Şimdi Ara

Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
10
Favori
14.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyum 1.85 kilom 62 zayıfım, inceyim baya. 9 aydır çıktığım sevgilim var. Konuda yazılanlara tamamen katılamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagertha Lothbrok

boyum 1.85 kilom 62 zayıfım, inceyim baya. 9 aydır çıktığım sevgilim var. Konuda yazılanlara tamamen katılamıyorum.

Tamamen katılmak zorunda değilsin ama boyun 1.60 olsaydı o sevgiliyi elde edemeyecektin. Anlattıklarımın hepsi bilimsel geçerliliği olan şeyler sırf kendi gözlemim diye atmadım araştırdım belgeseller izledim ve sonuç bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bacak gününü boş geçmeyin testo için gerisi boş

• Geçin bu işleri yıl olmuş 2017

Önceden ben de merak ederdim böyle şeyleri hala da ediyorum ama bunları saplantı haline getirip değişmez unsurlar olarak görmek bana farklı şeyleri çağrıştırıyor, moralinizi bozmak için söylemiyorum onları

• Gerek yok bunlara internetten testesteron_hack.exe yi indirin anı yaşayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Orijinalden alıntı: GözüVanalıAdam

mesele testosteronsa araplar ve kürtler dünyada başta geliyor.ama aralarından playboy çıktığını göremezsiniz.çünkü yıl m.s. 2017

Konuyu ırkçılığa çekmeyelim bilimden konuşuyoruz. Ama burak özçivit örneğini verebilirim.

Bilimden konuştuğunuzu iddia ediyorsanız yazınızın bilimsel dayanaklarını da alt tarafa sıralamanız gerekirdi.

Cinsel Seçilim :
    www.evrimagaci.org
    301 Moved Permanently
    http://www.evrimagaci.org/makale/43

Belgesel olarak : Cinsel çekimin ardındaki bilim

Yapılan Deney

Yapılan araştırmada bilim insanları yalnızca sakalın değil, ses tonunun da önemi üzerine bulgular elde edebilmek için bir grup erkek ve kadının çekicilik ve baskınlık açısından 6 erkeği videolarını izleyerek değerlendirmelerini istediler. Fakat bu 6 erkeğin her birinin videoları farklı ses tonları ve sakal uzunlukları ile kaydedildi. Daha sonra bir bilgisayar yazılımı kullanan araştırmacılar her bir erkek için dört farklı versiyon video hazırladılar. Bu videolarda erkeklerin farklı sakal uzunlukları ve ses tonlarında görüntüleri vardı.

Daha önceki yapılan çalışmaların sonuçlarına benzer bir şekilde, yapılan bu çalışmada katılımcılar ortalama ses tonundan biraz daha kalın ses tonuna sahip erkekleri en çekici olarak değerlendirdiler. Sesleri çok kalın ya da çok ince olan erkekler ise pek de popüler değildi. Fakat ses kalınlaştıkça erkeğin daha baskın görüldüğünün bulgularına ulaşıldı. Ayrıca araştırmada sakal ile çekicilik oranı arasında çok tutarlı bir bağlantı tespit edilemedi. Fakat sakallı erkeklerin sakalsız erkeklere göre daha baskın olduğu sonucuna ulaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Temmuz 2017; 23:17:39 >
  • Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi)

bu adamda verdiğin özelliklerin hangisi var anlatsana ?

190 felanmı testesteronmu fışkırıyo ama yanındaki hatuna bak

yalan kardeşim yalan bu işler bu olaylar kısmet tamamen
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi)

Para ? Dünyada paranın elde edemeyeceği hiç bir şey yok ama hiçbirimiz zengin değiliz veya zengin olma şansımız yok öyle değil mi?

Zenginsen herşeye sahipsen gereği yok zaten parayı verir istediğin kadınla yatarsın ama fakirsen hiç değilse kendini fiziksel yönden geliştirmek zorundasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Temmuz 2017; 23:34:45 >
  • quote:

quote:

Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi)

Para ? Dünyada paranın elde edemeyeceği hiç bir şey yok ama hiçbirimiz zengin değiliz veya zengin olma şansımız yok öyle değil mi?

parası var ama eşide pilot yani öyle paraya çok ihtiyacı olan para kovalayan biri değil yıllardır beraberler sadece para için birlikte olsa bunca yıl sabriyle olmazdı
  • quote:

quote:

quote:

parası var ama eşide pilot yani öyle paraya çok ihtiyacı olan para kovalayan biri değil yıllardır beraberler sadece para için birlikte olsa bunca yıl sabriyle olmazdı

Gönül o zaman ne diyelim aşık olmuştur sabriye

• Özet geç pc diyesim var.

• quote:

yalnız o kadına o güzelliği veren o beğenmediğin adam. Bu arada kız hiç güzel değil bakımlı buda erkeğin gücünden geliyor.
  • kadınlar için bu kadar dert çile çekmeyi bu kadar kafa yorup üzerinde taştırmak yerine yanlız başınıza çok daha güzel bir hayat yaşabilirsiniz konu içeriğine göre değerlendirecek olursak bende tstosteron yok lakin saydığınız şeyler olumsuz anlamına gelmiyor biraz karışık olmuş diyebilirim psikoloji önemli bir etken boşverin mutlu olun yeter boşverin kızları
  • Yazdiklarina kesinlikle katiliyorum ozellikle asyali kadin kismina

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55

Az bir kısmını okudum da bu işlerin taktiği falan olmaz. Özünde neysen sen o kişisindir. Kaba davranıp da beraber olduğum onlarca kız oldu, öküz falan dediler (sevdikleri içinmiş :D) yine yatağa girdik. 10 numara davranıp da şair gibi takıldığım kızlarla da girdik. Bir tane kıza epey efendice kur yapmıştım da reddetmişti lisede, onun dışında çok şükür kötü tecrübem olmadı. Gerçekten değer vermeyince hem kafan rahat oluyor, hem istediğini elde ediyorsun. Kızdan seni seviyorumlar havada uçuşuyor zaten ben de diyorum ne kaybedicem sonuçta. 50 tane kızı seviyorum anasını hepsine seni seviyorum dedim. İşim bitince de muhattap olmadım.

Davranışların pek bir önemi yok eğer sen cinsel anlamda çekici biriysen her türlü avlanırsın.

Fakat kadınlara kötü(kötü demeyelim agresif erkeksi diyelim) davranmak iyi davranmaktan daha fazla etki eder karşılık bulursun.

Bu arada esmer ve siyahi erkeklerin kadınlar konusunda şansı daha fazla onuda ekleyelim konudada belirttik.

Bunun dışında geniş omuzlu uzun boylu olmak büyük bir cinsel organa sahip olmak kas ve vücut yapısı kıl ve sakalın yoğunluğu vs gibi erkeksi özellikler kadınları çekme konusunda avantaj sağlar.

Bu özellikler eşeysel cinsel özelliklerdir, geyiğin boynuzları, aslanın yelesi, erkek tavus kuşunun tüyleri gibi. vs

Kıl mı? Iyy

• Arkadaşlar paranızı kazanıp ekmeğinizi çıkarmaya bakın. Paranın gravitesi kadın dünyasında çok güçlüdür. O bizim hanzo dediğimiz güzel kızlarla takılan bebeler altlarındaki porsche panamera ile gezerler. Youtubedaki prank videolarını izleyin anlarsınız ne demek istediğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokengineer -- 28 Temmuz 2017; 0:19:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GözüVanalıAdam

mesele testosteronsa araplar ve kürtler dünyada başta geliyor.ama aralarından playboy çıktığını göremezsiniz.çünkü yıl m.s. 2017

Konuyu ırkçılığa çekmeyelim bilimden konuşuyoruz. Ama burak özçivit örneğini verebilirim.

Bilimden konuştuğunuzu iddia ediyorsanız yazınızın bilimsel dayanaklarını da alt tarafa sıralamanız gerekirdi.

Cinsel Seçilim :http://www.evrimagaci.org/makale/43

https://youtu.be/xdhNfeiWSDI

Belgesel olarak : Cinsel çekimin ardındaki bilim

Yapılan Deney

Yapılan araştırmada bilim insanları yalnızca sakalın değil, ses tonunun da önemi üzerine bulgular elde edebilmek için bir grup erkek ve kadının çekicilik ve baskınlık açısından 6 erkeği videolarını izleyerek değerlendirmelerini istediler. Fakat bu 6 erkeğin her birinin videoları farklı ses tonları ve sakal uzunlukları ile kaydedildi. Daha sonra bir bilgisayar yazılımı kullanan araştırmacılar her bir erkek için dört farklı versiyon video hazırladılar. Bu videolarda erkeklerin farklı sakal uzunlukları ve ses tonlarında görüntüleri vardı.

Daha önceki yapılan çalışmaların sonuçlarına benzer bir şekilde, yapılan bu çalışmada katılımcılar ortalama ses tonundan biraz daha kalın ses tonuna sahip erkekleri en çekici olarak değerlendirdiler. Sesleri çok kalın ya da çok ince olan erkekler ise pek de popüler değildi. Fakat ses kalınlaştıkça erkeğin daha baskın görüldüğünün bulgularına ulaşıldı. Ayrıca araştırmada sakal ile çekicilik oranı arasında çok tutarlı bir bağlantı tespit edilemedi. Fakat sakallı erkeklerin sakalsız erkeklere göre daha baskın olduğu sonucuna ulaşıldı.

Hem kadınlar, hem de erkekler bilinçsiz bir şekilde o dış görünüş özelliklerine dikkat ediyorlar ama uzun süreli bir ilişki için insanların sadece ses tonu, geniş omuz, sakal gibi özelliklere göre seçim yaptığını söyleyemeyiz. Düşünceleri, ilgi alanları, davranışları (ilkel davranışları kastetmiyorum) gibi medeni hayatta önemli olan özellikler de vardır. Kadınların tercih ettiğini söylediğiniz ve tarif ettiğiniz kişiler genellikle cinsellik amacıyla 'ucuz' kızların peşinde olan kişilerdir. Medeni hayatta onlar üst kademede yer alamazlar.
  • Karı kızın ne önemi var ki? Bu işlere fazla merakım yok ama görüyorum ki konu sahibinin ilgisi yüksek. Kendim tecrübeli filan değilim ama gördüğüm kadarıyla ''Karşı cins hangi erkeği daha çok beğenir? Testosteronun ne etkisi var?'' gibi şeyleri sorup sorgulayıp araştırandan çok hedefe direk yürüyen girişken adamlar malı götürüyor. Yani ben pek anlamam bu işlerden ama gördüğüm kadarıyla böyle.
  • Sıkıntı yok her topal satıcının bir kör alıcısı vardır.

• bu ne salak bir konu ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.