPhone 4 veya MultiVinn vs.) 3G tercih etmelisiniz. Diger tum ozellikler aynidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

biri bana bu 3G li modelin wifi li modele göre artılarını sıralayabilirmi tam olarak.hala kararsızım 3G li modeli alma konusunda.

3G'li iPad'de Assisted GPS ve tabiiki 3G var. Yaninizda surekli tasiyip internet ihticayi duyuyorsaniz, internetini paylasabileceginiz bir cihaz yoksa(iPhone 4 veya MultiVinn vs.) 3G tercih etmelisiniz. Diger tum ozellikler aynidir.

GPS değilde,internete heryerde ulaşabilmek benim için çok önemli.iphone 4 üm yok.ipad almak için ondan vazgeçtim zaten.bu fiyatlar varken ipad almak mantıklı geldi.cevap verdiğiniz için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

Ya bilkom çıldırtır adamı istanbul bileşimi geçti adamların sitesinden bi ürün alıyorum ürün bedelini havale yapıyorum ondan sonra ürün fiyatını yanlış girdiklerini söylüyorlar para iadesi yapcaklarını bildiriyolar.Oda bir haftayı bulurmuş yanlış girdiysen girdin banane benim ne kabahatim var paramı neden blokluyosun 1 hafta bekletiyosun insanıTüketici haklarında bunun için bi kanun olmalı kesin banane ben ürünümü istiyorum diyebilmeliyiz aslındada neyse işte

Arkadaşlar dürüst olalım biraz. Bilkomun sisteminin bugünü kaldıramadığı gerçek ama, hatadan kaynaklandığını bildiğiniz halde, bir ürünü yarı fiyatına kapatmaya çalışmak ne kadar etik sizce? Tamam, "hata yaptınızsa eksik olan kısmı da yatırayım ürünü gönderin" deseniz tamam ama, ama "sen hata yaptın 2 liralık ürünü 1 liraya vermen lazım" dediğiniz zaman ben arkanızda olamıyorum. Burası Amerika değil maalesef... İyi ki de değil.

Ben kimseye 2 liralık ürünü 1 liraya ver demiyorum.Kendileri fiyatları düzgün girmeden sayfalarını güncellemesinler.Ben bi internet sitesine giriyorum ve orda bi ürün beğeniyorum ardından satın alıyorum daha sonra karşı taraf bana ürünü veremiyeceklerini söylüyorlar paranızı iade edicez diyorlar ve bu iade süresi 1 hafta sürüyor.Kimsenin yalan yanlış fiyat yazıp insanların parasını bloklama hakkı yoktur.Yazdıklarımdan bişey anlamadınız sanırım bu olay çoğu gelişmiş ülkede böyledir.Siz bi markete girip sepeti doldurduktan sonra kasaya gelip ödemesinide yapıp tam kapıdan çıkınca pardon aldığınız ürünlerin fiyatı yanlışmış deseler şu para değil bu para deseler sizde sinirlenip iade etmek isteseniz onlarda tamam diyip paranız 1 hafta içinde kartınıza geri yatıcak deseler aynı düşünceleri paylaşırmısınız merak ediyorum bu olayda aynen böyledir.
    Bende bi internet sitesi açıp tüm ipadleri 800tlden satıyim o zaman 500 tane satıp ertesi günde fiyatı yanlış girdim diyim paranızı iade edicem diyim 400.000tl lik parayıda 2 hafta tutuyim faizini alıyim o h ne güzel iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezzer -- 30 Nisan 2011; 1:40:56 >

• Merhaba Arkadaşım ,
    Yasal hakkın vardır , ürünü ödediğin fiyata alman gerekiyor ve bunu bilkomun sağlaması gerekiyor , he sen o fiyata alırsa kime kesilir fatura ?
    O ürünü o tarz yanlışlık yapan kişiye , he peki vicdanın el veriyormu bunu yapmaya ? bende hem okuyorum hem de çalışıyorum , yanlışlıkla 17,95 lik ürünlerin arasına 40 liralık ürün girmiş ve üzerinde 40 lira yazıyor ve ürün orada duruyor diye adam bizden 17.95 ye aldı , ve parasıda benden kesildi , şimdi diyorsanki ben gidiyim başvuriyim , o ürünü alırsın ama baya bir akrabalarına küfür ve haram birşey almış olursun.
    benden söylemesi
    quote:

quote:

quote:

Ya bilkom çıldırtır adamı istanbul bileşimi geçti adamların sitesinden bi ürün alıyorum ürün bedelini havale yapıyorum ondan sonra ürün fiyatını yanlış girdiklerini söylüyorlar para iadesi yapcaklarını bildiriyolar.Oda bir haftayı bulurmuş yanlış girdiysen girdin banane benim ne kabahatim var paramı neden blokluyosun 1 hafta bekletiyosun insanıTüketici haklarında bunun için bi kanun olmalı kesin banane ben ürünümü istiyorum diyebilmeliyiz aslındada neyse işte

Arkadaşlar dürüst olalım biraz. Bilkomun sisteminin bugünü kaldıramadığı gerçek ama, hatadan kaynaklandığını bildiğiniz halde, bir ürünü yarı fiyatına kapatmaya çalışmak ne kadar etik sizce? Tamam, "hata yaptınızsa eksik olan kısmı da yatırayım ürünü gönderin" deseniz tamam ama, ama "sen hata yaptın 2 liralık ürünü 1 liraya vermen lazım" dediğiniz zaman ben arkanızda olamıyorum. Burası Amerika değil maalesef... İyi ki de değil.

Ben kimseye 2 liralık ürünü 1 liraya ver demiyorum.Kendileri fiyatları düzgün girmeden sayfalarını güncellemesinler.Ben bi internet sitesine giriyorum ve orda bi ürün beğeniyorum ardından satın alıyorum daha sonra karşı taraf bana ürünü veremiyeceklerini söylüyorlar paranızı iade edicez diyorlar ve bu iade süresi 1 hafta sürüyor.Kimsenin yalan yanlış fiyat yazıp insanların parasını bloklama hakkı yoktur.Yazdıklarımdan bişey anlamadınız sanırım bu olay çoğu gelişmiş ülkede böyledir.Siz bi markete girip sepeti doldurduktan sonra kasaya gelip ödemesinide yapıp tam kapıdan çıkınca pardon aldığınız ürünlerin fiyatı yanlışmış deseler şu para değil bu para deseler sizde sinirlenip iade etmek isteseniz onlarda tamam diyip paranız 1 hafta içinde kartınıza geri yatıcak deseler aynı düşünceleri paylaşırmısınız merak ediyorum bu olayda aynen böyledir.
    Bende bi internet sitesi açıp tüm ipadleri 800tlden satıyim o zaman 500 tane satıp ertesi günde fiyatı yanlış girdim diyim paranızı iade edicem diyim 400.000tl lik parayıda 2 hafta tutuyim faizini alıyim o h ne güzel iş.

• bende yakın bir zaman içinde ipad alacagım ama biraz daha piyasayı uzaktan takip etmek yanlısıyım.Bu beyaz hakkında çıkan dedikodular ne denli dogru?Forumdada bakıyorumda genellikle siyahtan yana tercih yapılmış :)
  • quote:

Birde şu açıdan bakalım.Ben öğlen 12 gibi baktığımda iPad 2 16GB Wi-Fi modelinin normal fiyatı (yani havale değil) 1,071.89TL idi hatta forumda da Bilkom Store resmi fiyatın 10TL aşağısına veriyor diye de yazmıştım.Sonra fiyatı resmi olarak duyurduğu 1,080TL'ye çıkarttı.Şu an duyurduğu resmi fiyatlarda.

Peki fiyat yanlışlığını şu şekilde yapsaydı; en ucuz modeli 1,080TL değil de 1,090TL'den satsaydı sonra da yanlışlık yaptığını anlayıp fiyatı 1,080TL'ye çekseydi, 1,090TL'den satışını yaptığı müşterilere ücret iadesi yapar mıydı? Bence yapmazdı, 1,090TL'den alanlar arasından ücret farkını almak için uğraşan olurdu, Bilkom kalıplaşmış bir mesaj yazardı müşteri çok ısrar ederse de 10TL'lik bir hediye çeki yollardı.

• --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freezzer -- 30 Nisan 2011; 2:41:19 >
  • arkadaşlar güncel fiyatları görebileceğim bir yer varmı?

veya alanlar fiyatlarıyla yazsalar?

teşekkürler
  • sevgili freezzer,
    her şeyin ardında iyi niyet kavramı yatıyor aslında. eğer "ben o ürünün gerçek fiyatının 685 lira olduğunu sanıyordum" diyorsanız, başımı önüme eğer susarım.
  • ipad 2 yle ilk mesajimi ben de atayim :) Alan herkese hayirli olsun gule gule kullanalim.
  • bugün DARTY'e bakmayı planlıyorum
    DARTY fiyatlarından haberi olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.