Şimdi Ara

Bodyci ve Dövüşçüler niye kendilerini ölümsüz sanıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bodyci veya dövüşçü olupta 1 tane mütevazi, samimi bir insan gördüm oda 30 yaş üstündeydi. Geri kalan hepsi ben hayatta dayak yemem herkesi döverim kralı gelsin triplerinde ölümsüz gibi dolaşıyolar kendilerini diğer insanlardan üstün görüyolar. Hayır kurşun falan geçirmiyolarda bizmi bilmiyoruz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bodyciler ve Dövüşçüler Neden Kendilerini Ölümsüz Sanıyorlar?

Bodyciler ve dövüşçüler, sıklıkla kendilerini yenilmezmiş gibi gösterebilirler. Bunun arkasında, kendilerine ve yeteneklerine aşırı güven duymaları yatmaktadır.

Bu aşırı güven duygusu, yoğun antrenman ve disiplinli yaşam tarzları sonucunda gelişir. Sıkı çalışmalarının onları yaralanmalara ve tehlikelere karşı bağışık hale getirdiğine inanabilirler.

Ayrıca, vücut geliştirme ve dövüş sporları, genellikle fiziksel üstünlüğe ve erkeklik kültüne odaklanır. Bu da, bireylerin kendilerini yenilmezmiş gibi hissetmelerine katkıda bulunabilir.

Bununla birlikte, bu aşırı güven duygusu tehlikeli olabilir. Bodyciler ve dövüşçüler, kendi sınırlarını aştıklarında veya doğru önlemleri almadıklarında ciddi yaralanmalarla karşı karşıya kalabilirler.

Antrenman sırasında veya antrenman dışında her zaman güvenliği ön planda tutmak, vücut geliştiriciler ve dövüşçüler için hayati önem taşır. Kendilerini aşırı zorlamamaları, uygun teknikleri kullanmaları ve gerektiğinde yardım istemeleri gerekir.

Bu şekilde, bu kişiler kendilerine ve yeteneklerine olan güvenlerini korurken, aynı zamanda sağlıklarını ve güvenliklerini de koruyabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • daha çok ego bağımılıları bu işlerle uğraştığı için olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence onlar öyle hissetmiyor sen kıskandığından öyle diyorsun

Not: göbeklinin tekiyim, dh li bir body ci abiyle tanışmıştım buluşmada 4 4 lük insandı

• keko sporu diye boşuna demiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Bence onlar öyle hissetmiyor sen kıskandığından öyle diyorsun

Not: göbeklinin tekiyim, dh li bir body ci abiyle tanışmıştım buluşmada 4 4 lük insandı

Niye kıskanayım ne diyorum sana bir abi vardı bana bir tane vursa ölürüm öyle kalıplı bir adamdı ama adamda hiçbir egoistlik yoktu. Fakat çevrede bu sporlarla ilgilenip millete sataşan sürekli ben hayatta dayak yemem tribinde çok adam var.
  • BB'cileri bilmem, steroid vur, bir kaç bench bas, olmaz böyle. Bir BB'ci yeterli teknik bilen zayıf birinden rahatlıkla dayak yiyebilir.

Dövüş bilenlere ise lafım yok. Ha etrafını 10 tane izbandut sarar, filmlerdeki IP MAN olmadan kendini kurtaramazsın. Yani onlar da ölümlü ama gerçekten iyi teknik bilen bir dövüşçü, bence kendini çoğu zor durumdan kurtarır.

BB'nin gerçek bir spor dalı olduğunu söyleyemem, işin çoğunu beslenme oluşturuyorsa, bu gerçek bir spor olmamalı. Evet, bunu şişman bey söylüyor ama ortalama bir BB'ciden çok daha yüksek ağırlıklarla çalışan bir şişman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oo çelimsiz kemik savunmaları alırım bikaç dal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gendrya

Oo çelimsiz kemik savunmaları alırım bikaç dal

Al işte geldi bitane daha ulan şöyle milleti tanımadan boş boş ego kasıp atarlanıyosunuz sonra alnınızın çatına kurşunu yiyincede kertenkele gibi yerde yatıyosunuz
  • The ArmWrestler T kullanıcısına yanıt
    Kayra ?

• İstediğin kadar kalıplı ol çeneye sağlam bi darbe yedinmi gg

• Çoğu maalesef egosu tavanda bireyler. Birey demişim pardon işlkjışljkllşfk

Normal hayatta çoğu konuda başarılı olamadıkları için body building yapıp kendilerini başarılı hissediyorlar
  • Bb samppıyonu bıcaklanarak ölmustu

bbcıler cöp

• Bunun sebebi dövüşlerle uğraşıpta sadece egoist olanlar konuştuğu için.
    Uğraşıpta konuşmayanlar da çok fazla var, sadece kendini her yerde reklam etmediği için bu algı oluşuyor.
  • Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    senin bu söylediğine göre o zaman da şişko tipsiz ezikler de çoğu konu başarılı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: Gendrya

Oo çelimsiz kemik savunmaları alırım bikaç dal

Al işte geldi bitane daha ulan şöyle milleti tanımadan boş boş ego kasıp atarlanıyosunuz sonra alnınızın çatına kurşunu yiyincede kertenkele gibi yerde yatıyosunuz

Tüfek icat oldu mertlik bozuldu kardeş, bileğine güveniyor musun onu de hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

Çoğu maalesef egosu tavanda bireyler. Birey demişim pardon işlkjışljkllşfk

Normal hayatta çoğu konuda başarılı olamadıkları için body building yapıp kendilerini başarılı hissediyorlar

Başarı ayrı birşey sporcuyu herkes destekler ama bu tipler iki sene bir spora gidipte kendilerini sokaktaki herkesten üstün görüyolar atarlanıyolar ya ona anlam veremiyorum. Hadi atlet olsa kurşundan hızlı koşuyor diyecem
  • 3yillik deadlift squat bench i sağlam olan bir bodyci burdakilerin %95ini alır eğer ara sıra dovustuyse zaten geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: VirtusPro

Kayra ?

Kitaplarda Motorola 6802 ve Intel 4004 - 8008 gibi işlemcilerle bize işlemcileri tanıtıyorlar. Mikroişlemci dersinde bize bu tarz işlemcilerle işlemcilerin kimliğini öğretiyorlar ama bence i7 işlemci gibi işlemcilerin de temel prensiplerini (Fonksiyon değerleri değil, çalışma prensipleri) öğretmeliler ama yok işte, nalet ossun.

Yine de işlemcinin çalışma mantığını kavrıyoruz, belki de lisansta daha fazlası mümkün değildir, bu yüzden bu kadarı yeterlidir.

• Salonda hayvan gibi vücutlu boksör arkadaş vardı çok efendi bi çocuktu, yine çok kaslı olup mütevazi olan bir sürü insan gördüm. Ama genele baktığımızda bi ego oluyor
  • BB'ye lafim yok ama yapanların %99'u vasifsiz elemanlar. Hayatta tek basarisi BB olan elemanlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.