Şimdi Ara

Testosteron Erkeği Olmanın Yolları.(Kadınları etkilemenin tek yolu.+ Sosyal Fobi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
10
Favori
14.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses kalınlığı, Boy uzaması, Geniş omuz, Büyük cinsel organ, Erkeksi düşünme kabiliyeti, analitik zeka, mantık, az duygusallık, yüksek özgüven, girişkenlik, konuşkanlık, kıl ve sakal yoğunluğu, agresif ve sinirli tavırlar.

Bunların hepsi bende var ama asosyalim ve bir sevgilim bile doğru düzgün olmadı yaş: 23
  • Banane arkadasim ben hep 50 liralik aliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan hepsi beyler alayı yalan inanmayın
  • Saydıklarınızın biyolojik kısmının birçoğu anne karnında aldığınız testesteron ile ilgili aslında, yanında kalıtımla gelen genetik faktörler de var.

Sonradan testesteron artışı ile bunların değişebileceğini düşünmüyorum. Kafa yapısı açısından maskülen olmayı diyorsanız orası ayrı. Ama baby face, efemine erkekleri sevenler de var. İnsanların zevkleri tek tip değil ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 27 Temmuz 2017; 22:4:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GözüVanalıAdam

konuyu ırkçılığa çekmedim ki.sen orta doğu en yüksek demişsin ben de orta doğuda yaşayanları yazdım.ayrıca ben de justin bieber,david beckham,brad pitt veya tom hardy'i örnek verebilirim? yakışıklıların çoğuna bakarsan baby face olduğunu görürsün, testosteron/taş fırını erkeği olayı çağlar öncesinde kaldı

Senin dediğin medyada pohpohlanan adamlar ki justin brad pitt david beckham fiziksel olarak spor yapan kendine bakan fiziği düzgün adamlar. bu demek değil ki sarışınların hiç şansı yok kendine bakıyorsa neden olmasın. Sadece esmerlerin ve siyahilerin kadınları etkileme konusunda şansları daha fazla. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış birşey bu fikirleride kendim üretmedim gözlemledim ve araştırdım yapabileceğim bir şey yok.

Ama kıyaslama yapacaksak tom cruise johnny depp ve bradd pitti yan yana koyun ve kadınlara seçme şansı verin kadınların büyük çoğunluğu tom cruse u veya johnny deeppi seçecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Temmuz 2017; 22:4:48 >
  • Evet yazdıklarının hepsi doğru ama o testosu düşük kadın gibi erkeklerden hoşlanan kız sayısı çok yüksek. Hani şu Meriç, Berkecan dediğimiz tipler varya işte onlarda testonun t si yok lakin haftada 1 kız değiştiriyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Orijinalden alıntı: United States

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

kadınlarda kadın gibi feminen görünümlü kılsız, bebek yüzlü, kısa boylu, dar omuzlu, küçük cinsel organa sahip duygusal ezik kendine güveni olmayan erkeklerden hoşlanmıyorlar.

Eli kiz eline degmemis adamlar boyle konular aciyor cok guluyorum

Doğru demiş, niye bu kadar gocundunuz ki?

Cevrene (varsa) veya internette unlu degil de taninmis kisilerin iliskilerine bakabilirsin. Tercih edilen erkeklerin buyuk

bir kismi sakalsiz baby face, kemik yuzlu, uzun boylu, kibar davranislara sahiplerdir. Bodybuilding furyasindan bari maskulen erkek tercihi de oldukca artmistir. Fakat yuzde yuz kadinlarin istegi bu yonde demek bilgisizliktir seninkisi gibi. Veya tecrubesizlik kim bilir. 21. yuzyilda guc kas degil popularite ve paradir, yakisiklilikin kurallarini ise bati belirler. Kadinlarin istegi de bunlardir. Genis omuzlu erkegin degil guclu erkegin onu daha iyi dolleyecegini bilir.

Geniş omuzlu olmak güçlü fiziksel yapının bir belirtisidir zaten batının bizlere dayattığı estetik anlayışı var evet ama seçimler bu yönde değil. Biraz gözlem yaparsan kadınların büyük çoğunluğunun böyle erkeklerden hoşlanmadığını anlayacaksın.

Batının dayattığı yapay bir durumdur ama kadının doğasına terstir. Doğal olan güçlü erkeğin daha başarılı olmasıdır.

senin dogal durumun magara zamani. O zaman genis omuz kas av becerisinin yuksek olmasi anlamina geliyordu. Arti deger yaratmadiklari icin tum zenginlik av idi tarima gecildikce yavas yavas kapitalist sinif dogmaya basladi ve guc kasin degil oaranin yanina gelmeye basladi. Hele gunumuzde bunun konusulmasi bile komik. Genis omuz kotu bir sey degildir, omuzlari genis erkeklerden hoslanmiyorum diyen kadin yoktue belki de, fakat temiz kare ceneli kemikli bir surat 1.plandadir. Forumda kayraya bak omuzlari genis daha zayif olup surati sekildir ama iri yari erkekler de var hepsine barzo deyip geciyorlar. Bunu ayriyetten gozlemleyecek bir sey yok biraz sosyalles anlarsin.

• Valla ne tipler gordum testestwronu yoktur belki ama yaninda tas gibi kiz bunlar istisna mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

kadınlarda kadın gibi feminen görünümlü kılsız, bebek yüzlü, kısa boylu, dar omuzlu, küçük cinsel organa sahip duygusal ezik kendine güveni olmayan erkeklerden hoşlanmıyorlar.

Eli kiz eline degmemis adamlar boyle konular aciyor cok guluyorum

Doğru demiş, niye bu kadar gocundunuz ki?

Cevrene (varsa) veya internette unlu degil de taninmis kisilerin iliskilerine bakabilirsin. Tercih edilen erkeklerin buyuk

bir kismi sakalsiz baby face, kemik yuzlu, uzun boylu, kibar davranislara sahiplerdir. Bodybuilding furyasindan bari maskulen erkek tercihi de oldukca artmistir. Fakat yuzde yuz kadinlarin istegi bu yonde demek bilgisizliktir seninkisi gibi. Veya tecrubesizlik kim bilir. 21. yuzyilda guc kas degil popularite ve paradir, yakisiklilikin kurallarini ise bati belirler. Kadinlarin istegi de bunlardir. Genis omuzlu erkegin degil guclu erkegin onu daha iyi dolleyecegini bilir.

Geniş omuzlu olmak güçlü fiziksel yapının bir belirtisidir zaten batının bizlere dayattığı estetik anlayışı var evet ama seçimler bu yönde değil. Biraz gözlem yaparsan kadınların büyük çoğunluğunun böyle erkeklerden hoşlanmadığını anlayacaksın.

Batının dayattığı yapay bir durumdur ama kadının doğasına terstir. Doğal olan güçlü erkeğin daha başarılı olmasıdır.

senin dogal durumun magara zamani. O zaman genis omuz kas av becerisinin yuksek olmasi anlamina geliyordu. Arti deger yaratmadiklari icin tum zenginlik av idi tarima gecildikce yavas yavas kapitalist sinif dogmaya basladi ve guc kasin degil oaranin yanina gelmeye basladi. Hele gunumuzde bunun konusulmasi bile komik. Genis omuz kotu bir sey degildir, omuzlari genis erkeklerden hoslanmiyorum diyen kadin yoktue belki de, fakat temiz kare ceneli kemikli bir surat 1.plandadir. Forumda kayraya bak omuzlari genis daha zayif olup surati sekildir ama iri yari erkekler de var hepsine barzo deyip geciyorlar. Bunu ayriyetten gozlemleyecek bir sey yok biraz sosyalles anlarsin.

Yaşam şeklimiz değişse bile içgüdülerimiz ve beynimiz o zamandan bu yana çok fazla değişmedi. Kararlarımızda hala orman kanunları geçerli ben böyle düşünüyorum.

Yeterince gözlem yaptım gözlemlerim bu dediklermi doğruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Temmuz 2017; 22:8:0 >
  • quote:

quote:

konuyu ırkçılığa çekmedim ki.sen orta doğu en yüksek demişsin ben de orta doğuda yaşayanları yazdım.ayrıca ben de justin bieber,david beckham,brad pitt veya tom hardy'i örnek verebilirim? yakışıklıların çoğuna bakarsan baby face olduğunu görürsün, testosteron/taş fırını erkeği olayı çağlar öncesinde kaldı

Senin dediğin medyada pohpohlanan adamlar ki justin brad pitt david beckham fiziksel olarak spor yapan kendine bakan fiziği düzgün adamlar. bu demek değil ki sarışınların hiç şansı yok kendine bakıyorsa neden olmasın. Sadece esmerlerin ve siyahilerin kadınları etkileme konusunda şansları daha fazla. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış birşey bu fikirleride kendim üretmedim gözlemledim ve araştırdım yapabileceğim bir şey yok.

Ama kıyaslama yapacaksak tom cruise johnny depp ve bradd pitti yan yana koyun ve kadınlara seçme şansı verin kadınların büyük çoğunluğu tom cruse u veya johnny deeppi seçecektir

johnny depp 174 sakalsiz ve zayif bir tip, tom cruise 170 keza. Yazdiklarin celisiyor

• quote:

quote:

quote:

johnny depp 174 sakalsiz ve zayif bir tip, tom cruise 170 keza. Yazdiklarin celisiyor

O kıyası sarışın ve esmerlik üzerine yaptım brad pittle boyları birbirine yakın.

Ki olay sadece renk değil kıvanç tatlıtuğ boy farkıyla bu üçünüde ezer geçer ama burak özçiviti de getirirsek o da kıvançı ezer böyle bir denge var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Temmuz 2017; 22:11:40 >
  • averaj siyahi veya esmer birisinin brad pitt den daha çekici olduğunu söyledin hacı,en azından ben öyle anladım.bu tartışmayı sürdürebileceğimi sanmıyorum
  • quote:

averaj siyahi veya esmer birisinin brad pitt den daha çekici olduğunu söyledin hacı,en azından ben öyle anladım.bu tartışmayı sürdürebileceğimi sanmıyorum

Ben testosteronu yüksek olan erkeklerin daha şanslı olduğunu söyledim birbirine yakın erkekleri kıyasladım.

Medyadan soyutlayıp bu insanları normal bir şekilde kıyaslasak cinsel çekim konusunda burak özçivit hepsini ezer geçer.

Sonuçta bir esmer erkek italyan,ispanyol erkeği gerçeği var dünya çapında. Amerikadaki beyaz kadınlarda zenciler için ölüp bitiyor. ortadoğudanda gayet yakışıklı adamlar çıkıyor.
    Dünyanın en güzel kadınları ruslar iskandinavlar esmer erkekler için çıldırıyor bu da bir gerçek.

Sen medyada ki 2-3 istisnayı söylüyorsun ama alman erkeği - -italyan erkeği veya sarışın rus erkeklerini kıyasladığımızda bütün kadınlar esmer italyanlara koşuyor. Dünyanın en yakışıklı erkekleride italyanlar,ispanyollar. Ha nordik erkekleride sarışın olmasına rağmen uzun boylu ve fiziksel olarak güçlü adamlar onlarında gayet gideri var dünya çapında.

Ama bunların hiç biri bir afro erkeği değildir.

Erkeğin hası afrikadan çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Temmuz 2017; 22:27:27 >
  • neyi tartısıyonuz la. herkesin kendi çıkarımı var. boşa tartışıyosunuz. ikinizinde teorilerini çürütecek bir sürü ilişki var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annalise

neyi tartısıyonuz la. herkesin kendi çıkarımı var. boşa tartışıyosunuz. ikinizinde teorilerini çürütecek bir sürü ilişki var.

Çıkarım değil kardeşim bir bilimsel kanıtlar ve dünyanın geneline yansıyan olgular var. birde istisnaları savunanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Temmuz 2017; 22:30:56 >
  • Bu yazdıkların hava cıva Paran varsa dünyanın en güzel en östrojenli karısını da koynuna sokarsın.

Sağlık>Para

Para> Sağlık hariç her şey.

Tantanaya gerek yok.Bunları okuyarak karı kız bulamazsınız.

• avcı/toplayıcı mağara dönemi bitti arkadaşlar. birbirimizin feromonlarını koklayarak karar vermiyoruz. Eş bulmaya etki eden belki 1 milyon tane sosyal faktör var.
  • quote:

quote:

mesele testosteronsa araplar ve kürtler dünyada başta geliyor.ama aralarından playboy çıktığını göremezsiniz.çünkü yıl m.s. 2017

Konuyu ırkçılığa çekmeyelim bilimden konuşuyoruz. Ama burak özçivit örneğini verebilirim.

Bilimden konuştuğunuzu iddia ediyorsanız yazınızın bilimsel dayanaklarını da alt tarafa sıralamanız gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

avcı/toplayıcı mağara dönemi bitti arkadaşlar. birbirimizin feromonlarını koklayarak karar vermiyoruz. Eş bulmaya etki eden belki 1 milyon tane sosyal faktör var.

Cinsel çekimin ardında ki bilim i izlemeni tavsiye ederim. oradada bir deney yapıyorlar terleyen erkeklerin kıyafetlerini tek tek koklatıyorlar ve bağışıklık sistemi iyi testosteronu yüksek ve genetik olarak kendine uygun olan erkeklerin ter kokusunu daha çekici buluyor kadınlar. Tamam başka şeyler devreye girdi ama zihinsel yapımız demek ki hala aynı. Mağara döneminden bu yana değişen tek şey medeniyet insan hala aynı demek istediğim bu.

Avcı Toplayıcı döneminden bu yana insanda hiç bir şey değişmedi kültür dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 27 Temmuz 2017; 22:45:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.