Şimdi Ara

Gözünü Sevdiğimin Kaplumbağsı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• çok şirin, güzel alet... Begendim
  • Millet bu ara hurdaları modlamaya başladı hadi hayırlısı(gerçi zevkler tartışılmaz ama)Ama manyaq olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 23 Temmuz 2006; 22:34:02 >
  • Bunun hiç bir orjinalliği kamamış ya
  • tam anlamıyla buggy olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prozium

Bunun hiç bir orjinalliği kamamış ya

arkadaşlar bu bizim bildiğimiz tosbadan bozarak yapılmamaış bunların böyle ayrı bir modeli var böcek diye geçiyor sanırım bilmiyorsunuz bu modeli (çünkü çok şaşırmışsınız ) ya da ben yanlış anladım ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY
    quote:

arkadaşlar bu bizim bildiğimiz tosbadan bozarak yapılmamaış bunların böyle ayrı bir modeli var böcek diye geçiyor sanırım bilmiyorsunuz bu modeli (çünkü çok şaşırmışsınız ) ya da ben yanlış anladım ???

doğru diyosun plajlarda kullanıyolar, bende GTA dan biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

quote:

quote:

Şu vice city'de olan araçlar mı bu araç

• Ya bnm küçükken en büyük hayallerimden biriydi üniversiteye giderken tosbaa alıp modifiyelemekdi yaş 16 ama hala aynı fikirdeyim inş ben üniye gidene kadar kalır bunlardan
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

quote:

quote:

Şu vice city'de olan araçlar mı bu araç

ewt onlardan böcek diyorlar bunlara tatil yörelerinde felan sık rastlarsın bunlara ben kuşadasında görmüştüm sarı bir tane çok şirin duruyor

• arkadaşlar tosba'ya birtek biz tosba diyoruz. bizden başka bu aracı "turtle" diye anan fazla ülke yok.
    Bunun yerine bu araca böcek manasına (bug veya beetle) diyorlar. zaten VW de bu aracın güncel bir modelini tasarlayıp adına (eski avam adı olan beetle'a atıfta bulunarak) "The New Beetle" dedi. Bu araçlar pek tutmadı, ayrı... Yani piyasada "New Beetle" olarak gördüğünüz araçlar aslında bildiğiniz tosba'nın remake'i.
    Ayrıca bu araçlar batıda beetle ve bug (yani böcek) ismiyle o kadar meşhur oldular ki adlarına hollywood film bile yaptı: Herbie, the love bug (=Aşk böceği Herbie)
    Yani tosba deyince de adamlar anlamasına anlıyorlar ama oralarda bu araçlar daha çok böcek olarak biliniyor.
  • müthiş
  • Çok hoş
  • iyi para harcamış helal olsun
  • tatlı matlı ama motoru salam bısıye benzıyor?
  • yaww alet deliii yaww benimde böle bi hayalim var ama
  • bende istiyorum bitane yaw
  • araba çok şirin ve süper
  • millet vw bettle modifiyeli resim ekleyebilirmisiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.