Şimdi Ara

Kadınları etkileme yolları, kadınları etkileme sanatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [size=3]Kadınları etkileme yolları, kadınları etkileme sanatı

Kadınlarla ilişkilerini geliştirmek isteyen erkekler, konuyla ilgili bilgileri arama motorunda şu kelimelerle sorguluyorlar: kadınları etkileme sanatı veya kadınları etkileme yolları...

Dostum, mutlaka sen de farketmişsindir: Biz erkekler, tanışma esnasında, farkında olmadan, kadınlara SHOW yaparız ve satış & pazarlama -moduna geçeriz adeta.

Davranışlarımızla, tavırlarımızla ve söylediklerimizle, kadınları etkilemeye ve beğenilerini kazanmaya çalışırız. Kendimizi, en çekici tarafımızdan göstermeye çalışırız. Kadınlara, bizi görmek istediklerini düşündüğümüz -gibi davranırız. Yani, aslında olmadığımız birisinin rolünü oynarız.

Oysa, kolunda en güzel kadınlarla gezen erkekler, HİÇBİR ZAMAN kadınları etkileme gayreti içinde olmazlar. Daha çok ALICI -mentalitesiyle gezerler... Kendilerini, (diğer erkeklere nazaran) daha ağırdan verirler... Kadınların dünyasında daha özgürce gezerler... Daha seçici davranırlar...

Bu tarz erkeklere yakından baktığında, bunların, kendilerinin KİM olduklarını ve NE istediklerini GAYET iyi bildiklerini görürsün.

Bu tarz erkekler, kadınlarla tanışırken, kafalarını, kadınları etkileme sanatı ile veya kadınları etkileme yolları ile yormak yerine, arkalarına yaslanırlar ve ortaya SIRADIŞI ve İLGİ ÇEKİCİ bir kişilik koyarlar.

Sadece sıradan erkekler, kadınları etkileme sanatı veya kadınları etkileme yolları -tarzındaki kavramlara kafa yorarlar. Oysa, kadınların beğenilerini kazanmaya çalışmaları, sadece kendilerine olan özdeğerlerini ve özsaygılarını alçaltır. ...Ve bunun doğal bir sonucu olarak, güzel ve çekici kadınlara yanaşıp tanışacak cesareti, toplayamazlar kendilerinde.

Şu, kadınları etkileme sanatı veya kadınları etkileme yolları -hikayesini biraz açalım: Erkek kadını etkilemeye çalıştığında, kadın bunun kokusunu hemen alır ve şöyle düşünür: “Hey... Bu kendini bana en iyi tarafından göstermenin gayreti içinde... Kendini bana pazarlamanın gayreti içinde... O zaman, o satıcıysa, ben de alıcıyım... Madem ucuza alış veriş yapan kadınları kötü yargılıyorlar... O zaman ben de, alış verişi zor yapıyor -görüntüsü yaratmalıyım... Naza çekeyim kendimi... Şüpheci ve seçici davranayım... Çıtayı yükselteyim... Madem alış veriş yapacaksam, en iyisini ve en kalitelisini aldığımdan emin olmalıyım... Bu erkek, gerçekten özünde de, sözünde olduğu gibi mi...? Gerçekten kendisini bana anlattığı ve gösterdiği gibi mi...? Neyse ya...! Ben bugün alış veriş yapmayayım! Aslında ben de çok istiyorum ama, “Bir düşüneyim ve bunu başka zaman görüşelim!” diyeyim... Hemen alış veriş yaparsam, bu beni yargılar! “Kolay kadınmış” der ve istediğini aldıktan sonra terk eder, gider... O zaman kendimi ağırdan vermeliyim...

...Ve kadın, naz yapar... Kapris yapar... Yokuş yapar... Oyunu erkek için ÇOK zorlaştırır!

Dostum, burada iki taraf da kaybediyor! Hem erkek, hem kadın!

Çözüm: Sadece kendin ol, yeter!

Dışarıda gördüğüm ve çekici bulduğum bir güzele sohbet açmak için yanaşırken, SADECE İKİ ŞEY biliyorum...!

1- Onun hakkında HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM!
    Şimdilik sadece güzel göründüğünü biliyorum. Ama tanıştığımda, belki de psikopatın teki olduğu ortaya çıkacak. Belki kız lezbiyendir... Belki türkçe konuşmuyor... Belki de kızın zeka seviyesi ortalamanın çok altında ve göründüğü gibi ilgi çekici bir kişiliğe sahip değil ve onunla tanışmaktan hiç zevk almayacağım. Yani, kıza yanaşırken herhangi bir beklenti içinde değilim. O an, kafamdaki düşünce şu: “Vaay...! Cici hatun...! Bir gideyim yanına ve tanışayım... Bakalım, ondan hoşlanacak mıyım...?!” kadınları etkileme yolları, kadınları etkileme sanatı

2- Bildiğim diğer şey: BEN HARİKA BİR ERKEĞİM!
    Bir kadının yerinde olsaydım, benimle yatmak için, elimden gelen HER ŞEYİ yapardım! ...Evet! Her şeyi!

Zengin değilim. Yakışıklı da değilim. Ama kendimle ve yaşadığım hayatımla gurur duyuyorum. Sıradışı bir kişiliğe sahibim. Özümde güçlüyüm ve sarsılmaz bir karaktere sahibim!

Bir erkeğin yerinde olsaydım, beni mutlaka, yanımdaki en iyi dostum olarak görmek isterdim. Bir kadının yerinde olsaydım, beni gördüğüm yerde deliler gibi kovalar, avlar, tavlar ve kıyafetlerimi yırtarak soyup, yatağa atıp, sabaha kadar parçalardım!

Benim arkadaşım ya da kadınım olmak, büyük bir şans! ...Ve benimle birlikte olmaya, FAZLASIYLA değerim!

Sadece kendin olurken, farkında olman gereken noktalar var!

Sıradan erkekler, kadınlara *sadece kendin ol* -teorisi ile yaklaştıklarında, ortaya şu tablo çıkıyor: Kadınlara sundukları kişilikleri sıradan, sıkıcı ve zayıf. Kendilerine verdikleri değer ve saygı düşük olduğu için, kadınlara sunabilecekleri sıradışı, güçlü ve ilgi çekici kişilikleri yok. Yani, sadece kendileri olduklarında, YETERSİZ kalıyorlar ve kadınlarla başarıları düşük oluyor. Bundan dolayı, bu eksilerini telafi edebilmek için, kadınları etkileme sanatı veya kadınları etkileme yolları -tarzındaki kavramlara kafa yormak zorunda kalıyorlar. *Birisiymiş* -gibi davranmak zorunda kalıyorlar.

Peki... Bir erkek kendisine yeterince değer vermiyorsa, kendisine yeterince saygı duymuyorsa, kendisiyle barışık ve mutlu değilse, kadınlar nasıl mutlu olsun o erkekle? Kadınlar nasıl değer versinler ve saygı duysunlar o erkeğe?

SORU: Peki ya... Aynı anda NASIL, hem *sadece kendin* hem de çekici olacaksın?
    CEVAP: Kendini çekici bir kişilikle YENİDEN tasarla!

Bunu yapmak, oldukça zor -gibi görünüyor değil mi? - Hayır! Gayet kolay! Yapmamız gereken tek şey, çözülmesi gereken sorunun farkına varmak, sorunla yüzleşmek ve kabullenmek ...Ve üzerinde çalışmaya başlamak!

ŞÖYLE DÜŞÜN:
    Sen başka bir erkeğin yerinde olsaydın, senin dostun olmak ister miydin? Başka bir kadının yerinde olsaydın, senin sevgilin olmak ve seninle seks yapmak ister miydin?

Cevabın *HAYIR* ise, buna sebep olan nedenleri bulana kadar düşün! ...Ve ardından hepsini birer birer düzeltmeye başla!

Kadınlarla ilişkilerini daha ileri noktalara taşımak istiyorsan, bu yapman gereken İLK İŞİN olmalı!

Sen, seninle birlikte olmaya değer olduğunu düşünmüyorsan, kadınlar NEDEN senin *buna değer* -olduğunu düşünsünler?

Kadınları etkileme sanatı ve kadınları etkileme yollarını unut ve icraata geç!

Yaşam tarzın ve kişiliğin üzerinde biraz çalışmaya başladığında ve hayatına, sana zevk veren hobiler ve ilgi alanları katmaya başladığında, kendine verdiğin değer ve saygı artar. Kendini daha mutlu hissetmeye başlarsın. Kendinle barışık olursun. Kendinle muhabbetin ve inanç sistemin daha olumluya döner ve doğal olarak, çekicilik faktörün yükselir! Tutkulu bir yaşam tarzı sürersen, en güzel kadınlara değer -olduğunu düşünürsün ve bunun doğal bir sonucu olarak; Kadınların da TUTKUSU olursun! Kadınlar, seni arkadaşlarıyla tanıştırmaktan gurur duyarlar ve seninle arkadaşlarına adeta hava atarlar!

Kendini, insanların saygısına ve ilgisine değer hissettiğin zaman, kadınları etkileme sanatı veya kadınları etkileme yolları -tarzındaki hikayelere gerek duymazsın.

Casanova
    Casanova, çekiciliğini ve kadınlarla olağan üstü başarısını yakışıklı ya da zengin olmaya borçlu değildi. Kadınlarla başarısı, SIRADIŞI ve İLGİ ÇEKİCİ bir kişiliğe sahip olmasından kaynaklanıyordu.

Seyehat etmeyi, farklı diller öğrenmeyi, okumayı ve kişiliğini geliştirmeyi severdi. Şık giyinmesini bilirdi. Birçok farklı hobileri vardı. Dans etmesini bilirdi. Resim yapardı. Müzikle ilgilenirdi. Hayatta güzel olan ve haz veren her şeye adeta aşıktı. Tutkuları ve hevesleri vardı. Çok renkli bir kişiliğe sahipti.

Dostum... Kadınların, yanında dizleri yumuşadığı ve tutkunu oldukları erkek ile kadınları etkileme sanatı ve yolları arayan erkeğin, arasındaki fark, TAM buradadır işte!

Sıradan erkekler, yaşadıkları sıradan hayatlarında, *Kadın bulmak çok zor!* -mentalitesiyle gezerler. Sıradan bir kadın bulduklarında da, kendilerini şanslı hissederler. Kendileri için yaptıkları şey, EN FAZLA, işten çıkınca spor salonuna gitmek, kas yapmak ve kas kütleleriyle kadınları etkileyebilmeyi ummaktır. Bir erkek, kaslı, yakışıklı ya da zengin olabilir. Ama kişiliğini geliştirmediyse, kadınlara sunabileceği herhangi bir çekiciliği yoktur. Kadınlarla paylaşabileceği ilgi çekici ve merak uyandırıcı konuları yoktur ...ve zayıf kalır!

Buna karşın azınlıkta olan *şeytan tüylü* erkekler, en güzel kadınları hayatlarına MIKNATIS gibi çekerler ve bu güzelleri hayatlarında tutmak için, hiç gayret sarf etmezler.

Kadınlar, Casanova ile tanıştıklarında, kendisinde, ilgilerini çeken ve meraklarını uyandıran birçok renkli taraflar görürlerdi. Kendisinin sıradışı olduğunu HEMEN farkederlerdi ve merak ettikleri için, daha fazlasını keşfetmek isterlerdi.

Yaşadığımız çağda, kadınların erkeklerle opsiyonları çok!
    Kadın sadece bir kaç dakikalığına internetin sosyal ağlarında gezerek, haftanın her ayrı gününe ikişer tane farklı buluşma ayarlayabilir. Yani seçenekleri fazlasıyla mevcut ve seçenekleri çok olduğundan dolayı, doğal olarak daha seçici davranıyorlar.

BİZİM, yapmamız gereken tek şey, kendimizle diğer erkekler arasında fark yaratmak. Sıradışı olan erkek, kadınlarda doğal olarak MERAK uyandırır ve ilgilerini çeker.

Diğer erkeklerle aramızdaki farkı, kendi ÖZDEĞERLERİMİZE ve İSTEKLERİMİZE SADIK KALARAK yaratırız. Aradaki farkı, kendimizi, bize zevk veren alanlarda geliştirerek ve ortaya daha ilgi çekici bir yaşam tarzı koyarak yaratırız.

Hayatımıza, bize zevk veren hobiler ve ilgi alanları kattığımızda, kendimizle daha barışık ve daha mutlu oluruz. ...Ve bu noktada, kadınları etkileme sanatı veya kadınları etkileme yolları -gibi hikayelere gerek duymayız. Çekici olduğumuzu bildiğimizde, kadınların beğenilerini kazanma hissi duymayız. Kadınların dünyasında daha özgürce ve daha rahat dolaşmaya başlarız.

Konuyla ilgili diğer önemli noktalara da değinelim

Nekadar, "kadınları etkileme sanatını, kadınları etkileme yollarını unut ve kendini çekici bir kişilikle yeniden tasarla" desek de şu hakikatı hep hatırlayalım: Kadınları baştan çıkarmanın bir YÖNTEMİ vardır! Yani kadınları baştan çıkarmaya gelince, ortaya sıradışı ve ilgi çekici bir kişilik koymanın yanı sıra, oyunun pratik yöntemleri de bilmemiz gerekir.

Bu yöntemler bilgi birikimlerinden oluşurlar ve istenilirse, iki üç hafta gibi kısa bir süre içerisinde öğrenilebilirler. Bu bilgilerin hepsini bütün detaylarıyla kitabımda paylaşıyorum.

Bazı temellere bir kaç cümle ile KISACA değinerek geçelim

- Kadınlarla başarılı ilişkilere gelince, dış görünüşünün ve gelir seviyenin bir önemi yoktur.

- Erkek gözüyle gördüğünü çekici bulurken, kadın kulaklarıyla duyduğunu çekici bulur.

Görünüşü, ortalamanın ÇOK altında olan, geliri düşük olan ve arabası bile yok iken, etrafı güzel kadınlarla çevrili olan, ÇOK erkekler tanıyorum! Işıldadıkları göz alıcı enerji ve karizmaları, kadınları büyülemeye ve diğer erkekleri gölgede bırakmaya yetiyor.

Yüklü paraya sahip olan, penthouse dairelerde yaşayan, üstü açık son model arabalarla gezen erkekler de çok tanıyorum. Piyasada bütün gün "Hatun...! Hatun...!" diye bağırıyorlar. Geceleri de açlıktan kurtulmak için, eğlenceyi para ile satın almak zorunda kalıyorlar.

Babacan…! Kadınlarla yaptığım tecrübem şu: Kadınlar, kendilerine yalakalık yapan zenginlerle yatarlar ve bunu yaparken, kendilerini pek umursamayan, sıra dışı ve çekici erkeklere, hayranlık duyarlar.

Piyasaya çok sık çık!

Kitabımdaki temelleri kaptıysan ve ayda toplam 40 saat piyasaya çıkıyorsan ve ben de buna karşılık, ayda sadece 5 saat çıkıyorsam, eve senin kadar çok güzeller götüremem. OLASILIKLAR OYUNUDUR BU!

Ben her gün çıkarım piyasaya. İSTİSNASIZ HER GÜN! Ortalama üç saat...! Çıkmazsam olmaz! Yirmi dakikalığına bile olsa, "çıktım" diyebilmek için, yine çıkarım.

Piyasaya çok sık çıkarsan, istediğin HER TARZDAKİ kızla tanışırsın ve beraber olursun. Hemen evlenmek isteyenler de denk gelir, bir gecelik ilişkiler de denk gelir! Açık ilişkiye yatkın kızlar da denk gelir veya burada açık seçik ifade etmek istemediğim fantazileri yaşamak isteyen kızlar da denk gelir!

Neşeli, eğlenceli ve güldürücü ol.

Kadınların erkeklerde aradıkları özellikler listesinin en başında, özgüvenle birlikte, erkeğin neşeli ve güldürücü olması gelir. Eğlenceli ve güldürücü olmak, kadınlara sergileyebileceğimiz, en değerli kalitelerdendir.

Kadını güldürebilirsen, yaşının, görünüşünün ve gelirinin, HİÇBİR AĞIRLIĞI kalmaz. Dostum, tek gözlü ve tek bacaklı bir cüce olabilirsin... Ama kadını güldürüp, ona mutlu duygular yaşatabiliyorsan, kadın BAYILIR sana!

Kadınların içinde bulundukları psikolojiyi anla! Kadınlar erkekler tarafından yargılanmak istemezler.

Kadınların, sana karşı açılmalarını istiyorsan, yargılayıcı davranmaktan KESİNLİKLE UZAK DUR! Kadınlara karşı yargılayıcı davranan erkekler, kadınları aşağılarlar. Kadınları yargılayıcı davranan erkekler, kadınları kötü hissettirirler.

Kadınlar, erkeklerin ne kadar kapalı ve yargılayıcı ya da ne kadar açık, anlayışlı ve sıcak olduklarını çok iyi hissederler. Senin ne kadar açık, anlayışlı ve sıcak olduğunu hissederse, sana karşı o kadar açılır ve sana karşı o kadar dürüst davranır.

Senin kendisini, herhangi bir konuyla ilgili yargılayacağını düşünürse, sana dürüst davranamaz. Aranızda gönül bağları oluşturman da, çok zorlaşır.

Kitabımda, kadınlarla etkileşirken uyguladığımız birçok pratik yöntemlerden bahsediyorum. Bunlar, kadınlara yanaşıp muhabbet açarken, açtığımız muhabbeti sürdürürken, şamata yaparken, beden dilimizi, sesimizi, göz temasımızı kullanırken ve aramızda çekicilik ve heyecan yaratırken, bilip uygulamamız gereken püf noktalarından oluşuyorrlar.

Final sözlerim

Özünde ilgi çekici ve sıra dışı kişiliğe sahip olmak ile kadınları baştan çıkarırken önemli pratik bilgileri uygulamak, et ile tırnak gibidir. Birinden birisi olmaz ise, olmaz!

Kadınları Etkileme Sanatı ve Kadınları Etkileme Yolları ile ilgili daha fazla bilgi için, şu makaleye de göz atmanı tavsiye ederim: karizmatik erkek nasıl olur, karizma olmanın yolları

Erkeğin, kadınlarla ilişkilerinde istediği HER ŞEYİ elde edebilmesi için, gerekli olanları açıklıyorum. Kitabımdan daha fazla bilgi edinebilirsin.

Saygılarımla,
    Caner

kadınlar ne ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner Babacan -- 2 Mart 2015; 20:39:57 >

• tip yoksa kızda yok
  • hocam kısa vade için konuşursak, sırasıyla parası tipi ağzı olan kadın tavlar
  • Dostum, kadınların erkeklerde aradıkları özellikler listesinin, en başında, özgüvenle birlikte, erkeğin neşeli ve güldürücü olması gelir. Eğlenceli ve güldürücü olmak, kadınlara sergileyebileceğimiz, en değerli kalitelerdendir.

Kadını güldürebilirsen, yaşının, görünüşünün ve gelirinin, HİÇ BİR AĞIRLIĞI kalmaz. Dostum, tek gözlü ve tek bacaklı bir cüce olabilirsin... Beni bağlamaz! Ama kadını güldürüp, ona mutlu duygular yaşatabiliyorsan, kadın BAYILIR sana!

Gülmek, beyinin, serotonin salgılamasına yol açar. Bu da, kişinin kendisini mutlu hissetmesini sağlar. Ayrıca serotonin, vücuttaki stres hormonlarını azaltır. Kadını güldürebilen erkek, kadının kendisini, mutlu hissetmesini sağlar ve dolayısıyla, kadından alabileceği, en olumlu tepkiyi alır.

Bilirsin; Kadınlar çocuk gibidirler. Gülüp eğlenip, mutlu olmak isterler. Ayrıca, kadınların, duygusal varlıklar olduğundan da bahsetmiştik... Mantık kullanmazlar. HİSSETMEK isterler! Ve hissetmekten, büyük haz alırlar!

Neşeli, eğlenceli ve güldürücü olursan, kadınları MIKNATIS gibi çekersin. Etrafına pozitif enerji ışıldadığında, kadınlar seni merak edip, sana yaklaşmak isterler. Kendi gerçeklerini ve enerjilerini bir kenara bırakıp, senin gerçeklerine, senin eksenine girmek ve o mutlu enerjiyi, teneffüs etmek isterler. Çünkü neşe ve mutluluk, bulaşıcıdır! Işıldadığın mutlu enerji, kıza da geçer ve senin yanında bulunduğunda, keyiflenmeye ve mutlu hissetmeye başlar.

detaylı bilgi

• Bir kadın olarak ne para ne tip sadece kişiliği etkiler beni bir erkeğin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

tip yoksa kızda yok

Dedi asosyal

• Sosyal Statünüz,Tipiniz ya da Paranız yoksa kızların gözünde sıfırsınız.

Şimdi bana aşk edebiyatı yapacaklar varsa size gerek yok biz de Nice Nazımlar,Nice Cemaller var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye kızları etkilemek için uğraşıyorsunuz ki. Bırakın onlar sizin için uğraşsın

• furkanblackflag diyorki: "Niye kızları etkilemek için uğraşıyorsunuz ki. Bırakın onlar sizin için uğraşsın "

Kadınlarda en az erkekler kadar istekliler ama her pahasına gururlarını korumak durumundalar.

Kadınlar, bu oyunda *Arzulanan ve peşinden koşulan* rolündeler
    Kadın, sahip olduğu rolü bir kenara bırakıp, erkeğin peşinden koşar ve reddedilirse, bu kadına erkekten daha çok koyar! Bu, arzulanan ve peşinden koşulan* -rolünden çıkıp, *istenilmeyen* -rolüne düşmesi, anlamına gelir.

Erkekler tarafından yargılanmak istemezler
    Bilirsin; biz erkekler, kadınları kötü ve haksız şekilde yargılarız. Dolayısıyla, kendilerini yargılamamızdan çekinirler. Kadın, açık seçik belli ederse erkek aradığını, "Bu kolay hatun...!" deriz. "Bu biraz gevşek...!" deriz. Kadın açık seçik belli ederse ilişki aradığını, "Bu azgın...!" deriz. "Arıyo ama bulamıyo...!", deriz. Kadın bizden çok hoşlandığı için, ilk gecesi bizimle seks yaparsa, "Bu kaşar...! Bu sürtük...!" deriz. Yaptıkları herşeyle, HAKSIZ yere yargılarız kadınları. Kadınları yargılamakla, kişiliklerini ve imajlarını zedeleriz. Kadınlar da, bu etkiye doğal bir tepki olarak, yargılanıp fişlenmemek için, kendilerini çok ağırdan satma durumunda kalırlar. Arzularını örtbas ederler. Hiç bir zaman aşk ve ilişki aradıklarını kabullenip, açık seçik belli etmezler.

kadınları etkileme yolları, kadınları etkileme sanatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner Babacan -- 7 Mart 2015; 9:52:04 >

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    >>> tip yoksa kızda yok <<< *9600_G_T*

Görünüşü, ortalamanın ÇOK altında olan, geliri düşük olan ve arabası bile yok iken, etrafı güzel kadınlarla çevrili olan, ÇOK erkek tanıyorum! Işıldadıkları göz alıcı enerji ve karizmaları, kadınları büyülemeye ve diğer erkekleri gölgede bırakmaya yetiyor. Diğer erkeklere olan tek farkları, hepsinin SIRA DIŞI kişiliklere sahip olmaları!

Bizim kadınlara karşı avantajımız da burada! Kişiliğimiz ve kendimizi sunuşumuz üzerinde çalışarak, kadınlarla başarımızı, DRAMATİK ŞEKİLDE arttırabiliriz. Görünüş, yaş, filan falan... - fark yapmaz!

kızlar ne ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner Babacan -- 4 Mart 2015; 10:56:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

tip yoksa kızda yok

quote:

Orijinalden alıntı: ceoolacakbeyin

hocam kısa vade için konuşursak, sırasıyla parası tipi ağzı olan kadın tavlar

Görünüşü, ortalamanın ÇOK altında olan, geliri düşük olan ve arabası bile yok iken, etrafı güzel kadınlarla çevrili olan, ÇOK erkek tanıyorum! Işıldadıkları göz alıcı enerji ve karizmaları, kadınları büyülemeye ve diğer erkekleri gölgede bırakmaya yetiyor. Diğer erkeklere olan tek farkları, hepsinin SIRA DIŞI kişiliklere sahip olmaları!

Kadınlarla başarının sırrı da BURADA yatar; KENDİNİ KEŞFET ve ORTAYA SIRA DIŞI BİR KİŞİLİK ÇIKAR! Sıra dışı ve güçlü olman, geri kalan herşeyi arkada bırakır!

Bizim kadınlara karşı avantajımız da burada! Kişiliğimiz ve kendimizi sunuşumuz üzerinde çalışarak, kadınlarla başarımızı, DRAMATİK ŞEKİLDE arttırabiliriz. Görünüş, yaş, filan falan... - fark yapmaz!

Saygılar,
    Caner

kızlar erkeklerden ne ister

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanblackflag

Niye kızları etkilemek için uğraşıyorsunuz ki. Bırakın onlar sizin için uğraşsın

- Kadınlar, bu oyunda *Arzulanan ve peşinden koşulan* rolündeler
    Kadın, sahip olduğu rolü bir kenara bırakıp, erkeğin peşinden koşar ve reddedilirse, bu kadına erkekten daha çok koyar! Bu, arzulanan ve peşinden koşulan* -rolünden çıkıp, *istenilmeyen* -rolüne düşmesi, anlamına gelir.

- Erkekler tarafından yargılanmak istemezler
    Bilirsin; biz erkekler, kadınları kötü ve haksız şekilde yargılarız. Dolayısıyla, kendilerini yargılamamızdan çekinirler. Kadın, açık seçik belli ederse erkek aradığını, "Bu kolay hatun...!" deriz. "Bu biraz gevşek...!" deriz. Kadın açık seçik belli ederse ilişki aradığını, "Bu azgın...!" deriz. "Arıyo ama bulamıyo...!", deriz. Kadın bizden çok hoşlandığı için, ilk gecesi bizimle seks yaparsa, "Bu ka*ar...! Bu sürt*k...!" deriz. Yaptıkları herşeyle, HAKSIZ yere yargılarız kadınları. Kadınları yargılamakla, kişiliklerini ve imajlarını zedeleriz. Kadınlar da, bu etkiye doğal bir tepki olarak, yargılanıp fişlenmemek için, kendilerini çok ağırdan satma durumunda kalırlar. Arzularını örtbas ederler. Hiç bir zaman aşk ve ilişki aradıklarını kabullenip, açık seçik belli etmezler.

...ve bunun daha birçok farklı nedeni var!

Saygılarımla,
    Caner

kızlar erkeklerden ne ister

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.