Arkadaslar vodafone GPRS ile internete bağlaniyordum 1 aydir sorunsuz ama son 2 gündür en çok girdiğim siteye giremiyorum Turkcell GPRS ile bashi gecen siteye gilriyor ama vodafone ile girilmiyor vodafone data merkezini aradım sorun bizden değil o siteden diyor olayi cözemedim yardim olursaniz memnun olurum tesekkurler
dostum problmin vadafone dan bende kaynaklandıgını dusunmuyorum sıstemınle ılgılı bır cakısmadan dolayı olabılecegını dusunuyorum sunu bır dene pek ıyı bır yol degıl belkı ama bende ıse yaradı. internet explorer simgesini sag tıklayıp internet özellikleri simgesindenden genel e gel ordan gecmisi sil simgesini tıkla yalnız dikkat bunu yaptıgın takdirde kaydedilen tüm bilgileri sık kullanılan sıtelerı vs sileceksin
bir de boyle dene bakalım
turkcell gprs kullanıyorum.sorun yok...
?
Opera mini ile denedin mi?
hangi siteye girmeye çalışıyorsun ?
www.ne-nerede.com bu siteye ben vodafone ile giriyordum artik giremiyorum ama turkcell ile giriyor sistemden olduğunu sanmiyorum başka pc lerde de girmiyor ayni olay
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme