Şimdi Ara

Horoz susturma sanatı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
33.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam , sırf bu soruyu burada sorabilmek için sabahın 6sında telefon numaramı onaylattım.

konu başlığından ve bu saatte konu açmamdan anlayacağınız gibi başımda horoz belası var. Benim uykum hafif olduğu için 4 5 kere aynı şekilde çıkan bir ses oldumu kendini tekrarlayan vb uyanırım, ben kıbrısta öğrenciyim yeni bir eve taşındım binanın sağ tarafında bir bahçe var ufak bir klübesi var 4 5 ağaç var arsa sahibi etrafını dandik bi telle çevirmiş içeriye kümes yapmış belliki hiç bakmıyor horozları atmış tavukları atmış gitmiş. Bahçede 5 horoz var 10 tanede tavuk heralde o civardalar. Bunlar sabah akşam farketmeden 7/24 ötüyorlar kafa kalmadı artık düşüne düşüne sabahları 6 da kalkıyorum bunlar yüzünden mühendislik okuyan adamım kafamı toparlamam lazım tam uyku ile yoksa ders mers yalan oluyor. Allah rızası için bana bi yardım edin millet yok mu bir fikri olan bunları susturmak için ( küfürlerden arındırılmış yazım bu )

• Yapay Zekanın Yanıtı

Horoz Susturma Sanatı: Ötmesini Engelleme Rehberi

Horozların ötmesi, sabahın habercisi ve çiftlik hayatının ayrılmaz bir parçası olsa da bazen sesleri rahatsız edici olabilir. Bu nedenle, "horoz susturma sanatı" olarak bilinen birkaç yöntem geliştirilmiştir. Bu rehberde, horozların ötmesini nasıl engelleyeceğine dair adımları inceleyeceğiz.

Horozun Ötmemesi İçin Ne Yapmalı?

• Karanlık Ortam Sağla: Horozlar, gün ışığının olmadığı ortamlarda ötmeye daha az eğilimlidir. Horozunuzu mümkün olduğunca karanlık bir kümese yerleştirmeyi deneyebilirsin.
    • Yeterli Uyku Sağla: İyi dinlenmiş bir horoz daha az öter. Horozuna her gece 14-16 saat uyku sağlamayı hedeflemelisin.
    • Mamalarını Gece Geç Saatlerde Ver: Horozların dolu karınla daha uzun süre uyuduğuna inanılır. Onları yatmadan hemen önce beslemek, ötmelerini azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Horoz Susturucu Kullan: Horoz susturucu cihazları, horozun gırtlağına takılır ve ötmesini engeller. Ancak bu yöntem etik tartışmalara yol açabilir, bu nedenle kullanmadan önce veterinerinize danışmak önemlidir.
    • Çok Öten Horozları Ayır: Çok öten bir horozun ötmesini engellemek için onu sürünün geri kalanından ayırmayı düşünebilirsin. Bu, onun ötmesini diğer horozları rahatsız etmeyeceği için sınırlayacaktır.

Horoz Susturucu Fiyatları

Horoz susturucu fiyatları değişebilir ve kullanılan malzemelere ve cihaza bağlıdır. Piyasada, 10-25 Euro arasında değişen fiyatlarla susturucu bulabilirsin.

Gece Öten Horoz Nasıl Susturulur?

Gece öten horozları susturmak daha zor olabilir. Yukarıda belirtilen tekniklerin yanı sıra şunları deneyebilirsin:

• Kümesi Isıt: Horozlar soğuğa karşı hassastır ve soğuk havalarda daha sık öterler. Kümesi bir ısıtıcıyla ısıtmak ötmelerini azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Beyaz Gürültü Kullan: Beyaz gürültü, horozları sakinleştirebilir ve ötmelerini engelleyebilir. Kümesine bir beyaz gürültü makinesi yerleştirebilirsin.

Horozların ötmesi, doğal bir davranıştır ve tamamen ortadan kaldırılamayabilir. Ancak, yukarıda sıralanan yöntemleri uygulayarak ötmelerini en aza indirebilir ve yaşam kaliteni artırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı dertten muzdaribiz varsa bunun bi formulü ben de kullanabilirim
  • Sahibi yok demişsin git öldür onları :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horozlar güç gösterisi icin öter.1 horoz no ötüş.Yem atarsan da susarlar bir süreliğine

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Horozlar güç gösterisi icin öter.1 horoz no ötüş.Yem atarsan da susarlar bir süreliğine
    kardeş kes ye ne kafanı kurcalıyorsun ya
  • Kick box ogren

• durbun + havali tufek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyayı anlama sanatı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

durbun + havali tufek
     Horoz susturma sanatı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroIceTR

Horoz susturma sanatı ?

Alıntıları Göster
    ya sahibi yok derken , sahibi var tabi ki de ama başıboş bırakmış bunları. Öldürmeyi çok düşündüm o güzel uyku içinde ötmeyi başlayınca bunlar herşeyi düşünüyor insan ama dedim yazıktır günahtır mundar olmasınlar onlarında bir canı var benden olmasın ölümleri dedim

@piri reis : o varda kıyamıyorum dostum

@MacroIceTR : 2 tane hindi mi atsam bahçeye

• quote:

Orijinalden alıntı: ThEnD©

ya sahibi yok derken , sahibi var tabi ki de ama başıboş bırakmış bunları. Öldürmeyi çok düşündüm o güzel uyku içinde ötmeyi başlayınca bunlar herşeyi düşünüyor insan ama dedim yazıktır günahtır mundar olmasınlar onlarında bir canı var benden olmasın ölümleri dedim

@piri reis : o varda kıyamıyorum dostum

@MacroIceTR : 2 tane hindi mi atsam bahçeye

Gagalarını bantla

Veya bim poşetine koy..

• Ne yapcan etcen sansar bulcan tavukların ve horozların baş düşmanı
    kediye benzer biraz 2 yıl öncesine kadar bizim köyde cok vardı yollayım derdim ama ama hepsini öldürdüler şimdi tavukların başını kopartıyo sonra hepsi ölünce tektek yuvasına taşıyo babannemin 7 tane tavuğu 2 tanede horozu vardı hepsini öldürmüş 5 tanesini yuvaya götürmüş 4 taneside cesedini bize bırakmış aynı olay komşularının başına geldi tünel kazıp kümese bile giriyo kesin çözüm sansardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1677

Ne yapcan etcen sansar bulcan tavukların ve horozların baş düşmanı
    kediye benzer biraz 2 yıl öncesine kadar bizim köyde cok vardı yollayım derdim ama ama hepsini öldürdüler şimdi tavukların başını kopartıyo sonra hepsi ölünce tektek yuvasına taşıyo babannemin 7 tane tavuğu 2 tanede horozu vardı hepsini öldürmüş 5 tanesini yuvaya götürmüş 4 taneside cesedini bize bırakmış aynı olay komşularının başına geldi tünel kazıp kümese bile giriyo kesin çözüm sansardır.
    @qralahmet01 : düşünmedim değil ama tek tek hepsini yakalamam zor bim poşetine onları koymadım da su doldurup atıyorum arada sussunlar diye

@furkan: sansarı nasıl bulayım ki kıbrısta burada yoktur büyük ihtimal.

doğal çözümleri olan kimse yok mu ya önerilere açığım öldürmek dışında

• quote:

@qralahmet01 : düşünmedim değil ama tek tek hepsini yakalamam zor bim poşetine onları koymadım da su doldurup atıyorum arada sussunlar diye

@furkan: sansarı nasıl bulayım ki kıbrısta burada yoktur büyük ihtimal.

doğal çözümleri olan kimse yok mu ya önerilere açığım öldürmek dışında

Alıntıları Göster
    Hıc bır kumesde 10 tavuk varken 5 horoz olmaz adamda akıl varsa olmaz 2 horoz oraya yeterde artar bile besleyen kısıde az bıraz beyın varsa o horozların yerıne tavuk koyar yumbırta alır.mahallede horoz dovusturenler vardı læ 15 sene once şimdi o horz napar keser döner sap döner horoz emer tavuk göçer. banane ya napıyorsan yap ıcerıye bı kangal at hepsını alır

• quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

Hıc bır kumesde 10 tavuk varken 5 horoz olmaz adamda akıl varsa olmaz 2 horoz oraya yeterde artar bile besleyen kısıde az bıraz beyın varsa o horozların yerıne tavuk koyar yumbırta alır.mahallede horoz dovusturenler vardı læ 15 sene once şimdi o horz napar keser döner sap döner horoz emer tavuk göçer. banane ya napıyorsan yap ıcerıye bı kangal at hepsını alır

Alıntıları Göster
    tam öterken kafasını kaldırdığında bir kaç saniyeliğine kafası sabit durur işte o anda havalı tüfekle kafasından vur acı çekmesin hayvan.

• quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

tam öterken kafasını kaldırdığında bir kaç saniyeliğine kafası sabit durur işte o anda havalı tüfekle kafasından vur acı çekmesin hayvan.

Alıntıları Göster
    öldürmek istemiyorum yaw beyler acırım ya yazık günah
  • quote:

öldürmek istemiyorum yaw beyler acırım ya yazık günah

Alıntıları Göster
    hocam git kümese çıkar vur masaya ve onlara kimin patron olduğunu göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never Trust

hocam git kümese çıkar vur masaya ve onlara kimin patron olduğunu göster

Alıntıları Göster
    kulağına pamuk tıka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Libido

kulağına pamuk tıka.

Alıntıları Göster
    Hepsini doldur bi poşete uzak bi yere götür bırak.
  • quote:

kulağına pamuk tıka.

Alıntıları Göster
    farezehirli yem at.
  • quote:

kulağına pamuk tıka.

Alıntıları Göster
    Bunun bir formülü yok bende memlekete gittiğimde ilk günler rahatsız olurdum ama sonraları alışıyorsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.