< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi) (7. sayfa)
-
-
uplayalım bunu önemli bir konu -
uplayalımki gençlerimiz bilgilensin ve faydalansın -
Çöp konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş olaya noktayı koymuş.quote:
Orijinalden alıntı: CR7_35
Testo iyi bir şeydir dünyayı yönetir rahatlar kızar ağlar güler yüksek olması bi erkeği hayata bağlar ve zevk alırsınız yaptıklarınızdan sizi güçlü kılar.
Bacak günlerini aksatmayın dim dik pipiler için şart.
Şaka bi yana bu dediğim mevzu elinde telefonla ve mastürbasyonla yetinmeyen erkektir ne adamlar var cebinde para altında araba kadın yok ne adamlar var cebinde 5 lira yok yatmadığı kadın yok.
Bu iki olayı bizzat yakın arkadaşım 2 kişiden gördüm o yüzden bana gelip yok boymuş kiloymuş yakışıklılıkmış paraymış imkanmış falan filan hikaye hepsi ben gördüğümü yaşadığımı söylüyorum öküz gelen kendini geliştirme öküz gider bunun açıklaması bu.
Tek gerçek istek arzu ve çekingen olmamak rahat olmak olay bu 2 şeyden ibarettir bu ikisi olursa hayatta elde edemeyeceğin kadın yoktur yeterki çekinme ve ne istediğini bil ve burası çok önemli kadınları anlamak için suyuna gidin şerbet verin eğer onların duymak istediğini söylersen iş bitiyor tabi bu kezbanlarda işe yaramaz o lar aşırı egoist ve kibirli oldukları için.
Finale gelirsek Metin Hara gibi ortalama bi tip hatta tipsiz ses tonu itici diyebilirsin ne yakışıklı ne esmer ne şarışın ne uzun boylu ne geniş omuzlu ne vücutlu adamda hiç bir şey yok VS'nin baş modellerinden biriyle oldu ve acaba kaç kere yattı bu işler bir kafa zeka yani kafan boş olmayacak 2.cisi ağzın dilin olcak çekinmeden rahat rahat konuşacaksın senin dış görüşün Arnold olsun kafan boş olduktan sonra nafile yani belli bi yere kadar kadınlarla olursun sonra yine ağlarsın benim düşüncem bu.
Ha kendimize gelirsek ses totunuza veya boy olayına yapacak bir şey yok barışık olun öncelikle dış görünüşünüze önem verin kendinize saç ve sakal stili belirleyin bakın bu çok önemli en tipsiz çirkin erkek bile bunu yaparsa çok farklı oluyor Burak Özçivitin gençlik haline bi de şimdi haline bakın adamı gösteren o siyah sakalları ve saçları.
Boy demicem boy kilo dengesi önemli kısa boyluysan kalıplı fit olacaksın ve dar giyineceksin uzunsan kilolu veya şişman san kilo verirsen zaten boydan kurtarırsın fit bi adama dönüşürsün aşırı zayıfsan hele uzunsan bide acil kilo alıp kalıp yapacaksın bu iş bu kadar kısa adamların yanında kendinden uzun hatunlar var hemde ciddi ilişkisi olanlar o yüzden boy kilo dengesi daha önemli.
Bide erkeksi adam akıllo giyindiğin zaman şuan ki 10 cm paça ve bileğe kadar çekilen kadın modasından demiyorum kalıplıysan slim fit giyinirsin olay biter yani.
Bundan sonraki olay senin parana ve becerine bakar hadi bol şans. -
bomba konu acmisim zamaninda hey gidi. entellektüel kapasitem dusmus gunden gune
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 30 Aralık 2021; 15:8:6 >
testom yüksek ama asosyalim özgüvenim de çok yüksek değil ama diğer bahsettiğin her şey doğru
-
"Eğer şuanda medeniyet diye bir şey olmasaydı bizim gibi asosyal duygusal çekingen merhametli iyimser erkeklerin yaşama şansı olmayacaktı.
Bu tarz erkekler doğayla baş başa kalsa mücadele edemezler. bir ceylanı avlamaya kalksa vicdan yapıp vaz geçer oturup ağlarlar ailesi ve eşleri aç kalır ölürlerdi."
Yanlış.
Yahudi soykirimini planlayan ve yahudileri firinda yakan Adolf Eichmann şaşırtıcı derecede sunepe ve iyi niyeyliydi. Daha sonra Hannah Arent Eichmann psikopat olmadığını aslında sadece sünepe olduğunu toplumda kendisine değer verilmediği için Nazilere katildigini belirtmistir. Hitlerden iyilik görünce Hitlerin kotu birsey yapacagini dusunmemis yahudileri oldurmeye devam etmistir. Eichmann ne irkciydi ne psikopattı buna ragmen insanlari oldurmeye devam etti.
Eichmann sosyal bilimlere katkisi sudur; kotuluk psikopatlardan değil ezik ve sunepe tiplerden gelir çunku ezilmeyi bildiği için bir daha ezilmemek için sonsuz kotuluge muktedir olur. Eichmann çok ezik bir tip olmasi boyle kavram yaratmistir.
10 numara konu açmışım zamanında hey gidi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X