Şimdi Ara

GPRS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    nokia 6230 kullanıyorum cep tel üzerindeki gprs ayarların yapılı ve nete çıkabiliyorum
    benim istediğim laptop blurtoth üzerinden laptopa dail connection oluşturarak nete baglanmak
    bir arkadaşımız dial edecegim numara olarak *99# vermişti baganmaya çalışırken GPRS abone olun uyarısı veriyor. anlamadım gitti

teşekküerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartor35 -- 25 Haziran 2006; 14:58:31 >

• hangi operatörün abonesisin?
  • avea
  • laptopta gerekli ayarları yaptın mı? telefonunu modem olarak tanıtman gerek öncelıkle:

Telefon, modem olarak nasıl tanıtılır?

Denetim Masası'ndan (Control Panel) Telefon ve Modem Seçenekleri'ni (Phone and Modem Options) açın. Modemler bölümüne girin, aşağıdan Ekle butonunu tıklayın. Çıkan pencereden İleri butonunu tıklamadan önce cep telefonunuzun kızılötesi ya da Bluetooth özelliğini açık olduğunu kontrol edin. Çıkan listeden modem olarak tanıtmak istediğiniz aygıtı seçip Tamam'a tıklayın.

I. Bilgisayarınızda cep telefonunuza ait bir bağlantı programı (PC Suite yazılımları) kullanmıyorsanız aşağıdaki şekilde ilerleyin:

Ağ Bağlantıları'ndan (Network Connections) Yeni bağlantı oluştur'u (Create a new connection) seçin.
    Internete Bağlan (Connect to the Internet) -> Bağlantımı ben ayarlayayım (Set up my connection manually) -> Çevirmeli ağ modemi kullanarak bağlan (Connect using a dial-up modem) Burada modem olarak önceden tanıttığınız cep telefonunu seçiniz -> ISS Adı (ISP Name) olarak "Avea internet" yazın -> Telefon numarası (Phone number)* -> kullanıcı adı ve şifreyi boş bırakın -> Son (Finish)
    * Nokia ve diğer cep telefonu sahibi kullanıcıların "Çevirmeli Ağ" numarası olarak *99# yazmaları yeterli olacaktır. Sadece Ericsson/SonyEricsson cep telefonu sahibi kullanıcılar cep telefonlarındaki "Internet" Data Hesabının CID (Data Hesaplarındaki sıra numarası) numarasına göre *99***CID# yazmalıdırlar. Örneğin, Internet Data Hesabı CID=3 ise çevrilecek numara *99***3# olarak girilmelidir.

II. Bilgisayarınızda cep telefonunuzla birlikte gelen bir bağlantı yazılımı kullanıyorsanız aşağıdaki bilgileri gerekli alanlara girin.

APN adı: internet
    Kullanıcı Adı: Boş bırakınız
    Şifre: Boş bırakınız

III. GPRS PC Kartı modem kullanıyorsanız, GPRS PC Kartı modeminizi dizüstü bilgisayarınıza tanıtın.

Aşağıdaki bilgileri ilgili alanlara girin ve bağlanın.
    APN adı: internet
    Kullanıcı Adı: Boş bırakınız
    Şifre: Boş bırakınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 25 Haziran 2006; 15:25:58 >

• çok teşekkür ediyorum sağolun
  • rica ederim. yardımcı olabildiysem sevindim
  • ben telsimden bağlanmak istiyorum ne kadar kontör yer saatte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telsimde saatli veya kb ücretlendirilmesi yapılmıyor. aylık 750 kontör sabit ücrete 1 aylık sınırsız gprs'e bağlanabilirsin. faturalıda ücreti 50 ytl.
    quote:

Orjinalden alıntı: ercan3004

ben telsimden bağlanmak istiyorum ne kadar kontör yer saatte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.