Şimdi Ara

GPRS'li Telefon Modelleri (Dahili Modemliler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir slot 14400bps değilmiydi.bizim modemlerden farklı bi yapımı bunlarınki.t200'de 3+1 ısrar ediyorum.
  • Bende bu rakamı Dark Hardware'deki bir yazıdan aldım. O yüzden birşey söyleyemeyeceğim ama birkaç yerde daha bu rakamı gördüm sanırım. Cep telefonlarında Firmware güncellemesi ile class yükseltiliyor diye biliyorum. T200 meselesine gelince tüm bu farklı class söylemleri Firmware güncellenmesinden kaynaklanabilir. Tabi bu konuda bende emin değilim.
  • ewt firmware ile class yukseltme olabilir. __turgay__ sony ericsson america ve ingiltereye mail atmıştı, ikisindende farklı cevap gelmişti. ingilizler class8 derken amerikalılar 4 demişti. bizim turklerde 4 diyor. oalay biraz karışık :)
  • flyho yanlış yorumlamışsın veya yanlış hatırlıyorsun. o class 8 in üzerinden bahsediyor. şu anda şebekeler aynı anda 5 slot destekliyor. 1 i gidende veya gelende olacağı için maximum 4+1 veya 1+4 (ve kombinasyonları) olabiliyor. bu arada class 8in üzerinde telefonda piyasada 2-3 çeşidin üzerine çıkacağını sanmıyorum.. :)
  • baldassare arkadasim 14400bps konusunda memmory'nin yalancisiyim.
    ama az once downloads 9k/sn vurdu kisa bir sure icinde olsa
    olcerken windows sistem monitorunu kullaniyorum.
    bagli oldugum surece ekranda ufak bir yerde calisiyo.
    boylece surekli baglanti hizimi kontrol ediyorum
  • Ben yanıldığı zannetmiyorum. Yazdıklarımı kafadan atmadım PCWORLD dergisinden yazdım.
    Class 8 destegi Aycell in ve Telsim in var mi? Sitelerinde niye 3+1 yazıyor. ?
    Ne zamandan beri veriliyor.
    Bence Sen yanılıyorsun.
  • class 8 desteği vermeye başlayan zaten paralı oluyor.3+1 cepler şu an için yeterli.
    @cnt
    hoca bende emin degilim o konuda internal modemlerde öyle olduğu için herhalde bunlarda da öyledir demiştim kendi kendime
    flashget ile d.load yaparken benimde 8'e vurduğu oluyor ama hemen arkasında 0.5 felan oluyor denge sağlanıyor yani:)
  • flyho bende atıyorsun demedim aynı yazıyı bende okudum. yorumlama hatası olabilir dedim.
    telsimin hızı 25kbit/sn miş(gprs servisinden alınan bilgi) aycell ise 52kbit/sn ye kadar çıkabiliyormuş (müşt.hiz alınan bilgi). aycell konyada 1+1'i üstüne çıkamadığı için benim gözümde class 1.
  • Himm. evet hakli olabilirsin. Ayselin acaba Gsm1800 olması GPRS de bir fark yaratıyormuymus dedigin gibi 52kbps falan gibi. öyleyse Süper ozaman.
  • ya beyler yaw..birileri 3510&3510i gprs pc destegi veriyo diyo birileri dahili modem yok onlarda vermiyor diyo hanginiz dogrusunuz kardesler ?
  • biz teşekkür ederiz hakan bu topic ile arkadaşları bilgilendirdigin için.
  • Resmi web sitesine bakarsan daha iyi olur. Kimsenin lafına bakma.
    3510 ve 3510i nin sayfasını acınca özelliklerin altında küçük bir not yazıyor. Bu telefonun Pcden gprs bağlantı özelligi yoktur diye. olsa süper olurdur 200 milyon mu ne 3510 cok güzel telefon aslında
  • ewet dostum olsa hemen 3510i alirdim
    ama yok
  • 3510 da dahili modem yok fakat 3510i de dahili modem var bu yuzden gprsi pc uzerinden de kullanabilirsin sanirim ama baglanti kablosu nasildir nerelerde vardir bilmiorum??!!!
  • Arkadaşlar, ben de GPRS bağlantılı telefon almak istiyorum, pc'den internete bağlanmak için. Bir süredir araştırıyorum ama hem aklım karıştı, hem de fiyatlardan başım döndü... Motorola C336 almayı düşündüm, en ucuzu buydu, ama Alies Karadeniz'de sorun çıkardığını söylüyor, başka arkadaşlar da sorunlarını dile getirdi. Ben Trabzon/Akçaabat'ta yaşıyorum, ve içinizde beni tanıyanlar bedensel engelli olduğumu biliyor, yani öyle problemlerle uğraşacak, servise götürüp getirecek durumum yok... Fazla pahalısını da alamam, taksitle alacağım, sürekli bir işim olmadığından ödeyemem diye korkuyorum... Siemens C55, peşin: 310 milyon ya da 6 x 67 milyon ya da 12 x 38 milyon TL'ye sormuş arkadaşım. Bunu alırsam nasıl bir verim elde ederim, ek olarak başka ne almam gerekir (kablo vs.) veya siz bana ne önerirsiniz?
  • ya tamam bab iyide... 3510 da yok mus.. ama 3510i de var diyorlar... ? buna ne diyorsunuz ?
    http://www.kvk.com/store/productrender.asp?PRID=623&PSKU=CTNK3513

ayrıca bu 380 milyonmus daha ucuz satan yer varmı ?? tabi ilk önce PC Gprs i desteklemesinden emin olmalıyım... yardımcı olursanız sevinirim...
  • Bir soru sorduk kimse kaile almamış... Küstüm hepinize...
  • mariah once forumdaki tum yazılanları oku bence ben oyle yaptım..tavsiyem budur..hepsini okursun baktın olmadımı o zaman yeni topic te sorarsın ok....
  • Okudum ve kafam allak bullak oldu... Ya telefona o kadar parayı verirsem ve işe yaramazsa ne yapacağım? Hangi telefonu almalıyım, bir el atın şu işe...
  • Mariah küsecek birsey yok.
    Eger burdaki insanlar Birseyi yok diyorsa bi bildikleri vardır. Daha önce 3510 ve 3510i konuşulmuştu. GPRS oldugu dogru var. ama Dahili modem olmadıgı icin bilgisayardan baglanamıyorsun.

Bence En ucuz Suan Raks 7530 olabilir. ist doğubankta 215milyon + 10euro da data kablosu pazarlık edip 230 a alırsın.
    Bence uygun ve kibar bir telefon yada 2. El motorola T260 alabilirsin 160-180 arası kablosuyla beraber satılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.