Şimdi Ara

Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
10
Favori
14.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizlere bazı gerçekleri açıklayacağım. burada ki bir çok erkek kendi eline mahkum bir hayat yaşıyor ve kızlardan beklenen ilgiyi ve tepkiyi alamıyor.

Öncelikle kadınların doğasını anlamanız gerekli. Kadınlar doğası gereği kendilerini en iyi şekilde dölleyebilecek ve onlara doğa'ya ve doğada'ki diğer canlılara karşı koruyabilecek en güçlü erkekleri seçerler.

Bu ilk çağlardan beri böyledir her ne kadar medeni bir sistemde yaşıyorsakta içgüdüler hala aynı şekilde tepki vermemizi sağlıyor.

biz nasıl kadınsı özellikleri ve östrojeni yüksek kadınlardan hoşlanıyorsak onlardada durum tam tersi.

hiç birimiz kezban dediğimiz kıllı bakımsız erkeksi kavgacı vs sınıfına giren kadınlardan hoşlanmıyoruz.

kadınlarda kadın gibi feminen görünümlü kılsız, bebek yüzlü, kısa boylu, dar omuzlu, küçük cinsel organa sahip duygusal ezik kendine güveni olmayan erkeklerden hoşlanmıyorlar. Bu tarz erkekler kadınların büyük çoğunluğuna itici geliyor.

Eğer şuanda medeniyet diye bir şey olmasaydı bizim gibi asosyal duygusal çekingen merhametli iyimser erkeklerin yaşama şansı olmayacaktı.

Bu tarz erkekler doğayla baş başa kalsa mücadele edemezler. bir ceylanı avlamaya kalksa vicdan yapıp vaz geçer oturup ağlarlar ailesi ve eşleri aç kalır ölürlerdi.

Bizim gibi erkekler medeni sistemde her türlü yaşam şansı bulabiliyor.

Bir çoğumuz farketmiştir nice güzel kızları barzo vs dediğimiz agresif veya serseri tiplerin yanında görürüz ve sorgularız bu neden böyle diye.

bunun sebebi o tarz erkeklerin daha fazla erkeklik hormonlarına(testosteron) sahip olmasıdır.

bu da onları kadınların gözünde çekici yapıyor.

Amerika'da yapılan bir deney'de kadınlara birbirine oldukça benzeyen fiziksel özelliklere sahip adayları gösteriyorlar ve kadın istemsiz ve içgüdüsel bir şekilde kanında en fazla testosteron hormonu bulan erkeği diğerlerinden daha çekici buluyor ve onu seçiyor.

Testosteronun etkileri nelerdir? Testosteron vücudumuzda testislerimizden salgılanır ve kana karışır.

Etkileri :

Ses kalınlığı, Boy uzaması, Geniş omuz, Büyük cinsel organ, Erkeksi düşünme kabiliyeti, analitik zeka, mantık, az duygusallık, yüksek özgüven, girişkenlik, konuşkanlık, kıl ve sakal yoğunluğu, agresif ve sinirli tavırlar.

Bu etkiyi serseri dediğimiz kızların ilgisini çeken girişken erkek tipinde görebiliyoruz.

Düşük Testosteronun etkileri :

İnce ses, Kısa boy, Dar omuzlar, Kilo Almaya meyil, küçük cinsel organ, kadınsı ve duygusal merhametli bakış açısı, duygusal zeka, düşük özgüven, çekingenlik, az konuşmak, sosyal fobi, kılsızlık ve köselik, korkak ve sakin tavırlar.

Bu etkiyide içine kapanık, çekingen, feminen, duygusal ve sosyal fobik erkek tipinde görebiliyoruz.

Normalde doğada düşük testosteronlu bir erkeğin olma şansı az fakat medeni dünyamızda yediğimiz yiyecekler şeker tüketimi adult endüstrisi ve masturbasyon, alkol ve sigara tüketimi testosteronumuzu düşüren en önemli etmenlerden.

Bunun sonucunda bir çoğumuz sosyal fobik duygusal kadınlara çekici gelmeyen varlıklara dönüşüyoruz.

Bir çoğumuz medeni sistem kaybolsa doğada yenik düşer kaybolur gideriz testosteron erkekleri bizi folloş eder ezer geçer kadınlarımızı kaybederiz ve soyumuz tükenir.

Bu sadece insanlarda olan bir durum değildir geyiklerden aslanlara kuşlara kadar bütün canlıların dişileri bu şekilde hareket ediyor ve ona göre içgüdüsel tavır sergiliyor.

Testosteronumuzu arttırmak ve kadınlar tarafından farkedilebilmek için masturbasyonu bırakmalı şekerli ve zararlı gıdalardan uzak durmalı alkol ve sigara kullanmamalı ve spor yapıp vücudumuzu geliştirmeliyiz yoksa bir çoğunuz soyunu devam ettiremeden veya bi kızın elini bile tutmadan bu dünyadan göçüp gidecektir.

Ayrıca Testosteron'a genetik faktörlerde etki eder. En düşük asyalı erkeklerde bulunur, avrupalı erkeklerde ortalama, ortadoğu ve latin ülkelerinde yüksek, afrikalı erkeklerde en yüksek düzeyde bulunur.

Fakat yaşam tarzını değiştirmeyle genetik faktörlerin önüne geçebilirsiniz.

Genlere göre Testosteron hormonu düzeyi skalası yüksekten düşüğe, Siyahiler, Esmerler, Kumrallar, Sarışınlar, Asyalılar.

Bu skala kadınlara çekici gelen erkeklerin skalasıyla uyuşur.

Genlere göre östrojen hormonu yüksekten düşüğe Asyalılar,Sarışınlar,kızıllar,kumrallar,Esmerler ve Siyahiler.

Bu da erkeklere en çekici gelen kadın tipi skalasına uyuşmakta.

hormonlara iklimin etkisi ise çok yüksektir. sıcak iklimde erkeklik hormonları artarken soğuk iklimde düşüşe geçer.

Kaynaklar :

Cinsel Seçilim :
    www.evrimagaci.org
    301 Moved Permanently
    http://www.evrimagaci.org/makale/43

Belgesel olarak : Cinsel çekimin ardındaki bilim

Yapılan Deney

Yapılan araştırmada bilim insanları yalnızca sakalın değil, ses tonunun da önemi üzerine bulgular elde edebilmek için bir grup erkek ve kadının çekicilik ve baskınlık açısından 6 erkeği videolarını izleyerek değerlendirmelerini istediler. Fakat bu 6 erkeğin her birinin videoları farklı ses tonları ve sakal uzunlukları ile kaydedildi. Daha sonra bir bilgisayar yazılımı kullanan araştırmacılar her bir erkek için dört farklı versiyon video hazırladılar. Bu videolarda erkeklerin farklı sakal uzunlukları ve ses tonlarında görüntüleri vardı.

Daha önceki yapılan çalışmaların sonuçlarına benzer bir şekilde, yapılan bu çalışmada katılımcılar ortalama ses tonundan biraz daha kalın ses tonuna sahip erkekleri en çekici olarak değerlendirdiler. Sesleri çok kalın ya da çok ince olan erkekler ise pek de popüler değildi. Fakat ses kalınlaştıkça erkeğin daha baskın görüldüğünün bulgularına ulaşıldı. Ayrıca araştırmada sakal ile çekicilik oranı arasında çok tutarlı bir bağlantı tespit edilemedi. Fakat sakallı erkeklerin sakalsız erkeklere göre daha baskın olduğu sonucuna ulaşıldı

Sosyal fobi :

Konuya ek olarak testosteron'un sosyal fobiye'de iyi geldiğini söyleyebilirim. testosteron hormonlarımın artmasıyla bu evrede utangaçlığım giderek azalmıştı. daha sinirli agresif fakat daha cesur biri haline gelmiştim. Şöyle ki daha önce hamam böceklerinden korkardım böyle bir fobim vardı. nofap + sporla hormonlarımı arttırdıktan sonra bu korkumdan artık eser kalmağını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 8 Şubat 2018; 11:4:51 >
  • Hocam okuması bile zor, kaldı erkeği olacaz ya
  • Emeğe saygı olması için özet geçmeyeceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzun okuyamadım özet istiyrum
  • Özet: nofap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az bir kısmını okudum da bu işlerin taktiği falan olmaz. Özünde neysen sen o kişisindir. Kaba davranıp da beraber olduğum onlarca kız oldu, öküz falan dediler (sevdikleri içinmiş :D) yine yatağa girdik. 10 numara davranıp da şair gibi takıldığım kızlarla da girdik. Bir tane kıza epey efendice kur yapmıştım da reddetmişti lisede, onun dışında çok şükür kötü tecrübem olmadı. Gerçekten değer vermeyince hem kafan rahat oluyor, hem istediğini elde ediyorsun. Kızdan seni seviyorumlar havada uçuşuyor zaten ben de diyorum ne kaybedicem sonuçta. 50 tane kızı seviyorum anasını hepsine seni seviyorum dedim. İşim bitince de muhattap olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

Az bir kısmını okudum da bu işlerin taktiği falan olmaz. Özünde neysen sen o kişisindir. Kaba davranıp da beraber olduğum onlarca kız oldu, öküz falan dediler (sevdikleri içinmiş :D) yine yatağa girdik. 10 numara davranıp da şair gibi takıldığım kızlarla da girdik. Bir tane kıza epey efendice kur yapmıştım da reddetmişti lisede, onun dışında çok şükür kötü tecrübem olmadı. Gerçekten değer vermeyince hem kafan rahat oluyor, hem istediğini elde ediyorsun. Kızdan seni seviyorumlar havada uçuşuyor zaten ben de diyorum ne kaybedicem sonuçta. 50 tane kızı seviyorum anasını hepsine seni seviyorum dedim. İşim bitince de muhattap olmadım.

Davranışların pek bir önemi yok eğer sen cinsel anlamda çekici biriysen her türlü avlanırsın.

Fakat kadınlara kötü(kötü demeyelim agresif erkeksi diyelim) davranmak iyi davranmaktan daha fazla etki eder karşılık bulursun.

Bu arada esmer ve siyahi erkeklerin kadınlar konusunda şansı daha fazla onuda ekleyelim konudada belirttik.

Bunun dışında geniş omuzlu uzun boylu olmak büyük bir cinsel organa sahip olmak kas ve vücut yapısı kıl ve sakalın yoğunluğu vs gibi erkeksi özellikler kadınları çekme konusunda avantaj sağlar.

Bu özellikler eşeysel cinsel özelliklerdir, geyiğin boynuzları, aslanın yelesi, erkek tavus kuşunun tüyleri gibi. vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Temmuz 2017; 21:26:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke okumasaydım.
  • vucüt değil beyin geliştirin diye uzun yazmış anlamamışsınız
  • Bahsettiğin konu işin biraz hayvani ''id'' seviyesindeki analiz verilerinde geçerlidir.Nasıl oyun çıkıyor premium sahiplerine bazı özellikler açılıyor,hayattaki örneği ise genleriniz sağlam değilse işin tek çözümü para
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bahsettiğin konu işin biraz hayvani ''id'' seviyesindeki analiz verilerinde geçerlidir.Nasıl oyun çıkıyor premium sahiplerine bazı özellikler açılıyor,hayattaki örneği ise genleriniz sağlam değilse işin tek çözümü para

İnsanoğlu çoğunlukla içgüdülerini dinliyor. Yaş ilerledikçe mantık devreye girince diğer özelliklere bakıyor kadınlar.

Ama cinsel çekimde her zaman "id" dediğin içgüdüler etkili.

Her ne kadar mantığını dinleyip zengin paralı efendi vs erkeklere evlenselerde kocası işe gidince içgüdülerine yenik düşüp kendilerini gerçek bir testosteron erkeğinin kollarında buluyorlar.

Genetik faktör tabii ki etkili ama yaşam tarzını değiştirerek kaderini değiştirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Temmuz 2017; 21:33:59 >
  • kadınlarda kadın gibi feminen görünümlü kılsız, bebek yüzlü, kısa boylu, dar omuzlu, küçük cinsel organa sahip duygusal ezik kendine güveni olmayan erkeklerden hoşlanmıyorlar.

Eli kiz eline degmemis adamlar boyle konular aciyor cok guluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bahsettiğin konu işin biraz hayvani ''id'' seviyesindeki analiz verilerinde geçerlidir.Nasıl oyun çıkıyor premium sahiplerine bazı özellikler açılıyor,hayattaki örneği ise genleriniz sağlam değilse işin tek çözümü para

İnsanoğlu çoğunlukla içgüdülerini dinliyor. Yaş ilerledikçe mantık devreye girince diğer özelliklere bakıyor kadınlar.

Ama cinsel çekimde her zaman "id" dediğin içgüdüler etkili.

Her ne kadar mantığını dinleyip zengin paralı efendi vs erkeklere evlenselerde kocası işe gidince içgüdülerine yenik düşüp kendilerini gerçek bir testosteron erkeğinin kollarında buluyorlar.

Genetik faktör tabii ki etkili ama yaşam tarzını değiştirerek kaderini değiştirebilirsin.

Ergenlik ile akıllandığı 25-30 yaşlar arasında erkeklere bakış açısı değişiyor.Ayrıca ailede yetiştirilme tarzı buna etkili,bu yetiştirilme erkek için de geçerli normal bir şekilde anne-baba tarafından yetiştirilmiş erkek çocuğu ideal erkek olabilmekte.Anne odaklı çocukluk yada Baba odaklı çocuklukta ise farklı sonuçlar ortaya çıkabiliyor.Kısacası ''İdeal'' ERKEK-KADIN Türkiyede hele zor iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: United States

kadınlarda kadın gibi feminen görünümlü kılsız, bebek yüzlü, kısa boylu, dar omuzlu, küçük cinsel organa sahip duygusal ezik kendine güveni olmayan erkeklerden hoşlanmıyorlar.

Doğru demiş, niye bu kadar gocundunuz ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesele testosteronsa araplar ve kürtler dünyada başta geliyor.ama aralarından playboy çıktığını göremezsiniz.çünkü yıl m.s. 2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: GözüVanalıAdam

mesele testosteronsa araplar ve kürtler dünyada başta geliyor.ama aralarından playboy çıktığını göremezsiniz.çünkü yıl m.s. 2017

Konuyu ırkçılığa çekmeyelim bilimden konuşuyoruz. Ama burak özçivit örneğini verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

kadınlarda kadın gibi feminen görünümlü kılsız, bebek yüzlü, kısa boylu, dar omuzlu, küçük cinsel organa sahip duygusal ezik kendine güveni olmayan erkeklerden hoşlanmıyorlar.

Cevrene (varsa) veya internette unlu degil de taninmis kisilerin iliskilerine bakabilirsin. Tercih edilen erkeklerin buyuk

bir kismi sakalsiz baby face, kemik yuzlu, uzun boylu, kibar davranislara sahiplerdir. Bodybuilding furyasindan bari maskulen erkek tercihi de oldukca artmistir. Fakat yuzde yuz kadinlarin istegi bu yonde demek bilgisizliktir seninkisi gibi. Veya tecrubesizlik kim bilir. 21. yuzyilda guc kas degil popularite ve paradir, yakisiklilikin kurallarini ise bati belirler. Kadinlarin istegi de bunlardir. Genis omuzlu erkegin degil guclu erkegin onu daha iyi dolleyecegini bilir.

• Ya böyle testosteron kasın, ya da bir şekilde para bulun. Bence para daha etkili.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Cevrene (varsa) veya internette unlu degil de taninmis kisilerin iliskilerine bakabilirsin. Tercih edilen erkeklerin buyuk

bir kismi sakalsiz baby face, kemik yuzlu, uzun boylu, kibar davranislara sahiplerdir. Bodybuilding furyasindan bari maskulen erkek tercihi de oldukca artmistir. Fakat yuzde yuz kadinlarin istegi bu yonde demek bilgisizliktir seninkisi gibi. Veya tecrubesizlik kim bilir. 21. yuzyilda guc kas degil popularite ve paradir, yakisiklilikin kurallarini ise bati belirler. Kadinlarin istegi de bunlardir. Genis omuzlu erkegin degil guclu erkegin onu daha iyi dolleyecegini bilir.

Geniş omuzlu olmak güçlü fiziksel yapının bir belirtisidir zaten batının bizlere dayattığı estetik anlayışı var evet ama seçimler bu yönde değil. Biraz gözlem yaparsan kadınların büyük çoğunluğunun böyle erkeklerden hoşlanmadığını anlayacaksın.

Batının dayattığı yapay bir durumdur ama kadının doğasına terstir. Doğal olan güçlü erkeğin daha başarılı olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Temmuz 2017; 21:51:13 >
  • konuyu ırkçılığa çekmedim ki.sen orta doğu en yüksek demişsin ben de orta doğuda yaşayanları yazdım.ayrıca ben de justin bieber,david beckham,brad pitt veya tom hardy'i örnek verebilirim? yakışıklıların çoğuna bakarsan baby face olduğunu görürsün, testosteron/taş fırını erkeği olayı çağlar öncesinde kaldı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.