Şimdi Ara

bana akil verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su anda denizlide aile evinde memurluk yapip deu hukukta okuyorum. ankarada manitam var. mayistan beri sevgiliyiz 2023 ekiminde tanismistik. mayistan bu yana sadece 9 kez bulusabildik. kiz pdr okuyo ankarada ve sadece ben gidiyorum. o babasinin disiplinli olmasi yuzunden baska evde kalamiyo ve sehir disina gitmesi imkansiz oluyo bu sebepten. okullar bitmeden evlenneyiz diyo kizin maddi durumu baya iyi. okulun bitmesi 6 seneyi bulur ben su an 22 yasindayim. karakteri vs cok iyi sadakat ve guven konusunda hic bir problem yasamadim lakin iliski bu sekilde yormaya basladi. cinsellik olayi vs de yok kiz cok namuslu. ne yapmam gerek sizce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ölmüşüz la biz hayatlara dertlere bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 13 Ocak 2025; 23:35:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

• Kardeşim gidip aileleri araya sokuyosun ne pahasına olursa olsun baktın kız mirin kirin ediyo bu ilişkiyi yürütme sadece seni yorar. Baktın kız olumlu bakıyor hemen aileleri görüştür oradan su akar yolunu bulur zaten. Dediğimi yap yarın öbür gün çok üzülürsün bak demedi deme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt
    hocam babasi hayatta izin vermez okulun bitmesi lazim diyo

• ripmysterio kullanıcısına yanıt

Valla kardeşim dediğim gibi en azından haberleri olacak gerekirse okulu bitene kadar evlenmeyin ama söz tarzı bişey yapılsın aranızda kız yine okulunu bitirsin yoksa asıl acıyı sen çekeceksin karar senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız doğru kız olsa bile şartlar doğru değil.

Farklı şehirlerdesiniz, görüşemiyorsunuz. Ayrıca kızın ilişkiye katkısı seni tatmin edecek seviyede değil.

Kızın şehir dışına çıkamaması, cinsellik, az görüşüyor olmanız, ailesinin davranışları. Bunların hangilerini tolere edebileceksin, hangileri senin için olmazsa olmaz karar ver. Olmazsa olmazları güzelce kızla paylaş. Bunlar yoksa ben de yokum, düzeltmek için çalışalım de. Olmuyorsa da şans dile, bırak gitsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.