arkadaslar internete baglanmak icin GPRS li bir telefon almak istiyorum. Su an icin kafamda bazi modeller var ama hangisini alacagima karar veremedim yardim ederseniz cok sevinirim. Dusundugum modeller ve sebepleri:
NOKIA 3510: bu telefonu dusunmemin sebebi MMS olmasi, nokialardaki kapak degistirme ozelligi ve hafizasinin baya bi yuksek olmasi
SONY ERICSSON T200: bu telefonu fiyati ve yaninda kablosunu bedava vermesi dolayisiyla dusunuyorum.
GD67: renkli ekran olmasi dusunmemdeki en buyuk sebep.
MOTOROLA C 350: 4096 renkli ekrani olmasi baya ilgimi cekti.
Evet arkadaslar dusundugum telefonlar bunlar. Sizce hangisini almaliyim? fiyat/performans oranlari ve baglanti hizlari hakkinda ne dusunuyosunuz?
GPRS ile bilgisayarından internete girmeyi düşünüyorsan NOKIA 3510 alma çünkü dahili modemi yok bağlanamazsın.
Ericsson veya motorola al data kablosu bulma sıkıntın olmaz.
Nokia dersen 6510-6310-8310 ve IRDA ile bağlanabilirsin.
Tam yerine gelmişin arkadaşım..
3510 da evet Gprs pc üzerinden yok. gd67 kablo bulmak zor. .. diğer telefonları da forumun bu bölümünü biraz kurcalarsan epeyce şey öğrenirsin ancak aycell 1 mayıstan itibaren ücretli sadece telsim zorunlu seçmeli olarak karşına çıkıyor. Forumdaki mesajları iyice okumanızı tavsiye ederim.
arkadaş GPRS için aLacaksan fLex wersiyonu düzgün bi motoroLa c336 aL ben gayet memnunum we kuLLanıyorum ..
Hem ekonoik hemde güzeL ..
SewgiLerimLe !! ..
philips fisio 625 iyi.
BENDE 8310 VAR BUNUN ILETISIMI NASILDIR SIZCE BIR BILEN VARMI ARKADASLAR BENIDE AYAR ETTINIZ BU GPRS ISINE BENDE BULASICAM SANIRIM:))
HA BIRDE UNUTMADAN 8310 CLASS 4 MU CLASS 8 MI ARKADAS 8 ISE DAHA HIZLI OLUR DEDI BU DEVIRDE ARKADASADA GUVEN OLMUYO AMA :D
philips fisio 625 güzel bir telefon saydıklarından daha iyi
philips fisio nun data kablosu piyasada yok diye biliyorum? sende var mı username? C336 cıların %90 ının telefonlarıyla başı dertte.8310 iyidir class kaç bilmiyorum ama... ayarlarını sitemde yazdım ordan bulabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme