Şimdi Ara

Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
10
Favori
14.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi)
  • bence bu konu en iyi kız konusu forumdaki gerçekci ve doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

bence bu konu en iyi kız konusu forumdaki gerçekci ve doğru

sağolasın
  • Kızlar gercektende erkek gibi erkek istiyorlar. Bi kere kesinlikle zayıf olmayacaksiniz. Yapili iri bir erkek olmak zorundasiniz. Kız yanibdakinin erkek oldugunu hissedicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

Kızlar gercektende erkek gibi erkek istiyorlar. Bi kere kesinlikle zayıf olmayacaksiniz. Yapili iri bir erkek olmak zorundasiniz. Kız yanibdakinin erkek oldugunu hissedicek

İyi yalamak önemli hususlardan biridir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feminen, kılsız, inceye yakın sesli, ortanın üstünde boylu, aşırı zayıf, dar omuzlu bir erkeğim.

Dediğin tipe uyan arkadaşlarımdan daha çok kızla tecrübem ve geçmişim oldu, her konu açıldığında bu özelliklerimle dalga geçerler ama yılda 1 tane kızla anca konuşurlar, ben ise her kızın kolayca dikkatini çekiyorum.

Kadın zevki de yanlış ayrıca, her kadının aynı istemediği gibi her erkek de aynı türden kız istemez, erkeksi kızlarla da ilişkim oldu feminen kızlarla da, fakat genelde benim gibi ince yapılı balık etli olmayan kız tercih ederim.

+ bana gündemden çıkmayan moda dünyasından kız götüren kıllı iri yapılı çok erkeksi bir adam göster, Türklerden zaten sayılmaz aramızdan buna en yakın çıkan şey Metin Hara'dı dikkatini çekeyim o da dediklerine uyan tipte, yabancı mankenle çıkan başka tanımıyorum.
  • Önemle olan çene ve tip gerisi boş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uplayalım madem bilgilensin gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi)

bu adamda verdiğin özelliklerin hangisi var anlatsana ?

190 felanmı testesteronmu fışkırıyo ama yanındaki hatuna bak

yalan kardeşim yalan bu işler bu olaylar kısmet tamamen

kız güzel mi şimdi? kocaman burnu var. Kızın güzelliği 10 üzerinden 3. O kadar bakımlı olması yanındakinin parası sayesinde. 2 bacak açtı saçını boyattı diye güzel hatun mu şimdi?

Bu arada temmuz ayında da aynı cevabı vermişim demek fikirlerim hep sabit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 7 Şubat 2018; 14:55:58 >
  • Erkek kısmına katılsamda kadın kısmına katılmıyorum.Esmerlik maskülenliği beyazlık feminemliği simgeler bu yüzdendir ki esmer kadınlar çirkindir çünkü erkeksidirler kıllılardır ve ten renkleri cazip değildir.Beyaz kadınlar ise bambaşkadır.Beyaz tenli her kadın esmer kadından üstündür.Rus kadınları güzeldir çünkü feminemdir rus erkekleri tipsizdir çünkü feminemdir mevzu bu kadınların sıralamasını değiştirelim.

Asyalılar konusuna katılıyorum fiziksel görüntüm orta asya türklerini andırdığı içinde kendimi kötü hissediyorum yapacak bir şey yok

• Ayrıca tavsiyem sakın asyalıları döllemeyin aynı şekilde esmer kadınlarıda onlarla yatın ama içine boşalmayın genetiği bitirirsiniz.

• zenci olacan herifler eşek gibi çalışacak sen hem paralarını yiyeceksin hemde karılarını kızlarını götürecen ,amerikada avrupada ve türkiyenin zengin semtlerinde yükselen değer cucklod

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar içgüdüsel olarak belki testosteron seviyesi yüksek erkekleri beğenebilir. Ama kadınlar erkeklerden farklı olarak içgüdüsel değil akılla hareket ederler. Yani maaş gibi iş gibi statü gibi şeyleri önemserler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

Erkek kısmına katılsamda kadın kısmına katılmıyorum.Esmerlik maskülenliği beyazlık feminemliği simgeler bu yüzdendir ki esmer kadınlar çirkindir çünkü erkeksidirler kıllılardır ve ten renkleri cazip değildir.Beyaz kadınlar ise bambaşkadır.Beyaz tenli her kadın esmer kadından üstündür.Rus kadınları güzeldir çünkü feminemdir rus erkekleri tipsizdir çünkü feminemdir mevzu bu kadınların sıralamasını değiştirelim.

Asyalılar konusuna katılıyorum fiziksel görüntüm orta asya türklerini andırdığı içinde kendimi kötü hissediyorum yapacak bir şey yok

evet konudada bu şekilde belirttim zaten. beyaz ve özellikle sarışın ve kızıl kadınlar asyalılarla birlikte en çekicisi. çünkü kadınlık hormonları, östrojen seviyeleri daha yüksek ve daha kadınsılar. kadınlar konusundada ayrı düşünmüyoruz.
  • oğlum bunların hepsi koca bir YA-LAN. inanmayın şöyle şeylere yıl 2018
  • Arkadaşlar Yıl 2018 yani ;

Eski dönemlerde testesteron = testesterondu

İcinde bulundugumuz dönemde testesteron = PARA !

Kimse kusura bakmasın gerçekler acıdır
  • bence kadınları elde etmek arz talep dengesiyle alakalı kız yalnız kalırsa karşısına çıkan ilk erkeği seçer
  • Yıl olmuş 2018 o mağara adamı avcılık/toplayıcılık dönemleri bitti beyim.
    Erkeklerde olması gereken özellikleri sıralamışsın da paran varsa isterse 1.50 boyun 10 cm penisin olsun en kralını alırsın.
    O yüzden geniş omuz,büyük penis,güçlü erkek şu bu ayaklarını geçiniz.
    Kadın milleti için de bu kadar kendinizi parçalayıp yırtmayın karşınızdakiler de Adriana lima değil neticede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 8 Şubat 2018; 12:33:48 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.