Şimdi Ara

gozunuzu seveyım acil cevap verin !!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın xperia u almayı dusunuyorum szce nasıl bi telefon dahılı hafıza 4 gb ve artırılamıyor bu cok sıkıntı yaratır mı ?????

• 4GB olayını siz bileceksiniz. 4GB size yeterse kullanışlı, benim EVO'da şuan 8GB hafıza kartı mevcut. 7GB dinlemediğim müziklerle dolu açıkçası , çok fazla birşey farketmiyor benim açımdan .

Xperia U F/P olarak güzel bir telefon, beklentilerinizi karşılar mı bilemem.
  • Xperia U çok iyi bir telefon ama 4 GB hafızanın yetip yetmeyeceği sana bağlı.
  • herkez samsung galaxy w iyidir yazmış acıkcası bn telefondan anlamam ama daha once samsungtan memnun kalmamıstm
  • Sola ile arasında fiyat farkı fazla değil. Solaya baktınız mı ?
  • solaya baktım ondada lcd ekran var bu telefonu begenmemın sebebı led ekran olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkuterkuterkut

herkez samsung galaxy w iyidir yazmış acıkcası bn telefondan anlamam ama daha once samsungtan memnun kalmamıstm

Sony gerçekten iyidir. Forumda Sony kullanan çoğu kullanıcı memnun , müşteri memnuniyetleri üst düzeyde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana akil verin
    6 gün önce açıldı
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkuterkuterkut

solaya baktım ondada lcd ekran var bu telefonu begenmemın sebebı led ekran olması

O konuda haklısında 4 GB hafıza sana yeter mi?Önemli olan bu, yetmezse düşünmeden Ace 2 al.
  • One V Baktınızmı hiç ?
    4 GB Hafıza yetersiz kalabilir
  • xperia u nun fiyatı nedir
  • 700 civarı şuan fiyatı . tanıtım videosunda guzel oyunlar oynandıgını gördüm bu oyunlar hafızayı cok doldurur mu yani oyun yonunden sıkıntı olur mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.