Şimdi Ara

gpedit.msc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gpedit.msc den yöneticilerden butun programları kapattım sımdı hıc bırı calısmıor:) nasıl duzeltecem bılgısı olan var mı yardımcı olursanız sewınırım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kapttığınız yerden tekrar açabilirsiniz..

Farelerin konuyla ilgisi var mı..
  • yeniden başlat eger ayarı ile oynamadı isen hepsi eski halinde çalışacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

yeniden başlat eger ayarı ile oynamadı isen hepsi eski halinde çalışacaktır

kardeş benimki xp home.homelerde gpedit.msc yok.peki,xp proflarda gpedit msc ile ayarladığınız bir yeri xp homelerde nerden yaparız.şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alia

quote:

kardeş benimki xp home.homelerde gpedit.msc yok.peki,xp proflarda gpedit msc ile ayarladığınız bir yeri xp homelerde nerden yaparız.şimdiden teşekkür ederim

home da bu özellik malesef yok ancak programlar kullanılarak yapılabilindigni biliyorum ancak aramamda home a bu özellik eklenebildigini okudum detaylar şu şekilde yinede çalişması konusunda garanti veremem denemekte fayda var

ilk olarak servispack2 dosyası
    ikinci olarak şu dosyayı indirhttp://rapid+share.com/files/62491225/home_to_pro.rar.html + yı kaldır

yeni klasöre SP2 yi + indirdigin dosyayi ayni klasöre kopyala klasörün icindeki pcwGPInst.cmd yi sag clikleyip
    WindowsXP-KB835935-SP2-DEU.exe satirini bulun ve sizdeki Sp2 hangi dilde ise .exe den önceki uzantiyi ona göre degistirin ,pcwGPInst.cmd yi calistirin
    kurulum bitince baslat > calistir > gpedit.msc

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alia

quote:

home da bu özellik malesef yok ancak programlar kullanılarak yapılabilindigni biliyorum ancak aramamda home a bu özellik eklenebildigini okudum detaylar şu şekilde yinede çalişması konusunda garanti veremem denemekte fayda var

ilk olarak servispack2 dosyası
    ikinci olarak şu dosyayı indirhttp://rapid+share.com/files/62491225/home_to_pro.rar.html + yı kaldır

yeni klasöre SP2 yi + indirdigin dosyayi ayni klasöre kopyala klasörün icindeki pcwGPInst.cmd yi sag clikleyip
    WindowsXP-KB835935-SP2-DEU.exe satirini bulun ve sizdeki Sp2 hangi dilde ise .exe den önceki uzantiyi ona göre degistirin ,pcwGPInst.cmd yi calistirin
    kurulum bitince baslat > calistir > gpedit.msc

yanıt verdiyin için teşekkür ederim.ben illah da bende gpedit msc nin olmasını ve ya çalışmasını istemiyorum.
    sayın hocam acaba xp-proflarda gpedit.msc ile yapılan ayarlar XP homelerde nasıl yapılır.

• dedigim gibi home da bu özellik yok başka yolu derken senin yapmak istedigin nedir onu bilsek ona göre bir yol söyleyebilirim çok geniş bir konu bu onun yerine şu demek zor daha dogrusu 1e1 karşılık gelen bir program yok sadece soruna ve yapmak istedigine yönelik bir program önerebilirim
  • quote:

dedigim gibi home da bu özellik yok başka yolu derken senin yapmak istedigin nedir onu bilsek ona göre bir yol söyleyebilirim çok geniş bir konu bu onun yerine şu demek zor daha dogrusu 1e1 karşılık gelen bir program yok sadece soruna ve yapmak istedigine yönelik bir program önerebilirim

siz kendi xp-prof işletim sisteminizde "gpedit msc"ile yaptıklarınız işlemleri.biz xp homelerde nasıl yaparız
  •  gpedit.msc

değerli dostlar ;

Virüsler doğal olarak kayıt defterimi ve bir çok yeri bloke ettiği için , sizden aldığım komutlarla açtığım halde geri kapanmakta. Burada verdiğiniz örnekler de Regedit ( kayıt defteri) ni açıyorum düzenliyorum geri kapanıyor. Lakin işin daha vahimi bu seferde "gpedit.msc" den bazı yerleride gizlemyi başarmışlar bunda dolayı o kısımlar görüntülenmediği için virüsün zarar verdiği yerleri onarma şansımzıda elimizden gitmiş oluyor. HAYDİ ! biraz daha beyin cimlastiği yaparak bana ve benim gibi olan kişilere bir kez daha yardım edin lütfen..

SORUN : gpedit.msc ' ye erişiyorum kendi çabalarımla lakin üzerinde SYSTEM e erişeceğim diğer sekmeler gözükmüyor. Virüs bunalrıda gizlemiş ..

İSTEK : Resimdede gördüğünüz gibi GPEDIT.MSC üzeridneki SYSTEM ve diğer komutları tekrar nasıl açarım.? (görünür hale getirebilirim.?) bu konuda yardımcı olursanzı ben bu virüslerin kökünü temizlerim ( en azından önleme çabam boşa gitmemiş olcak)

Şimdiden yardımı geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

YILMAZ D.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.