Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bodyci ve Dövüşçüler niye kendilerini ölümsüz sanıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizce bu hareketi yapan eleman gerçekten gereksiz ve sakatlık çıkarma olasılığı olan bir hareket yaptığının farkında mı?

https://www.youtube.com/watch?v=w9Q1rv4AilY

Bakın, her ne kadar ağırlık çok fazla ve bu şekilde rekor düzeyde de olsa, yapılan hareket bir amaç gütmüyor. (Alexey Voevoda en güçlü sağ kol bilekçilerindendir, en iyisi mi, tartışılır)

Cyplenkov ise tartışmasız en güçlü olanı. 170 kg "cheat" curl hareketi ile cheat curl'de rekoru bizzat kendisi kırmıştır, yine de buradaki hareket de hileli.

https://www.youtube.com/watch?v=y9MYgCkLlTw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gendrya

quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Oo çelimsiz kemik savunmaları alırım bikaç dal

Al işte geldi bitane daha ulan şöyle milleti tanımadan boş boş ego kasıp atarlanıyosunuz sonra alnınızın çatına kurşunu yiyincede kertenkele gibi yerde yatıyosunuz

Tüfek icat oldu mertlik bozuldu kardeş, bileğine güveniyor musun onu de hele

Gerçektede böyle oluyor işte karşıdakini küçük görüp egoist bir şekilde sataşıyor böyle insanlar sonra mefta oluncada delikanlılık lafları eksik olmuyor. Delikanlılık etrafındaki herkesi kendinden küçük görüp sataşmakmıdır ? Karşılığını alıncada ağlamakmıdır ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oo çelimsiz kemik savunmaları alırım bikaç dal

Al işte geldi bitane daha ulan şöyle milleti tanımadan boş boş ego kasıp atarlanıyosunuz sonra alnınızın çatına kurşunu yiyincede kertenkele gibi yerde yatıyosunuz

Tüfek icat oldu mertlik bozuldu kardeş, bileğine güveniyor musun onu de hele

Gerçektede böyle oluyor işte karşıdakini küçük görüp egoist bir şekilde sataşıyor böyle insanlar sonra mefta oluncada delikanlılık lafları eksik olmuyor. Delikanlılık etrafındaki herkesi kendinden küçük görüp sataşmakmıdır ? Karşılığını alıncada ağlamakmıdır ?

Karşılığını kimden/kimlerden aldığına bağlı kardeş. On kişi toplayıp zaa xd diyip gitmek var, bilek kapıştırmak var. Delikanlılıktan bahsediyorsak karşılığını tekbaşına vereceksin. Zaten o kuvveti gösterebilsen sataşamazlar

Ayrıca bodyle uğraşmıyorum, ama adamların hakkını yemeyin bi zahmet

• Elimizde 1. nesil ve 6. nesil işlemciler olsun.
    Hiç BB ve dövüşe gitmemiş olanlar 1. nesil işlemciler.
    BB yapmakta olanlar O.C'li 1. nesil işlemciler.
    Dövüş kursuna gidenleri ise 6. nesil işlemciler olarak düşünebiliriz.
    Yani az biraz teknik bilen birisi bile BB'ciyi rahatlıkla indirir.
    Bence gerçek boksçular biraz övünmekte haklılar. Fakat onlarda daha güçlü boksçulardan( O.C'li 6. Nesil) yumruk yediği için el yumruğunun da balyoz olduğunu bilirler. Dolayısıyla onla da fazla ego yapmazlar.
    Fakat BB'cileri gerçektan anlamıyorum. Bu ego nerden geliyor acaba :D
  • silaha karşıda askeri eğitim alıyoruz silahla tehdit edildiğinde askeri eğitim dövüş olayı olduğunda dövüş sanatı eğitimi gerekir.
  • Bu devirde gücü kas gücü sananlar da var hala. Şöyle bir adamla kavga etse mesela ne olurdu?

• delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Oyle adamlar malesefki cok var. Ben 5 yasimdan beri her turlu sporu yaptim bu gunr kadar kimseye satasmadim. Kisilik meselesi aslinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde sanal gerçeklik gözlüğüyle silah eğitimi alınabilir bir haberde okumuştum abdli askerler cryengine ile eğitim görüyorlarmış.
  • body yapan adam göz korkutur sadece herhangi bi boksörle dünya şampiyomu bi vücudçu calışsa elbet boksör kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone Simons -- 3 Eylül 2016; 18:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeffrey Dahmer

BB'ye lafim yok ama yapanların %99'u vasifsiz elemanlar. Hayatta tek basarisi BB olan elemanlar.

Senin ne başarın var knk

• Zaman46 kullanıcısına yanıt
    Şampiyon sperm oldum

• niye böyle kıskandınız ki ? burada konuşanların çoğu hayatında dumbell tutmamış insanlar :D

siz çok yakışıklı olsaydınız egonuz olurdu vücudunuz güzel olunca da egonuz oluyor fakat önemli olan ego kontrolü ego kontrolü yapamayan şahsiyete milyon dolarlar versen adam gene egoist olur kısacası

Nasıl ki her yakışıklı veya güzel insana egoist diyemiyorsanız body ile uğraşan kişilere de genel oalrak egoist diyemezsiniz

hadi bakalım yağ tulumları sizi başlayında görelim spora ben en fazla 3 ay veriyorum size 3 ay içinde patır patır düşeceksiniz zaten

Tipik türk insanı yapamıyorsan " çamur " atacaksın o işi kötülüceksin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CrownMoress

Bu devirde gücü kas gücü sananlar da var hala. Şöyle bir adamla kavga etse mesela ne olurdu?

• body yapanlar, boksa gidenler hayatta hiçbir vasfı olmayan, hiçbir vasfım yok bari şu kasları geliştireyim diyen tiplerdir.

meraktan body'e gidenleri falan ayrı tutuyorum. bahsettiğim tipler deli gibi kas yapan, üstüne dövme yaptıran, sonra kışın ortasında bile askılı tişörtle gezen, iki kelimeyi biraraya getiremeyen keko tipler.

hiç body yapmış doktor, mühendis, mimar gördünüz mü
  • Dövüşte önce disiplin öğretilir disiplinsiz dövüşçü kekodur
  • keko sporu.
    çeneye darbe yedinmi gg.
    ego sahibi.

ya he arkadaş. bitarafınızı kaldırıp önce bi spor yapın. ondan sonra görürsünüz gg olmayı ego sahibi yada kekoluğu. adam sporunu yapıyor. aynanın karşısında mutlu oluyor. ne var bunda? tamam havalı olurlar ama hak ver o adam 3 saat salonda biyerini yırtıyor onu olabilmek için. adam akıllı yemek yemiyor. sen kola cips forum üçgeninden çıkmıyorsun. saygı olacak saygı. saygısız adam.
  • ya spor yapan insanlarda mecburen ego oluyor çünkü spor aşırı özgüven veriyor. Tabi bu özgüveni saçma saçma şeylere kullanmak mantıklı olmaz. hepsinin bi mermilik işi var
  • Yağ tulumları sizi yada rüzgarda uçacak vitaminsizler 20cm kollarıyla keko sporu diyor, dışarda görüncede bakmayı biliyosun ama möl möl sonra da ben böyle olmak istemem çok abartmışlar vs. merak etme istesende olamazsın

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    Yok lan benim peder uğraşıyo türk oğlu türk tekirdağlı trakyalı

• Yazin yazin siz boyle yazdikca hepimiz daha da ego kasiyoruz.
    Eger birseyi yaoarken arkandan birileri cik cik otmeye basladiysa dogru yoldasin demektir.
    Basarimi mi soracan tr geneli yuzde 0.28

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.