Şimdi Ara

GP Solo Top

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Solo gp oynayacağım taktım fakat şu sorun var. Agresif oynasam ölüyorum pasif oynasam kule altı yapıyorlar skilleri mi yerinde kullanamıyorum yoksa adam korktuğumu fln mı anlıyor Napıyım ben ?

• 100 mana kalana kadar q nu minionlara at sonra adamlara atmaya basla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokomoko

100 mana kalana kadar q nu minionlara at sonra adamlara atmaya basla

Pek akıl işi gelmedi ama denerim
  • armor + 5x pot başlıyorsun değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RæmireZ

armor + 5x pot başlıyorsun değil mi?

Bu şart değil ki karşına morde, rumble vs gelince de mi cloth-5pot başlıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

Bu şart değil ki karşına morde, rumble vs gelince de mi cloth-5pot başlıyosun?

soruyu sormamdaki amacım arkadaşın neyle başladığını öğrenmekti
    morde,rumble'le karşı armorla başlanmayacağını bende biliyorum.
  • Hızlı Tiamat yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top 10'da master
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hemen hızla rod of ages çek.
  • quote:

bazen armorla bezen 435 lik heal veren pendent la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

hemen hızla rod of ages çek.

quote:

Orijinalden alıntı: Vicil

Hızlı Tiamat yap.

RoA iyi belki MR itemine çevirebilirim. Tiamat nasıl olur denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofriendly

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

hemen hızla rod of ages çek.

quote:

Orijinalden alıntı: Vicil

Hızlı Tiamat yap.

RoA iyi belki MR itemine çevirebilirim. Tiamat nasıl olur denemek lazım

LOLOLOLOL
  • ikisinide dinleme trollemişler seni manayı bitirmeden q ile adamlara harras yapıcaksın lane'i pushlarsan gank yiyip ölürsün.Last hit çalış adamıda outfarm bırakacak şekilde oynamaya bak.Gp güzel hero zaten tek yiyecek bir build kasmadığın sürece hertürlü iş yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

ikisinide dinleme trollemişler seni manayı bitirmeden q ile adamlara harras yapıcaksın lane'i pushlarsan gank yiyip ölürsün.Last hit çalış adamıda outfarm bırakacak şekilde oynamaya bak.Gp güzel hero zaten tek yiyecek bir build kasmadığın sürece hertürlü iş yaparsın

tamamdır outfarm dediğiniz olay nedir? farm yapmasını zorlaştırmak gibi birşey mi?
  • quote:

quote:

ikisinide dinleme trollemişler seni manayı bitirmeden q ile adamlara harras yapıcaksın lane'i pushlarsan gank yiyip ölürsün.Last hit çalış adamıda outfarm bırakacak şekilde oynamaya bak.Gp güzel hero zaten tek yiyecek bir build kasmadığın sürece hertürlü iş yaparsın

tamamdır outfarm dediğiniz olay nedir? farm yapmasını zorlaştırmak gibi birşey mi?

adamdan daha çok farm yapmak
  • quote:

quote:

Evet farm yapmasini engellemek demek. Mesela adam lasthit yapacakken cak q skillini 2 tane vur tamam. Adama surekli q saydir bir kere vur. Pasifindeki damage azimsanacak kadar degil. Birde surekli w basacak kadar manan olsun . Gank gelirler felan slow stun silmek icin. Once q sonra w fulle. 2. olarak e fullemek gibi bi hAtaya dusme. Gp topta en guclulerdendir ve alismak o kadar zor degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

quote:

adamdan daha çok farm yapmak

quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

quote:

quote:

Evet farm yapmasini engellemek demek. Mesela adam lasthit yapacakken cak q skillini 2 tane vur tamam. Adama surekli q saydir bir kere vur. Pasifindeki damage azimsanacak kadar degil. Birde surekli w basacak kadar manan olsun . Gank gelirler felan slow stun silmek icin. Once q sonra w fulle. 2. olarak e fullemek gibi bi hAtaya dusme. Gp topta en guclulerdendir ve alismak o kadar zor degil

Auspexa gelmiş. Bir haftadır izliyorum seni janna. Skarner kullanıcağın günü sabırsızlıkla bekliyorum.

@Vasto Lorde Bu çok güzel oldu işte. Eline sağlık, aradığım herşeyi söyledin gibi. Çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofriendly -- 2 Şubat 2012; 21:53:44 >

• Ben ilk başta 2 pot bir de %8 crit veren 400lük itemle başlıyorum, genelde 2 kişi olursak iyi gidiyor ama solo top olunca işe yaramaz herhalde?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.