Şimdi Ara

Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
10
Favori
14.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DH'deki bütün erkekler Vitaminli Amazon erkeğidir
  • Nofapcilerin akplilerden farki yok gozumde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    sen nofapçilere laf mı attın başına büyük bela aldın
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    dedi günde 5 posta atan eleman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhiLum

dedi günde 5 posta atan eleman.

Haftada genelde 2-3 kez yaparım. Spordan dolayı testosteron bolluğum oluyor. İyi forumlar.
  • Okurum bi ara

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

Özet: nofap

4 4.5 aydır no fapim ilk iki ay muthisti sonra pek değişiklik gelisme hissedemedim belki de alistigimdandir 0.5 cm felan uzadi penisin öyle olctum yanlislik yoksa MFÖ deki kel abinin aynisi sesinin tonu sari laleleri söylüyorya hani boy 1.90 kirli sakal çok yakisiyor tek skinti ektomorfum zayifim 67kg 1sene sonra boksa param olunca fitness a gidicem bu bir senede günde en az 8 10 saat ders calismam gerek yas 20

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhodo19

quote:

4 4.5 aydır no fapim ilk iki ay muthisti sonra pek değişiklik gelisme hissedemedim belki de alistigimdandir 0.5 cm felan uzadi penisin öyle olctum yanlislik yoksa MFÖ deki kel abinin aynisi sesinin tonu sari laleleri söylüyorya hani boy 1.90 kirli sakal çok yakisiyor tek skinti ektomorfum zayifim 67kg 1sene sonra boksa param olunca fitness a gidicem bu bir senede günde en az 8 10 saat ders calismam gerek yas 20

yaş kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

quote:

yaş kaç ?

Sonuna kadar okumadin degil mi? En sonda yazdim neyse zahmet edip donup bakma yas:20

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

Az bir kısmını okudum da bu işlerin taktiği falan olmaz. Özünde neysen sen o kişisindir. Kaba davranıp da beraber olduğum onlarca kız oldu, öküz falan dediler (sevdikleri içinmiş :D) yine yatağa girdik. 10 numara davranıp da şair gibi takıldığım kızlarla da girdik. Bir tane kıza epey efendice kur yapmıştım da reddetmişti lisede, onun dışında çok şükür kötü tecrübem olmadı. Gerçekten değer vermeyince hem kafan rahat oluyor, hem istediğini elde ediyorsun. Kızdan seni seviyorumlar havada uçuşuyor zaten ben de diyorum ne kaybedicem sonuçta. 50 tane kızı seviyorum anasını hepsine seni seviyorum dedim. İşim bitince de muhattap olmadım.

Davranışların pek bir önemi yok eğer sen cinsel anlamda çekici biriysen her türlü avlanırsın.

Fakat kadınlara kötü(kötü demeyelim agresif erkeksi diyelim) davranmak iyi davranmaktan daha fazla etki eder karşılık bulursun.

Bu arada esmer ve siyahi erkeklerin kadınlar konusunda şansı daha fazla onuda ekleyelim konudada belirttik.

Bunun dışında geniş omuzlu uzun boylu olmak büyük bir cinsel organa sahip olmak kas ve vücut yapısı kıl ve sakalın yoğunluğu vs gibi erkeksi özellikler kadınları çekme konusunda avantaj sağlar.

Bu özellikler eşeysel cinsel özelliklerdir, geyiğin boynuzları, aslanın yelesi, erkek tavus kuşunun tüyleri gibi. vs

Davranışların önemi yok mu? Bütün kadınlar gorillerle sevişsin o zaman.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

quote:

yaş kaç ?

Sonuna kadar okumadin degil mi? En sonda yazdim neyse zahmet edip donup bakma yas:20

ereksiyon artışı oldumu
  • Hedef ne?
    - Sevismek mi?
    - Uzun sureli iliski kurabilmek mi?
    - Elim kadin eline bir kere degse keske mi?

Once hedefinizi belirleyin. Uzun vadeli iliskiler icin tavsiyem, kendi cevrenizde , size fiziken uygun kadinalrin pesinden gidin (yakisiklilik objektif bir degerlendirme degildir. Siz ne kadar yakisikli olup olmadiginizi biliyorsunuz.) Yakisikli degilseniz dunya guzeli kizlarin pesinden kosmayin. Elde etseniz bile uzun sureli iliskide cok yipratilirsiniz. Yakisiklilik dereceniz dusukse ve paraniz varsa, paranizin oldugu kismi daha guzel kizlarla iliski kurabilmenize olanak saglar. Evet parayi da kullanacaksiniz. Duygusal filan geyiklere girmeyin oyle. Para cok onemlidir.

Fiziki kismi gectikten sonra uzun sureli iliskilerde karsinizdakinin davranislari, ilgi duydugu seyler, kim oldugu onemlidir. Simdi size once kim oldugu onemlidir sonra fizik gelir diyen olursa ona inanmayin arkadasim. Uzun sureli iliskide sorun cikarir o bakis acisi. Ben pekcoklarinin aksine size uygunluk durumuna gore secim yapin diyorum bu konuda. Sinema tarihini seviyorsan o konudan insanlarla tanis olaylar organik gelissin. Konusucak ne bulacam derdinde olmaz. Catisma ve anlasmalari daha hizli yasarsin. AVM gezmeyi bosbos oturmayi , instagramda twitter da mal mal gezinmeyi mi seviyosun o zaman bunlari seven kiz bul. Aksi takdirde yurumeez. Dokme suyla degirmen donmez. Yalana dolana gerek yok.
    Sonra gittigi yere kadar gider bu is. Biterse de uzul , agla ayni metodla yenisini bul.

Hedefin sevismek mi? Burada iki sey onemlidir.
    - Paran azsa para biriktir ve duzgun kiyafetler al ve giy ve sac sakal trasini guzel ol disleri fircala. Cirkin olabilirsin ve fakir olabilirsin. Fakirligi tek gecelik hedefleme de ortebilirsin (iki uc hafta gecici iste calisip alacagin parayla bir gece takilabilirsin) . Cirkinligi de bakimlilikla bir nebze ayar verirsin.

- Giriskenlik. Gidecegin ortamda pekcok kiz olacak. Bir iki tane giris cumlesi ogren internette girla var. Hedefledigin kiza git ve bu cumleleri sarfet (siritmali ve kas gozle hafiften espriktuel yaklasmalisin). Ise yaradigini kiz guluyorsa ve elini sacina getirmisse anlayabilirsin. Ise yaramadigini da kizin kestirip atmasiyla , baska yone bakmasiyla anlarsin. Ise yaradiysa gerisi comertlik (icecek siparisi ver), centilmenlik (kizi dinle), iki uc kakara kikiri sakasi ve kendini yerme(burasi cok onemli o sakalardan biri kendinizi yerme uzerine olmalidir.) kismina bakiyor. Eger sesli bir ortamsa belirli bir sure vakit gecirdikten sonra (bu arada hafifce kendi adinizi ne isle istigal oldugunuzu anlatin ve sorun dinleyin) daha sakin bir yere gitmek gecmek isteyip istemedigini sorun. Bildiginiz baska bir mekan varsa orayi tavsiye ederseniz + puan alirsiniz.

Eger elim baska bir kadin eline degsin istiyorsaniz, o zaman avlanmayi bekleyin. Kim denk gelirse elini tutun ama benden soylemesi bu cok vahim sonuclara yol acabilir ve kendinizi ileride koseye sikismis hissedebilirsiniz.

Hadi yigidolar goreyim sizi.
  • Fiziksel ozellikleri bos verin ruhunuzda erkeklik yoksa erkek olmanin zevkini cikaracak alt yapi yoksa 2 metrede boyun olsa nafile, trilyonlarin olsa nafile

Ne kisa boylu adamlar gordum koluna taktigi kadinlarin haddi hesabi yok, ne uzun adamlar gordum etrafin bir tek kiz yok

Konuyu acan arkadasin hakli oldugu bir sey var o da testesteron denilen seyin vucutta az olmasi insanda oz guven, toplum icine karisamama, biri sesini yukselttiginde yada sert bir bakis attiginda tirsma, surekli eglenme, dinleme istegi gibi seylere ihtiyac duyma oluyo buda seni surekli yanlizliga itme egiliminde bulunduruyo

Siz siz olun masturbasyonu yapicaksaniz ayda 1 veya 2 defa yapin onun disinda yasamaya ve erkek olmanin tadini cikarmaya bakin

• 65 yaşındaki ali ağaoğlunda'da dediklerin var mı? herif 20 yaşındaki kızla evlendi. böyle saçma sapan konularla milleti meşgul etme.
  • bu konu derslerde okutulmalı

• Okumayanlar okusun

• Link alabilirmiyim

• Deniztns kullanıcısına yanıt
    okumayın her şeyi paraya bağlayan insan türü
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    http://www.incisozluk.com.tr/w/buraya-gel-çok-şey-kazanacaksın/

Sağ üst köşede 'sahibi' tuşuna basıp sadece başlık sahibinin yazdıklarını okuyun.

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Tcma nın yazısı sözlükten ise kaldırıldı. Ama internette pdf olarak var

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.