Şimdi Ara

GPRS'li Telefon Modelleri (Dahili Modemliler) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya bende de me45 var.memnunum fakat data kablosu ve sarj aletının gırıs yerlerı aynı oldugu ıcın en fazla 6 7 saat ınternete baglı kalabılıyorum.25 dolara usb porta takılan infrared cihazı alırsanız super olur bence.bıde aycell golcukte o kadar iyi cekmiyor.
  • aycell nerde doğru dürüst çekiyoki manyak şebeke bi geliyo bi gidiyo :(
  • vay be golcukte bulmusun aycell olacak o kadar.
    ben izmit te 3 hafta once gprs servisi veriyomusunuz dedim musteri hizmetlerine vermiyoruz diyince telsim alidm
  • arkadaslar yanlıs bir kısım var. 1 Slot=14,4Kbps degıl, 1 slot = 11kbps veri transferi yapıyor.
  • "zekierinc" senden istediğim birşey var.<font color='brown'>1</font id='brown'> Slotun <font color='brown'>11kbps</font id='brown'> olduğunu söyleyen bir kaynağın varmı. Bunu sadece bende hiçbiryerde tam olarak bulamadığım için soruyorum. Malum birçok konu hakkında farklı şeyler söyleniyor.
  • sony ericsson nun musteri hizmetlerini aradim 212 473 77 77
    t300 gprs class 8 mi class 6 mi diye sordum
    dedilerki P800 disinda class 8 telefonumuz yoook
    t300 ve r520 3d/1u dediler
    yani gsmworld.com da verilen bilgilerin dorulugu su goturur
    yada sony erisson kendi telefonlari hakkinda bi sey bilmiyor
  • bi ek yapiyim
    t300 ve r520 3d/1u dediler ama class bilgisi vermediler
    r520 class 4 de olabilir sonucta class 4 de 3/1
    ama t300 un ole oldugunu sanmiyorum
    http://www.gsmworld.com/technology/gprs/class.shtml
    burada r520 icin class 8 diolar
    burada 4
    http://www.gsmworld.com/technology/gprs/terminals.shtml

alttaki linkte user guide var ama orda bile yazmiyoo bi sey
    http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&u=http://www.bennysoft.de/mobile/sonyericsson/r520m.htm&prev=/search%3Fq%3DR520M%2BGprs%2Bclass%26num%3D50%26hl%3Den%26lr%3D%26ie%3DUTF-8

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tIrTIL</i>
    <br />Selam KMC

Ben o telefonu Almanyadayken almıştım ya 3-4 ay oldu. Ben aldığımda <b><font face='Impact'><font size='5'>320 €</font id='size5'></font id='Impact'> </b> idi ama şimdi bilemem. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • t-65 ile aycell den 115,2kpbs ile bağlıyım şu anda.
  • onemli olan orda yazan baglanti hizi degil. tabii gsm operatorun ve telefonun desteklese cikarsin o hiza.

bende de 115,2 yaziyo ama tas catlasa cikmiyo4,3k uzerine

sen bi dosya indirde bak bakalim saniyede kac k iniyo.
  • beyler bende 3510i var yeni aldm ama data kablosu falan olmadığı için deneme şansm olmadı harbi pcden internete bağlanmıomu alet? kimi var demiş kimi yok bunun doğrusu nedir
  • class 8 in üzerinde birtek raks ın yeni çıkan modellerinde rastladım..phillips leri hiç incelemedim..nokia ların en yeni modelleri hariç hepsi class3..ericsson ve motorola da dahil..hepsi class 3..sadece yeni modellerinde 2002nin sonlarında çıkanlarında class8 var.bende raks 7530 kullanıyorum ve class8...aynı zamanda class a...çok memnunum..telsimle kullanıyorum..dap la download yaparken 20 kb yi çok aştım..fakat 5-6 saniye sürdü..genelde 3,1 de filan sabitleniyor..fakat telsim bu işi hayır yapıyormuş gibi sorunlarla dolduruyor..mesela kaç gündür malatyada gprs yok...bir de gprsde o baz istasyonunun kullanımda olmaması çok önemli..kimse kullanmıyorsa hızınız normal modemin üzerine çıkıyor..mesela ben gece 2 de filan bağlanınca harika bir hız oluyor..ama yinede telekomun haksız faturalandırlımış internetinden se yada onun şebekesi aycellin bedavasından sa telsimin 5 milyonu harika..insanın içine siniyor enazından..size tavsiyem alacaksanız class 8 veya 10 alın..raks harika modeller üretmiş;raksmobil.com dan inceleyin..hepsi class10...tavsiye ederim..

• Raks ın telefonları yerli üretim değil taiwan daki bir fabrikanın ürettiği telefonlar Raks sadece türkiyeye birkaç model getirtip pazarlamasını yapıyor.
  • Slm arkadaşlar.. GPRS ile ilgili bütün yorumlarınız okudum ve dikkatimi bişey çekti. Neden kimse Nokia'nın telefonları hakkında bişey söylemiyor? pahalı olduğu için mi, yoksa performanları mı kötü? ben 6510'la bikaç kez PC'den bağlandım, gündüz saatinde 3-3.5 K tutturdum. Ama genelde LAN'dan bağlanıyorum. Gördüğüm kadarıyla aramızda GPRS konusunda baya bilgili arkadaşlar var, onların Nokia konusundaki yorumlarını alabilir miyiz?
  • Paşalar! Motorola C336 sı olup, cd sini nereden temin ettiğini söyleyecek bir yiğit yok mu yahu?
  • forumları dikkatli okursan arkadaşın birisi bi mail adresi ve şifresi (@mynet.com) verdiydi. orada driverleri var programa gerek yok
    http://www.donanimhaber.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25632&whichpage=12
  • Motorola C350 yi listede gormedim onun dahili modemi var diye biliyorum bilen birisi beni aydınlatırsa cok sevinirim..?
  • Arkadaşlar philips fisio 825www.basari.com.tr da 209€ satılıyor nasıl türkiye ye gelmemiş oluyor anlayamadım ve class 10+renkli ekran
  • philips fisio 625 çok ergonomik bir telefon.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.