Şimdi Ara

Gözümüz aydın, iPad 2 bu hafta Türkiye'de! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
0
Favori
20.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freezzer

Ya bilkom çıldırtır adamı istanbul bileşimi geçti adamların sitesinden bi ürün alıyorum ürün bedelini havale yapıyorum ondan sonra ürün fiyatını yanlış girdiklerini söylüyorlar para iadesi yapcaklarını bildiriyolar.Oda bir haftayı bulurmuş yanlış girdiysen girdin banane benim ne kabahatim var paramı neden blokluyosun 1 hafta bekletiyosun insanıTüketici haklarında bunun için bi kanun olmalı kesin banane ben ürünümü istiyorum diyebilmeliyiz aslındada neyse işte

Arkadaşlar dürüst olalım biraz. Bilkomun sisteminin bugünü kaldıramadığı gerçek ama, hatadan kaynaklandığını bildiğiniz halde, bir ürünü yarı fiyatına kapatmaya çalışmak ne kadar etik sizce? Tamam, "hata yaptınızsa eksik olan kısmı da yatırayım ürünü gönderin" deseniz tamam ama, ama "sen hata yaptın 2 liralık ürünü 1 liraya vermen lazım" dediğiniz zaman ben arkanızda olamıyorum. Burası Amerika değil maalesef... İyi ki de değil.

• 2-3 tane alan eşine dostuna alıyordur, satmak için değil. APR'lerin söylediği kadarı ile hiçbiri istediği adedi Bilkom'dan alamamış. Aynen iPhone 4'teki gibi yani. İthal edilirken adetli edilmiş. 1 günde stokmu tükenir? Hemde ithalatçı firmanın stoğu! Az getirtebilmişler, çok belli. Apple'ın online mağazasında dahi teslimat süresi daha yeni 1-2 haftaya düştü. Daha önce2-3 hafta yazıyordu. Foxconn elemanları intihar edecek kadar çok çalışıyor ama yinede Apple'ın talebini karşılayamıyor. Sonuç;

iPad'i "iPhone irisi" olarak tanımlayan ben dahil, çok kişi iPad'in cazibesinden ancak 1 sene uzak durabildi. Bu "oyuncak" ciddi anlamda eğlenceli, fiyatıda hiç öyle absürd değil. Şahsen(iPhone 5 zaten düşünmüyorum) eğer iPad'den memnun kalırsam bu seriden devam ederim. iPhone'dan vazgeçebilirim. Nokia alırım, telefon ve mesaj için. Hem daha ucuz, hem daha büyük.

Bu fiyata Netbook alınır diyenlerede "haklısınız" diyorum. O zaman gidin netbook alın!

• iphone4 ten alışkınım valla bu tip durumlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 29 Nisan 2011; 18:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Şaka gibi.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-2-yil-turkiye-garantili-acilmamis-ipad2-3g-wi-fi-48366275/detay/?

gördükçe sinirleniyorum şu ilanları,şimdi atıcam ilan sahibine mesaj artık ağzıma ne gelirse

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

2-3 tane alan eşine dostuna alıyordur, satmak için değil. APR'lerin söylediği kadarı ile hiçbiri istediği adedi Bilkom'dan alamamış. Aynen iPhone 4'teki gibi yani. İthal edilirken adetli edilmiş. 1 günde stokmu tükenir? Hemde ithalatçı firmanın stoğu! Az getirtebilmişler, çok belli. Apple'ın online mağazasında dahi teslimat süresi daha yeni 1-2 haftaya düştü. Daha önce2-3 hafta yazıyordu. Foxconn elemanları intihar edecek kadar çok çalışıyor ama yinede Apple'ın talebini karşılayamıyor. Sonuç;

iPad'i "iPhone irisi" olarak tanımlayan ben dahil, çok kişi iPad'in cazibesinden ancak 1 sene uzak durabildi. Bu "oyuncak" ciddi anlamda eğlenceli, fiyatıda hiç öyle absürd değil. Şahsen(iPhone 5 zaten düşünmüyorum) eğer iPad'den memnun kalırsam bu seriden devam ederim. iPhone'dan vazgeçebilirim. Nokia alırım, telefon ve mesaj için. Hem daha ucuz, hem daha büyük.

Bu fiyata Netbook alınır diyenlerede "haklısınız" diyorum. O zaman gidin netbook alın!

+1

Ben iPad aldım ama beni bırakın, anne-baba daha çok sevdi Bende gören hemen hemen herkeste almayı düşünüyor.

Annem yemek tarifi, dikiş vs. işlerine bakıyor babamda kart oyunları, gazete vs.

Ki bu insanlar fare tutmayı bilmezdi. Kullanıcı dostu, harika bir ürün. Apple ürünlerine her zaman laf edecek kesim olacaktır. Normal :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 29 Nisan 2011; 18:33:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

2-3 tane alan eşine dostuna alıyordur, satmak için değil. APR'lerin söylediği kadarı ile hiçbiri istediği adedi Bilkom'dan alamamış. Aynen iPhone 4'teki gibi yani. İthal edilirken adetli edilmiş. 1 günde stokmu tükenir? Hemde ithalatçı firmanın stoğu! Az getirtebilmişler, çok belli. Apple'ın online mağazasında dahi teslimat süresi daha yeni 1-2 haftaya düştü. Daha önce2-3 hafta yazıyordu. Foxconn elemanları intihar edecek kadar çok çalışıyor ama yinede Apple'ın talebini karşılayamıyor. Sonuç;

Çok güzel özetlemişsiniz. Keyifle okudum.

• arkadaşlar bende aldım bugün Beyaz wifi.
    aslında bi ara siyah iPad 2 kullanıyodum ama çok iyi bir fiyat teklif ettiler sattım zaten beyaz istiyordum ben fiyatlarda uygun olunca türkiyeden aldım.
    Beyaz ilk başta garip gelsede alılştım. Şu an iPhone 4 çok küçük geliyor
    Smartcover da aldım gri renk. biraz pahalı ama smartcover 110TL.

NOT: İzmir agora APEX den aldım ama ayırtmıştım çarşambadan yoksa stok olduğunu sanmıyorum.
  • alanlara hayırlı olması dileğiyle..yazın bende alıcam bi tane
  • hayirli olsun kaan, 2.mi oldu bu
  • Biraz komık bır soru olcak ama bılmedıgımden soruyorum bu ıpad 2 lerde msn vs kullanılabılıyor mu ? Internet tarayıcısı olarak mozılla ınt explorer chrome vs farklı ınternet tarayıcılarını kullanabılıyor muyuz ? Eskı bır laptop kullanıyorum artık sorun cıkarmaya basladı bana bu urunu alırsam ek olarak pc ye ıhtıyacım kalacak mı ? İtunes kullanmak ıcın pc yle eslestırme mı yapmak gerekıyor? Bu soruların cevabına gore ıpad 2 almayı dusunuyorum. Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udar -- 29 Nisan 2011; 19:27:30 >
  • Sonunda bende iPad 2 32gb Wifi + 3G Siyah rengini aldım bilkom'dan pazartesi elimde olur muhtemelen beyaz rengi tercih etmedim çünkü apple'ın resmi forumunda beyaz ipad'ler için iyi şeyler yazılmamıştı zaten iphone 4'ümde siyah :) Ayrıca ne demişler Siyah asaletin rengidir diye Alan arkadaşlarada hayırlı uğurlu olsun Allah iyi günlerimizde keyifli şekilde kullanmamızı nasip etsin,benim ilk iPad'im olacak heyecan haliyle dorukta sanki 0 km. kız almış gibiyim söylmesi ayıp

Edit: Anneme ipod touch 4 almıştım çünkü yadigar 2.nesili bozulmuştu şimdi iPad'den bende istiyorum oğlum dedi videolardan bakmış pc'den facebook'una bakarken 2.el temiz iPad bakacağım 1.nesil :) 2.Nesili daha yeni kendime almışım sana mı kaptırıcam iPad'imi Hacker anacım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamzinxxx -- 29 Nisan 2011; 19:36:00 >

• Ya arkadaşlar aklıma takıldı. Ipad 3G'den,Ipad 3G'siz olana internet paylaşımı yapılabilir mi?
    Yani mesela etrafta wi-fi yok ama elimizde biri 3G'li olmak üzere 2 ipad var. 3G'linin internetini diğer ipad'e paylaştırabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: udar
    Biraz komık bır soru olcak ama bılmedıgımden soruyorum bu ıpad 2 lerde msn vs kullanılabılıyor mu ? Internet tarayıcısı olarak mozılla ınt explorer chrome vs farklı ınternet tarayıcılarını kullanabılıyor muyuz ? Eskı bır laptop kullanıyorum artık sorun cıkarmaya basladı bana bu urunu alırsam ek olarak pc ye ıhtıyacım kalacak mı ? İtunes kullanmak ıcın pc yle eslestırme mı yapmak gerekıyor? Bu soruların cevabına gore ıpad 2 almayı dusunuyorum. Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.

im+pro programi ile msni kullanabilirsiniz (ucretlidir)
    ipad icin jb sanirim gelmedi gelince jb yaparak ucretsiz yukleyebilirdiniz

safari web browser daha stabil.
    zaten bildgim kadari ile ie yok,mozilla yapilcakti ama ne oldu bilmiyorum
    yinede sky web browser gibi farkli browserlar mevcut.

muzik-uygulama-resim atmak icin itunesa ihtiyac var pc deki itunestan atiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

benim ilk iPad'im olacak heyecan haliyle dorukta sanki 0 km. kız almış gibiyim söylmesi ayıp

• Alanlara hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • Dürüst olmak gerekirse yakın zamana kadar iPhone ve iPad serisine oyuncak gözüyle bakıyordum. Önyargımı yıktıktan sonra gördüm ki Apple harbiden yeni bir dünya yaratmış. Adeta teknoloji paradigması. Bu sabah ben de gidip Bayrampaşa Forum Teknosa'dan aldım 16gb WiFi+3G Siyah olanından. Hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Biraz komık bır soru olcak ama bılmedıgımden soruyorum bu ıpad 2 lerde msn vs kullanılabılıyor mu ? Internet tarayıcısı olarak mozılla ınt explorer chrome vs farklı ınternet tarayıcılarını kullanabılıyor muyuz ? Eskı bır laptop kullanıyorum artık sorun cıkarmaya basladı bana bu urunu alırsam ek olarak pc ye ıhtıyacım kalacak mı ? İtunes kullanmak ıcın pc yle eslestırme mı yapmak gerekıyor? Bu soruların cevabına gore ıpad 2 almayı dusunuyorum. Bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.

Yardımcı oldugun ıcın tesekkurler arkadasım .

• Arkadaslar yorumlari biraz okudum genelde wifi 3g modeli tercih edilmis.neden 3g icin fazla para odediginizi anlayamadim
    Zaten bu arkadaslarin yuzde 95 inde iphone vardir.iphone den kisisel wifi yi acarak bu sorunun onune geciliyor
    Acaba benimmi gozden kacirdigim bisey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

Neden impro im+ kullansak olmazmi hemde ucretsiz yeni aldim bende cihazi bilmedigim icin soruyorum ??

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.